michal55 Odesláno Srpen 7, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2017 Zdravím vespolek. Dnes jsem zjistil, že nefunguje gong, který kromě jiného upozorňuje na nezapnuté bezp pásy, po zapnutí se ozve 6x a pod. Diagnostika nic neříká, při diagnoze akčních členů se gong neozve. Při otevření dveří při vypnutém zapalování a zapnutých světlech bzučák funguje. Měl již někdo podobný problém? Nenašel jsem stejné téma, proto zakládám nové. Všude se řešil jen bzučák, který ale funguje. Děkuji všem za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 7, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2017 Jde to zapínat a vypínat přes program Carista, tak jen ověřit, že to není vypnuto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal55 Odesláno Srpen 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2017 Předevčírem to ještě fungovalo korektně. Ještě mě napadlo, že když jsem zkoušel, jestli mi někde neškrtají kotouče - auto vepředu zvednuté, zatažená ruční brzda, zařazená jednička - tak to asi v kuse pípalo tak 2-3 minuty. Žebych ten gong odpravil? Kolik těch gongů, bzučáků je v autě? 2 nebo 1společný. Zvuky jsou odlišné ( bzučák, gong). I tady na foru se názory liší. Kde se fyzicky nachází? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal55 Odesláno Srpen 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2017 Tak dneska to už zase funguje. :) Všechna upozornění fungovala, jen ta signalizace nezapnutých pásů po zapnutí zapalování (6x gong) nešla. Je možné, že by se něco zaseklo v té sponě, kde se zapíná pás? Ví někdo, jak to přesně funguje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 11, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 Kdyby byl vadný spínač pásu, tak by i svítila trvale nebo naopak vůbec nesvítila kontrolka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukasun Odesláno Srpen 13, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2017 Gong mi taky nefungoval, pricinou u me bylo "pricvakle" odjistovaci tlacitko bez. pasu. Prostrikl jsem to WDckem a bylo vse ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
godeejay Odesláno Říjen 25, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2017 je to v spínači pásu... vymeniť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.