štěpán 4x4 Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Jarda: staří laku nerozhoduje, nejlépe je to nanášet na vyleštěný(ale nemusí být) lak a tou keramikou to na dva roky zavřít. Tento produkt není volně v prodeji je to velmi náročný proces na přípravu a aplikaci. Cena do velikosti octavie ve dvou vrstvách je cca 5500kč;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Já myslím že zitra toto téma o "matovce" bude pasé.Po dlouhém rozhodování Octávie zůstane doma a výměnu auta posunu až po nějakých investicích na domečku.Asi to tak má být a všechno asi má svůj čas a postup.Nemůžu doplatit Passata dokud auto se neprodá dle mých představ.P.S prostě už nemám na to odpovidat na vzkazy typu-vyndej hudbu a za 220 tisic pro ní dojedu .Neskutečné množstvi emailu a SZ jak tady tak i ze skodahome ale jediný Jirka byl solidní a fér když jsme se dohodli ale bohužel březen mi nic neřeši...jak píšu...asi to tak má být.Zitra odpoledne budu volat na Passata a na 90% to "pustim k vodě" :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Hold Romane niekedy si musis urcit priority. ale ten passat je aj tak nadherne auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 To je mrzuté. Ale potom třeba přijde ještě lepší nabídka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Takovejch passatů tady jezdí...nevěš hlavu Romane...časem něco pořídíš. Alespon nebudeš trhat partu a prozatím zůstaneš u škodovky B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 (upraveno) Hynku ale jo...byl jsem do toho strašně zapálený a kdyby to dopadlo jak má tak asi toho Passata chytnu za pačesy...jsem prostě bejk...no ;) Upraveno Únor 6, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Řepík Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 romario: buď v klidu, v tom zapálení nejsi sám. Já jsem na tom úplně stejně, jak se něčeho chytnu... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 romario: buď v klidu, v tom zapálení nejsi sám. Já jsem na tom úplně stejně, jak se něčeho chytnu... ;-) To je nás víc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 a pak toho možná litujeme, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Řepík Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Gerrik: no, občas se to stane, ale naštěstí né moc často :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Gerrik: no, občas se to stane, ale naštěstí né moc často :) Tak já toho nelituju..jezdí super.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Řepík Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Ataner: já nemyslel jenom auto... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Ataner: já nemyslel jenom auto... ;) Tak do práce až tak nejsem.. :D Neboj došlo mi to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 za kolik si cernotu chtel prodat? nikde nemuzu najit Tvuj inzerat uz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Kubo: zatím je inzerát ztažený.Řešim to s dvouma pány z jiných serveru ale "o ničem". Jinak cena komplet je 245 tisic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Na prani Romana inzerat zatim zneviditelneni a potom ho smaznu.... Ja rad mazu....:lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 to tak bejvá, jak se člověk na něco těší a ještě to všem vykládá tak to pak nedopadne dobře...sám to znám...proto nikomu nic apak at se poserou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 BadyS tak tak :) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Třeba to ještě dopadne.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Posetri a kup neco lepsiho s poradnou vybavou. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Badys to napsal velmi přesně a trefně ;) je to bohužel tak,člověk si něco zamysli ale bohužel to nedopadle dle představ ale jak píšete...nevzdávám to,neni všem dnům konec,s Octávkou ted i v těch největších mrazech jezdím za pět litrů,je to prostě pracant tak jak řiká moje maminka...vše špatné je pro něco dobré... :) P.S ale mrzí mě to ani nevíte jak :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 tohle přejde chlape aut je jako s. . . k určitě už na tebe nějaký čeká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 teda co to čtu takový změny...nicméně Romariooo až ten okamžik nastane vzpomeň si na mě ;) porad plati o cem jsme se spolu bavili pane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 Romane: ale jo,už to přebolelo... Monty: změna se nekonala,bohužel nebo Bohudík...ukáže čas. Jinak dnes dvě fotky z dnešního ježdění...ráno černotou do Pardubic a pak Fabii po stavbách-docela mazec ale musim ji pochválit,prošla všude i když málem jsem volal odtahovku,nejhorší byli lesní useky absolutně neprotaženy ale jela jako tank se spotřebou 4,8 průměr-motor 1,4TDi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 Romane: ale jo,už to přebolelo... Monty: změna se nekonala,bohužel nebo Bohudík...ukáže čas. Jinak dnes dvě fotky z dnešního ježdění...ráno černotou do Pardubic a pak Fabii po stavbách-docela mazec ale musim ji pochválit,prošla všude i když málem jsem volal odtahovku,nejhorší byli lesní useky absolutně neprotaženy ale jela jako tank se spotřebou 4,8 průměr-motor 1,4TDi :D Jé teda u nás je taky jedna od stejného zaměstnavatele ,ale už ta novější a nic moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Kámoš dnes dal na dvojkovou RS combi zadní ledková světla a prej strašný úlet :lool: Zitra mám slíbeny fotečky a nebo ještě dnes je zajedu nafotit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 18, 2012 Sdílet Odesláno Únor 18, 2012 Plánuješ je taky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2012 Tak dnes jsem ty světla viděl naživo a musim říct že neskutečná BOMBA Vypadá zezadu jako nový SuperB :D Světla maji homologaci a v reálu fakt moc pěkné včetně blikání jakoby po celém obvodu žlutého "céčka". Hynku: řekl jsem si že mimo Štěpana do toho auta už nic pořizovat nebudu tak zatím to platí i když ty ledky bych mohl mit za necelou trojku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.