Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

To je diskutabilní Viktore...co člověk to názor.Mě se jeden čas líbily kola Sirius i když to bylo náročny na čištění.Vegy jsou dobré na udržbu.

Včera jsem je nazul a zdá se mi že auto sedi níž ;)

Však jasně :) .. vše je o individuálním názoru.. kola, barva, zadní stěrač ano/ne, RS paket ano/ne, benzín/nafta.. a nad tím se vedou pořád dokola nekonečný diskuze :D a každej si stejně koupí, co se mu líbí víc :P

Odkaz ke komentáři
Mischicko, tvoje teorie by fungovala v nejaky idealni spolecnosti na jiny planete, ferovej chlap jedna jako ferovej chlap s nejakym odpovidajicim protejskem, avsak ne s dementem, polovzdelancem ci uplatnou svini.

Kdyz mi namerej 150 ve trictvrte na osum rano pred skolou, nemam s tim problem a jsem ochoten nest nasledky, jsem uz velkej kluk. JENZE ale vsichni vime jak a kde v 90% pripadu merej, ze o nejakou bezpecnost silnicniho provozu VUBEC nejde. Uz vubec nemluvim o tech soukromejch firmach co "pronajimaj" radary obcim a kasirujou 95% z kazdy pokuty, protoze starosta potreboval jeste poladit barak, dat novy okna a podobne.

Nevidim jedinej duvod, proc nevyuzit VSECH prostredku proti udeleni nesmyslne pokuty, kdyz to mistni mizerne zakony umoznuji.

Plne souhlasim s Zitnym... :D

No já tak úplně nesouhlasím, přece jenom není ideální, aby si řidič sám definoval kde kolik a kdy je vhodné jezdit, ale chápu kam tím míříš, naprosto.

Já se tomu musim smát...tos nemyslel vážně vid?

Promiň, trochu mě to nakrklo, řeší se to tu furt dokola a už začínám být na tenhle čecháčkovský přístup lehce alergický. Vím, že ty takový nejsi Románku.

Odkaz ke komentáři

Chlapi: jsem zvědavej jak dlouho mi vydrží ještě baterie v autě :) Mám ji tam od ledna 2006 a dnes ráno se mi zdálo že docela ztuha nastartovala...

A nebo jsem řikal někam zajet a nechat si ji změřit.Nerad bych ji odpojoval jelikož se mi rozladí celá hifárna :)

Co Vy? Ještě máte původní baterii na OII nebo už někomu taky odešla?

Já vím jenom o Doli ale ten měl nějakou vadnou pokud se nepletu... :)

Odkaz ke komentáři

vseobecne plati (nebo aspon driv platilo) ze na garazovanem aute vydrzi vice, ja ma o rok starsi auto nez ty a drzi perfekt, ale zase v tom nemam takovy bejkarny jak ty no. A pokud byl rano horis start jeden tak bych to neresil a jestli vic tak jestli se ti spis neblizi oblibene spatne studene starty 1.9TDi

Odkaz ke komentáři
Romčo, a zkoušel jsi to napřed dobít?? ...Jestli se o ňi nestaráš, tak se nediv...a při nabíjení se to nemusí (dokonce nedoporučuje) odpojovat, takže se ti nic nerozhodí :(

Jj.Nabijel jsem ji před rokem ale před zimou ji budu muset zase oživit a uvidí se.A nebo jsem řikal zajet někam kde se měří hustota elektrol.a zkusit to tam-však oni by měli poznat kdyby nějaký článek byl vadný.Je to tak?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...