kraclik Odesláno Červenec 17, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2017 Zdravím, můžete mi někdo poradit? Tato pružina mi spadla na nohy z pod palubky O1 v místě řidiče. Je u toho kousek kovu za ktery to asi bylo zaháklé. Auto funguje normálně, ale mám trochu strach, aby mě něco při jízdě nepřekvapilo. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 17, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2017 :palec: :prcprc: :smich: Vobec to nevypadlo z pod palubovky!!! TAK NEKLAM!!! ALE ZO SEDACKY!!!! :lol: :palec: :palec: :palec: HLADAJ -HLEDEJ tema tu uz o tom je!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červenec 17, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2017 Sedadlo má dvě tyto pružiny.O jednu jsem přišel před rokem.Pokud nenastavuješ výšku sedadla každý den tak to přežiješ.Ničemu to nevadí, jen je vetší námaha při zdvihu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červenec 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2017 Nerad jsem "klamal". Prostě jsem to za jízdy ucítil na noze. Snad se tolik nestalo. Jinak děkuji za odpověď. Pokud už tu toto téma je, prosím o smazání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.