Canto Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 Čaute, kupil som O2 2.0tdi 103kw BKD.. A mám nasledovný problém... občas nejde zaradiť 1.stupen alebo spiatočku... pri vypnutom motore ide krasne.. pri pohýnaní nie.. aj pocas jazdy ziadem problem preraďovat iba pri rozbiehaní je problém.. a občas sa ozve aj taký tupý kovový vŕzgajúci zvuk iba 5 sekund kym sa nerozbehnem... môže ro robiť spojka alebo niečo iné ? Ďakujem za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Srpen 16, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2017 Začni tým že dáš novou olejovou náplň... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Canto Odesláno Srpen 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2017 Čauko, jasné olej je už objednaný... ale počuť aj zotrvačník... takže preventívne ( kým nieje neskoro) pojde aj komplet spojka so zotrvacnikom... Ja len potrebujem vedieť či to može byť kvoli tomu že mi občas nejde zaradiť a vyradiť 1, 2, a R ko.. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 18, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2017 je to možné, měl jsem problém řadit 1 a zpátečku, po výměně spojky mám 2x měkčí spojkový pedál a jde řadit krásně všechno, původní ložisko a lamela byly hodně opotřebované, ložisko úplně tvrdé a lamela sjetá skoro až na nýty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karelj Odesláno Září 19, 2017 Sdílet Odesláno Září 19, 2017 U mě to dělala převodovka. Protáčelo se ložisko ve skříni Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Canto Odesláno Září 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2017 Ja som vymenil olej v prevodovke a robí to stále, mám už ale novú spojkovu sadu aj so zotrvacnikom... o 2 tyzdne sa to bude meniť... tak uvidím , dám vedieť potom.. lebo mne pekne preraďuje za jazdy vôbec spojka neprešmykuje... ale počuť zotrvacnik... tak snád to bude ono. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Září 23, 2017 Sdílet Odesláno Září 23, 2017 Ahoj, taky myslím že ze to bude převodovka. Měl jsem to samé. Každopádně až budeš měnit tu spojku, tak zkus jestli je vůle na hřídeli převodovky, pokud bude je převodovka v háji. http://www.prevodovky-sixta.cz/index.php/fotogalerie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Canto Odesláno Září 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2017 Ono je to skôr tak že keď mam zaradenú rýchlosť 1.prev stupeň a pustim trocha spojku auto sa pohne a pri znova zošliapnutí už zasekne tú rýchlosť a je citit i otrasy a potom samizrejme auto sa pomali hýbe aj ked je spojka vytlačená... takže akoby vtej pozicii spojka nešla.. no uvidime 30.09 mam termin u servisaka, dohodli sme sa ze budem asistovat tak uvidime... nerád by som investoval aj do ptevodovky.. auto mam len 2 mesiace. Ale Ďakujem za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Canto Odesláno Září 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2017 Takže som písal že sa ozvem 30.teho, no dnes sa tá spojka meniť nebude servisák nezohnal prípravok na predpätie takže sa to presúva na 07.10 čiže sobotu/nedelu a potom dám vedieť či to pomohlo alebo nie. Ale zatim vďaka za všetko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Canto Odesláno Říjen 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2017 Spojkova sada vymenená.. zotrvačnik sa nezasekáva, prevodovka radí ľahko. Takze cele trasenie auta, zasekavanie rychlostí 1 a r sposobovala spojka ( konkrétne ložisko sa zadrelo a ten prach a male kovové časťi sa dostali aj k dvojhmote a tým pádom odrovnali aj zotrvačník... spojka bola ešte original.. auto ma 220 00km spojka by ešte vydržala dosť no vypinacie ložisko a zotrvačník už boli nasračky... Diky za informacie ale chvalabohu to nebola prevodovka... hriadel prevodovky nemal ziadnu vôľu a tie gufera joli tiez ok takze sa nemenili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.