romariooo Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Štěpane: bohužel to jenom takhle vypadá :) ale tak nejezdí to špatně no :) Jinak asi přesedlám do mého nového vozů... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 ale tá špz-tka by sa k tebe hodila... :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Hezký. :) :) :P :D :D :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Štěpane: bohužel to jenom takhle vypadá :) ale tak nejezdí to špatně no :) Jinak asi přesedlám do mého nového vozů... :P Ty woe, český Roman a egyptský Sup, to ani nemusím tu fotku zvětšovat :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Povedene foto... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 twe, je vidět, že jsi na Českou Republiku fakt hrdej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Petře: mužu Ti říct že ANO :) .Když jsem viděl jak se v našem komplexu chovaji někteři Rusové,Němci a hlučny Francouzi tak mě bylo špatně...hovada slabé slovo!... Jinak moc povedený relax :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Superb som tam nevidel, ale OII FL áno ...najhlučnejsí sú aj tak Angličania, na nich nemá nikto, to je sila a nemajú hanby musíš mať dosť šoky z tej teploty tu že? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Mároš: naštěsti ted je u nás přes den okolo 14 st.tak to docela jde.Jinak tam bylo nádherně-vzduch 38-40st.ale od moře příjemný vítr a voda plus 27 což je jako kafe :) Byla tam s náma na hotelu a na pláží Bára Nesvatbova...tak jsem se malinko zamiloval :) Docela dobrá baba člověče Jinak mě za focení níže uvedených foteček málem sebrali foták a musel jsem jim složitě vysvětlovat že to je "česká výroba" a já jsem z ČECH :) No pakárna ale pak to pochopili Arabáči P.S navic měli opačně českou vlajku tak jsme jim tam s dětičkama dali školení že takhle ne! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 jn, to je docela kocka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 co ta vlajka? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Vlajka se pak otočila na správnou stranu ale jsou to jelita :) Ten černý SUP II byl ředitele hotelů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Ty jo to jsi jel do egypta fotit octavky? :lool: :) ;) :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 P.S navic měli opačně českou vlajku tak jsme jim tam s dětičkama dali školení že takhle ne! A jak jí teda nakonec pověšili?! Vyškolili jste je s dětam správně?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 hrůza... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 hrůza... No fakt hrůza,asi v sobě neudržím véééču ;) Ahoj pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 ukazme si na nej prstem a zasmejme se mu ja svoje vyfotim zitra, at se taky muzete smat zase ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 ale má to nablejskaný to ty kola přetluče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Štěpane: Tebe až uvidím ZASTŘELIM Ty bejku! Tys to tak brutálně utáhnul až jsem si málem vykloubil rameno! To byla pakárna to povolit...hlavně ty bezpečnostní šrouby ;) P.S no muselo Ti pískat v ušich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Ty jo, ale pred focenim to 2 hodimy pigloval aby se mu to kraaaaasne blejskalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 ty ale já jsem to moc neutahoval, nebo že bych měl takovou sílu. ale když jsem je tenkrát sundaval tak jsem je povolil jednou rukou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 p2p: právě že ne.Vůbec jsem na to nesáhnul a od té doby co jsem ji umyl je to cca 3 týdny...mezitim jsem byl na Ruzyni kde to stálo 12 dni.Z toho plyne že ta kosmetika od Štěpana je fakt suprová.Vážně jsem to tři týdny nemyl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 já už vím proč to šlo těžko povolit, umyval jsem podběhy kola šly dolu do závitu se dostala voda a pak ten šroub přirezl protože fakt jsem to moc nedotahoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 hrůza... Co tady naříkáš?! Spousta lidí taky každý podzim dělá blé nad svými zimáky, tak máš tyhle prodat a koupit si takové jako se Ti líbí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Roman ma natrenovano... trocha posilky a potom to povolil.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 já už vím proč to šlo těžko povolit, umyval jsem podběhy kola šly dolu do závitu se dostala voda a pak ten šroub přirezl protože fakt jsem to moc nedotahoval Nebude to spíš tím, že na ně od jara nešáhnul?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 :) hrůza... jediny co je na ty fotce hezky jsou ty kola :lol: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 mischicka: nejak peclive jsem to necetl, ale pochopil jsem, ze Stepan ty kola sundaval a neni to zase tak davno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Štěpan: dobře to dopadlo.Na jaře domluvíme interier Mišák: Štěpan to sundával při kompletním myti dva měsice zpátky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.