Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Hoj Romane, koukám tak už to přišlo, už sem si nějakou dobu řikal že u tebe ta změna musí přijít opravdu co nevidět.

Výběr toho CC je fakt parádní, ale ku spokojenosti asi ještě necháš asi hodně dodělat :-)

Hlavně teda přeju aby koupě dopadla ku Tvé spokojenosti a měl si to doma co nejdříve.

Odkaz ke komentáři

Je to jasný, ale třeba to vyjde. Ještě se ti chci zeptat ohledně té folie, jestli se jí nebojíš. Myslím životnosti a každodeního používání. Aby se nepoškrabala, neroztrhla atd. Mám v plánu právě celopolep, ale obávám se těch věcí co jsem vyjmenoval. Ve firmě, kde by mi to udělali, říkají že je to úplně v pohodě, že se není čeho bát, že je to prý lepší než lak, ale to říká každej obchodník, když prodává svoje zboží. Nejzišťoval jsi už dopředu nějaké informace o té folii?

tak se na ulici podívej po polepených Octávkách od O2 a uvidíš hned

Odkaz ke komentáři

Bacha na to...ono je folie a folie,rozhodně na autech O2 je ta folie která nemá kvalitu folii u těch dražších autáku-aspon to co jsem zjištoval ;)

Agent 007 :D to byla moje první otázka když jsme začali mluvit o tomhle autě s jeho majitelem.Je na ní záruka šest let ale prý osm let bez problémů,nevím jestli už to je někde v praxi odzkoušené rozhodně ta černá matovka je exkluzivní :)

Odkaz ke komentáři

Tyhle starší CCčka jsou nádherný...jedny z nejpěknějších aut.

Jen kdyby to byla "plná palba" 3,6 :-)

jinak ten mat je super volba...na měření není nic horšího.

Tak už aby to vyšlo a CC bylo doma...už jdu pomalu chystat pořádnou výbavu:-D na tohle bude potřeba.

Odkaz ke komentáři

Jak rika rolba, do plne tam jeste chybi veci no. Treba Columbus s TV tunerem, jak psal, KESSY(bezklicove odemykani),DSGcko,El.sedacky s pameti,vyhrivane celni sklo,vyhrivane zadni sedacky a jeste by se veci asi nasly. Nicmene auto je to krasne a super, taky o nem v budoucnu uvazuju, ale o benalu. Jen by mi asi chybelo zminovane DSG :( . To je skoda! Sam jsi prece rikal, ze chces uz jen DSG ne? Tak preju at se cernota proda a nahradi ji matovka ;) :pivo:

Odkaz ke komentáři

Štěpáne: s tou matovou folii se dá něco vymýšlet? Jsou na to stejné prostředky?

Jinak princes díky za odkaz,jak píšu těch CC ted bude jako máku od výroby těch nových kupátek :) Edit: ta cena z toho odkazu je uplně ujetá,ten co mám vybraný já je o dvě kila levnější :D

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

np rome drzim palec krasna okta vymenou za este krajsie cc-cko hned by som ho bral :palec: vyzera dost dobre v tej ciernej matnej. inac ako pisal stefan s tou kozmetikou je to bieda ale ciernej matnej ad 3mka mam na mraky tak no problemo vymenit :palec: ale inac tusi ze 3Mko ma v ponuke neaky zacelovac skrabancov na folie ale to by som kecal ak to bude realne tak ti to pozrem aspon orientacne tak este raz drzim palce

Odkaz ke komentáři

Romane: neni to jednoduché ale zkouším to...

Juraj: mě se na té folii líbí že neni moc aut co to má,chci se tak trochu odlišovat,u černoty se to dařilo si myslím :)

Kdyby to bylo tak jednoduché...mít na učtu prachy...koupit co chceš a v klidu prodávat mazlika...ale hold se musi hrát s "rozdanýma kartama" :)

Štěpan: stejně se těším že Tě na jaře zase přivítam doma,panáčku.Ty se mě jen tak nezbaviš :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak dnes se to asi rozhodne,jedu na schůzku do Nymburka se svým a zároven projet a omrknout Passata.Na Octávku mám dva zájemce ale nemužu jit prodat dokud by nedopadl ten Passat,tak to je trošku složitější :( Hlavní je že o auto je zájem(moje) tak uvidíme jak to celé dopadne.

Vy tu píšete jako bych toho Passata už měl v garáži :D Kdyby to bylo tak jednoduché...

Fotky dám navečer.

Odkaz ke komentáři

Štěpáne: s tou matovou folii se dá něco vymýšlet? Jsou na to stejné prostředky?

Jinak princes díky za odkaz,jak píšu těch CC ted bude jako máku od výroby těch nových kupátek :) Edit: ta cena z toho odkazu je uplně ujetá,ten co mám vybraný já je o dvě kila levnější :D

Jo cena mi prijde vyssi a pokud mas tu cenu o 2kilca dolu tak to je super to hned bere drobnosti si muzes kdykoliv nechat dodelat co tam treba nejsou no ne?Preji at se ti to podari me se taky moc libi :D

Odkaz ke komentáři

Tak před chvilkou jsem se vrátil z Nymburska...od 18:30 do 21 hod....pakárna.

Auto teda nádherny,matovka se blbě fotí a v reálu vypadá mnohem lépe.Po dvou a půl hodinách jsme se nedohodli na výkupu a doplatku,takže na řadě jsou další dvě varianty pro mě méně výhodné tak uvidime jak se to odehraje ale hlavně jde o DPH,které činí necelou stovku :wallbash:

Tady jsou slíbené fotky té nádhery.

post-81-0-96484600-1328217290_thumb.jpg

post-81-0-39730300-1328217303_thumb.jpg

post-81-0-04658000-1328217314_thumb.jpg

post-81-0-10253500-1328217324_thumb.jpg

post-81-0-06406900-1328217334_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...