Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Hele Romčo s těma foliema bych se nebál... já podle toho co vidim mám o něco tmavší a vím že tu propustnost 20 mám.. mám jen o jednu řadu tmavší než máš ty navíc si tenhle dotyčnej zákon musel vymyslet ten kdo si chtěl zase nahrabat do kapsy..... vždyť z toho auta je vidět ven :lol: kdybych nechtěl abych viděl tak tam na férovku nalepím folii přež celý okno a jezdim :loool: ale to už by bylo o hubu... navíc si myslím že je to i trochu bezpečnější(kort když za tebou jede maník co nemá správně nastavený světla a nebo má zaplý dálky.....) takový kokoty bych vraždil a že se mi to už párkrát stalo :angry:

Odkaz ke komentáři

Krocan: :D asi tak nějak to bude :lol:

Jinak jsem čekal že bude zájem o auto ale takhle moc opravdu ne...ozvalo se mi šest lidi do SZ a zatím jen jeden vážný zájemce.

Myslím že to je díky tomu že mě tady dost dobře znáte a víte že auto je bezproblémové a kilometrově nemusim psát do inzerátu bláboly typu že s nim jezdil starší ročník apod.Jinak tady je odkaz od profi kluka co dělá leštění,někteří ho velmi dobře znáte:

http://www.detailing-stepan.cz/www-detailing-stepan-cz/3-FOTOGALERIE-NASE-PRACE/4-octavia-RS

Odkaz ke komentáři

Udělal jsi z toho takový nádherný a skvěle vybavený auto. Takhle si s tím hrát, vymazlit ho a nakonec ho prodat, to je dost škoda ne :o ? Od začátku pozoruju tvoje téma jak tady, tak na skodahome a musím říct, že tvoje OII se mi vždy líbila a pořád líbí nejvíc z obou for. Já nemít svoji OII, tak bych ji od tebe bral všema deseti. :palec: :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Udělal jsi z toho takový nádherný a skvěle vybavený auto. Takhle si s tím hrát, vymazlit ho a nakonec ho prodat, to je dost škoda ne :o ? Od začátku pozoruju tvoje téma jak tady, tak na skodahome a musím říct, že tvoje OII se mi vždy líbila a pořád líbí nejvíc z obou for. Já nemít svoji OII, tak bych ji od tebe bral všema deseti. :palec: :palec: :palec:

Pravda pravdoucí a ta cena je zadarmo.. ;)

Odkaz ke komentáři

Chlapi: moc děkuju,fakt to je moje největší ohodnocení a to co napsal 007 a Ataner...jsem z toho opravdu naměkko :( Já svoje rozhodnuti neměnim,budoucímu zájemci jsem nabídnul řešení a ukáže čas jak to celé dopadne...

Ted navic mám docela hukot v prácí,stěhuju se do Pardubic,kde na mě čeká nové auto ale to není důvod prodeje-bude to jen služební tak uvidíme jak to celé dopadne.

P.S je to příjemny když mi volaji kluci z fora a ptaji se co se děje,proč ten prodej a tak dále...díky moc chlapáci,že na mě myslíte :palec:

Odkaz ke komentáři

Fido: já to nehrotim...však víš.Jen nechci neustále kecat jako někteři... :D

Podal jsem inzerat pouze tady a "vedle",vím na 100% že se auto prodá,všechno má svůj čas a svého kupce,ozval se jeden člověk co by ji chtěl tak jsem mu taky řekl at si to pořádně rozmyslí,udělal jsem mu nabídku se zadní vestavbou a bez nejlepších repro v salonu auta tak uvidíme...Cena komplet vč.hifi je necelých 250 papírů,bez repro přesněji bez profi repro vevnitř o 25 tisic levněji.V autě zůstávaji laserové rušení v ceně,zimní kola na R16 Vega,kvalitní přehrávač Pioneer,auto bude po celkovém servisu na 100 tisich km,jsou udělané kompletní přední a zadní brzdy takže neni co řešit. :)

Odkaz ke komentáři

Auto je sice vybrané,jednání ohledně ceny taky ale chybí právě to co bych dostal za černotu.V podstatě mě postavil prodávajici k hotové věci(mnou vybrané) Nebudu chodit okolo horké kaše.Jedná se o Passat CC 125kW v plné polní,opět černá matovka(nádherná) jen ta folie koštovala 35 tisic Kč-na deset let by byl klid...R18,hifi muzika,osm repro,měnič,bixena,panoram.střecha,kompletní asistent zobrazujici na displeji auta,pětimistní verze,najeto necelých 30 tisic ještě rok a půl v záruce. :)

No prostě zase exkluzivka do které bych nemusel dodělávat...

post-81-0-55725100-1328043402_thumb.jpg

post-81-0-73910400-1328043411_thumb.jpg

post-81-0-14576700-1328043418_thumb.jpg

post-81-0-01830200-1328043425_thumb.jpg

post-81-0-49397000-1328043436_thumb.jpg

post-81-0-06527700-1328043447_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Milane: jsou asi dvě v republice...strašny psycho!

Fido: Tys viděl zrovna tu druhou,s tim činanem jsem se zrovna nedohodnul a tady s tim pánem uplně skvělé ale zatím do vzduchoprázdna.Taky chce mou Octávku protiúčtem ale bez muziky což by pro mě představovali další náklady,na pí..

Odkaz ke komentáři

Chlapi! Já ho ještě nemám!!! :) Už to vidím že i druhou noc z toho nebudu chrápat.Vše závisi na prodeji černoty,jinak se nemužu hnout z místa-to je pochopitelny ne? :D Aut je sice mraky ale opravdu takových dobrých jako je to CC fakt málo,věřte mi ;)

Zitra dostávám nový vůz v práci...další starost na krk! Kdybych tak mohl odepisovat svoje auto jak to bylo dřive...to by se vydělávalo na jinou raketu podstatně rychleji :D

Odkaz ke komentáři

Je to jasný, ale třeba to vyjde. Ještě se ti chci zeptat ohledně té folie, jestli se jí nebojíš. Myslím životnosti a každodeního používání. Aby se nepoškrabala, neroztrhla atd. Mám v plánu právě celopolep, ale obávám se těch věcí co jsem vyjmenoval. Ve firmě, kde by mi to udělali, říkají že je to úplně v pohodě, že se není čeho bát, že je to prý lepší než lak, ale to říká každej obchodník, když prodává svoje zboží. Nejzišťoval jsi už dopředu nějaké informace o té folii?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...