AdamCZ Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 romariooo: ty schody při vjezdu do garáže asi trochu překáží co ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 (upraveno) romariooo: ty schody při vjezdu do garáže asi trochu překáží co ? :D Jj...musim dávat pozor ale dá se to.Dnes jsem vyklidil garáž a myslím že to půjde :D Asi bude lepší tam couvat ale stejně chci do dvou let to radikálně pořešit včetně pojezdové brány.Uvidime jak se bude dařit Jinak jsem ty dřeviny pokrátil hned první den a vypadá to pěkně Upraveno Listopad 21, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Ahoj, barák vypadá gut, hlavně co sousedi , je k tomu pozemeček na letní párty?. PS sorry že jsem nepřijel stěhovat, u dalšího chybět nebudu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 (upraveno) Ahoj, barák vypadá gut, hlavně co sousedi , je k tomu pozemeček na letní párty?. PS sorry že jsem nepřijel stěhovat, u dalšího chybět nebudu... Milane díky.Sousedi neřešim.Vedle ve dvojdomku jsou mladší co dělaji Broker consulting takže se staraji sami o sobě a na druhé straně jsou starší lidi.Všechyn nám přišli potřást rukou a popřát klidné bydlení tak snad nebudou potíže :D Pozemek je maličkej necelých 450metru ale na udržbu to bohatě stači :D je to po hradeckém architektovi který to vše dělal se smyslem pro krásu.Zitra nafotim zahrádku která se skládá z okrasných dřevin a trávniku-žádná zelenina Upraveno Listopad 21, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Roman pise ze pozemek je malinkaty.... tudle nudle.... ma krasnou zahradu a v zadu bude urco i bazen... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 ja bych to s tema bazenama neprehanel lidi si to porizujou hlavne kvuli tomu, aby bylo videt, ze na to maji :D at uz si vzpomenu na kohokoli, jak vypravel, ze tam bude chodit plavat rano, nez pujde do prace a bla bla bla... dneska ty bazeny jen udrzujou a plati zbytecny penize 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 pěkný bydlení, gratuluju Když už člověk trefil do Světí, tak vy se přestěhujete :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Taky se přidávám ke gratulacím , moc pěkný, spokojený bydlení přeju! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 (upraveno) Ahoj Romane, tak přeci jen si do toho šel, to je super :-) Blahopřeju a doufám že budete spokojení :-) Upraveno Listopad 21, 2009 uživatelem Frigo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Ahoj Romane, tak přeci jen si do toho šel, to je super :-) Blahopřeju a doufám že budete spokojení :-) Díky všem chlapi :D Miloši-byla to výzva která se neodmítá.Budu se "chvilku" smekat ale myslim že to půjde.MUSI! Bylo to těžké rozhodnuti ale pokles ceny který jsme nakonec ujednali byl perfektní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 a ted uz te ceka dozivotni prace kolem baraku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 a ted uz te ceka dozivotni prace kolem baraku :D Bazen nebude jelikož tam jsou vzrostlé stromy a co se týče práce okolo domu tak toho se nebojim.Během měsice se udělalo hodně práce a stači půl hodinka jednou za čas a je hotovo.Však ve Světi jsem měl větší zahrádku a byla neboli je taky ukázková 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 nejde jen o zahradku, vsak uvidis :D hlavne, at to mate se sousedama relativne v klidu, jinak to bude pakarna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 ja bych to s tema bazenama neprehanel lidi si to porizujou hlavne kvuli tomu, aby bylo videt, ze na to maji :D at uz si vzpomenu na kohokoli, jak vypravel, ze tam bude chodit plavat rano, nez pujde do prace a bla bla bla... dneska ty bazeny jen udrzujou a plati zbytecny penize Mas pravdu, v nasich klimatic. podminkach je venkovni bazen peknej prepych... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 gratulujem tak sa ti splnil sen este audina a si stastny clovek :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 gratulujem tak sa ti splnil sen este audina a si stastny clovek :D :D Věř mi že štěsti spočivá uplně v něčem jiném...a na Audinu jsem hodně rychle zapomněl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 tohle pronesl Roman, kdyz zrovna pokuroval ze svoji dymky, sedici v houpacim kresle pred domacim krbem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Krásný bydlení Romčo, gratuluju. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Gratulujem k novej streche nad hlavou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Ahojky Romčo, gratuluji k dalšímu zásadnímu kroku života Nechť se Vám tam hezký bydlí, Vám i okynce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Peknej baracek... Urcite pozdeji nahod vice fotek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Chtěl jsem udělat pár foteček dnes ale válim se v posteli s horečkama.Tělo se přestalo bránit tomu stresu co jsem měl za poslední měsic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Peknej baracek... Urcite pozdeji nahod vice fotek... Chtěl jsem udělat pár foteček dnes ale válim se v posteli s horečkama.Tělo se přestalo bránit tomu stresu co jsem měl za poslední měsic ;) Romčo, hoď je sem, ať každej lump vidí co kde máš :-))) Nechytl jsi náhodou čuněčí chřipku??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Mišáku: já jsem ho neukradl tak se nemám čeho bát Jinak to opravdu vypadá na praseči chřipku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 První mrtvej mechovák, zatím jenom samé Karlovy Vary :-) Znáš ten vtip jak umírá chlap a místo kněze si zavolá Paroubka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Mišáku: já jsem ho neukradl tak se nemám čeho bát Tak to nemyslím, spíš jako ochranu pro Tebe, nikdy nevíš kdo to tady čte... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Romane,vypada to pekne a klidne,tak at jste spokojeni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Ja len poprajem krásne a spokojné bývanie v novom domčeku.Veľa šťastia s platením úveru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 Díky všem chlapi ;) Miloši-byla to výzva která se neodmítá.Budu se "chvilku" smekat ale myslim že to půjde.MUSI! Bylo to těžké rozhodnuti ale pokles ceny který jsme nakonec ujednali byl perfektní No my jsme s barákem taky docela pohli, však se podívej na facebooku, už je to dům k nepoznání, perfektně zateplenej a přes zimu se bude dělat spodní interiér takže to vypadá že v půli příštího roku už tu zase budeme mít dvě bytové jednotky a tu spodní obsadím :-) a z chřipajzny se koukej vyležet, doufám že to budeš mít jen ten lehčí průběh a nic vážného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 (upraveno) Jedná fotečka ze spodního patra z terasy směrem ven na zahradu Upraveno Listopad 22, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.