Dakie Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 stačí si pozrieť do manuálu, že roztlačovanie je u týchto vozidiel zakázané! :( doufám, že to Roman myslel jako vtip :( Počkej, copak to je automat?? to je jedno, jestli automat nebo manuál.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Nejsem blázen :) Roztlačovat to nebudu,baterie je plně nabitá a ted se akorát změří a uvidíme co s tím budu dělat dál.Dnes jsem zjistil že jakmile odpojite baterii tak se Vám automaticky zavře centrál a auto se zablokuje? To jsem opravdu nevěděl :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 (upraveno) Tak pár zimních foteček ze třidenního pobytu na horách-Malá Upa.Nádherné počásko až na to že jsme málem museli volat horskou službu P.S ale konec dobrýýý neboli všechno se to pak povedlo jak má :D Upraveno Prosinec 20, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Hezký Co to tam je za šílence kterej skáče salto do sněhu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 koukám, jak máš rezavý ty koncovky :-O z čeho to proboha je? já myslel, že je to nerez a ten max. zmatní nebo zoxiduje (nebo jak se tomu nadává) ale rozhodně takhle nerzrezne.. jo a měl si prasklou žárovku (nebo ještě máš?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 nádherný fotky!! (jo a kupuju RS, když má takovou spotřebu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Kalic: to ale není RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 (upraveno) Kalic: díky za pochvalu :D ale RS to neni To je jen jedná z prvních upravených na foru do podoby RS :D Taky jsem koukal na tu rez ale po přijezdu do HK jsem to byl opláchnout na wapce a dobry :D Každopádně na jaře to budu muset projit silichromem nebo jak se tomu krému řiká a snad to doleštím na přijatelnou podobu Ledky mi blnou jen při studeném autě,pak až se to ohřeje a po vypnuti motoru to hned naskoči a neházi to poruchu ale jak řikám...dělá to jen když je pod nulou.V létě se mi to ještě nestalo.Asi tam mám špatny odpory ale dělal jsem to tenkrát podle instrukci Luba(taxik) Jinak v těch mrazech na horách při minus deseti i při 80% nabití baterie mi to ráno startovalo napodruhé Poprvé to mělo snahu chytnout ale během sekundy to spadlo tak nevím jestloi to je normální.To samé ohřev na cca80st. cca po ujetí 15-20km. Upraveno Prosinec 21, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 tak to možná udělala ta sůl, ale na nerez by tak působit neměla... jo aha, ty máš ledky, tak to je ten problém, ale je to docela matoucí, jak pak poznáš, že máš prasklou žárovku? jak na tom máš palivovej filtr? co žhavičky - nech proměřit.. mě golf startuje na poprvý i v -20°C - ale já mám nový žhavičky, vstřiky, všechny filtry... a předpokládám, že si jel z kopce, takže to trvalo dýl než se to zahřálo - mě se teď auto ohřeje cca po 8-10km na 70°C - holt je zima 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Kalic: to ale není RS už su fakt BLOND... já vím, ale v tu chvíli - po ránu... stydím se... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Moje koncovky vypadaji uplne stejne, je to nejspis tou soli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Presne Romane, Silichrom to na jare spravi..Ja mel na svy RS ty koncovky taky 3 roky poradne neopecovany,pak 15 min se silichromem a byly jak novy.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2010 Jsou hodně nízko a tak silně trpí ale doufám že to na jaře půjde krásně vyleštit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 22, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2010 Ty by si to len leštil... pozri sa u mňa vo vlákne ako má vyzerať používané auto... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2010 Taky ty to auto máš dávno několikrát zaplacené :) Já už s tim bohužel nemužu jezdit služebně tak ho mám v podstatě jen na svoje soukromé učely :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 23, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2010 Zase to nepreháňaj... :) ešte mám zaplatené len 2 roky z 5-ročného leasingu... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 (upraveno) Tak když to dobře dopadne tak během 14 dnů je budu mít na autě :) Homologace podmínkou tak uvidíme...podle toho jak to bude vypadat v reále.Nezávazně jsem je objednal od známého co dělá autodíly. Upraveno Prosinec 31, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 31, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 A o co jde? O ten rozsypanej čaj na víku kufru? :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 31, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 Roman z toho bude robiť šikmookého... ;) Som zvedavý na real foto na aute a na to ako to bude svietiť... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Prosinec 31, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 Tak když to dobře dopadne tak během 14 dnů je budu mít na autě ;) Homologace podmínkou tak uvidíme...podle toho jak to bude vypadat v reále.Nezávazně jsem je objednal od známého co dělá autodíly. to by bylo luxusní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 31, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 (upraveno) Romane z FB. Po chvíli mi to došlo. Pořádně jsem na tu fotku kouknul a bylo jasno. :) Upraveno Prosinec 31, 2010 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Prosinec 31, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 Romane jaká je cena za ty lampy jestli to není tajný? davají octavii skvělý šmrnc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Tak když to dobře dopadne tak během 14 dnů je budu mít na autě ;) Homologace podmínkou tak uvidíme...podle toho jak to bude vypadat v reále.Nezávazně jsem je objednal od známého co dělá autodíly. To jsou přece origo škoda pro čínskou verzi, takže schválené zcela jistě budou, pokud tedy nejdeš do nějaké napodobeniny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 schválený budou, ale ne pro EU ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Michale: jsou schváleny a co jsem zjištoval tak i pro EU. Štěpane: cena pro mě tam je cca 140 doláču ale jak řikám-ještě nejsem rozhodnutý.Podle toho jak to bude svítit v noci a vypadat celkově.Chci aby byl zachovaný tvar "C" který se mi moc líbí,tak uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Tady je na to Romane založený téma i s dalšíma fotkama ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Dík Viktore. Štěpane: trošku se mi nelíbí jak jsou ty LEDky velky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Presne Romane... sú to tie isté svetlá ako som dával v tom odkaze čo sem dal Viktor.. a vtedy sa všetkým nepáčili hlavne tie veľké diody... ale trošku klesla cena a už ich všetci chcú akoby objavili ameriku... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Jsem zvědavej jak budou vypadat na té černé barvě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Tady je zatím alespon video: http://www.youtube.com/watch?v=gEF57jreeQo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.