deli Odesláno Červenec 11, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2017 Všechny zdravím, nesetkali jste se náhodou se svolávací akcí 45F4? Pokud ano, nevíte, co při ni přesně dělají? Včera mi přišel dopis z prodejny Škodovky v Polsku, kde jsem auto v roce 2009 koupil (OII combi, 1.8TSI), abych se domluvil na provedení servisní akce týkající se jednoty ABS/ESC. Psali tam, že může dojít k tepelnému přetížení jednotky a ABS/ESC pak nebude korektně fungovat. del 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno1p1 Odesláno Červenec 11, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2017 Jenom preflesuji jednotku, taky jdu na tuto zvolavaci akci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 19, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2017 Byl jsem a v pohode. Akorat se me teda pri objednani ptali, jestli to mam cipnuty, protoze si myslel, ze jedu na svolavacku Dieselgatu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Leden 3, 2018 Sdílet Odesláno Leden 3, 2018 U VW to funguje veľmi zaujímavo. Jednoducho sa spraví flash, treba sa s autom rozbehnúť na 15 km/h a viac, a ak sa nič nerozsvieti je dobre. Ak sa rozsvieti kontrolka ABS, ESP atď., tak sa mení v rámci akcie aj RJ ABS/ESP :loool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 3, 2018 Sdílet Odesláno Leden 3, 2018 Holt neni nad dobry servis :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
leri000 Odesláno Únor 24, 2023 Sdílet Odesláno Únor 24, 2023 Len pre info, už dávnejšie som našiel cez ERWIN že sa ma týka tato akcia, dnes som bol v škodovke preflashovanie nepomohlo, objednali elektroniku ABS keď dôjde tak mi ju vymenia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.