Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Já myslím že zitra toto téma o "matovce" bude pasé.Po dlouhém rozhodování Octávie zůstane doma a výměnu auta posunu až po nějakých investicích na domečku.Asi to tak má být a všechno asi má svůj čas a postup.Nemůžu doplatit Passata dokud auto se neprodá dle mých představ.P.S prostě už nemám na to odpovidat na vzkazy typu-vyndej hudbu a za 220 tisic pro ní dojedu :rolleyes: .Neskutečné množstvi emailu a SZ jak tady tak i ze skodahome ale jediný Jirka byl solidní a fér když jsme se dohodli ale bohužel březen mi nic neřeši...jak píšu...asi to tak má být.Zitra odpoledne budu volat na Passata a na 90% to "pustim k vodě" :(

Odkaz ke komentáři

Badys to napsal velmi přesně a trefně ;) je to bohužel tak,člověk si něco zamysli ale bohužel to nedopadle dle představ ale jak píšete...nevzdávám to,neni všem dnům konec,s Octávkou ted i v těch největších mrazech jezdím za pět litrů,je to prostě pracant tak jak řiká moje maminka...vše špatné je pro něco dobré... :) P.S ale mrzí mě to ani nevíte jak :(

Odkaz ke komentáři

Romane: ale jo,už to přebolelo...

Monty: změna se nekonala,bohužel nebo Bohudík...ukáže čas.

Jinak dnes dvě fotky z dnešního ježdění...ráno černotou do Pardubic a pak Fabii po stavbách-docela mazec ale musim ji pochválit,prošla všude i když málem jsem volal odtahovku,nejhorší byli lesní useky absolutně neprotaženy ale jela jako tank se spotřebou 4,8 průměr-motor 1,4TDi :D

post-81-0-35759900-1329326292_thumb.jpg

post-81-0-70945800-1329326304_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Romane: ale jo,už to přebolelo...

Monty: změna se nekonala,bohužel nebo Bohudík...ukáže čas.

Jinak dnes dvě fotky z dnešního ježdění...ráno černotou do Pardubic a pak Fabii po stavbách-docela mazec ale musim ji pochválit,prošla všude i když málem jsem volal odtahovku,nejhorší byli lesní useky absolutně neprotaženy ale jela jako tank se spotřebou 4,8 průměr-motor 1,4TDi :D

Jé teda u nás je taky jedna od stejného zaměstnavatele ,ale už ta novější a nic moc :huh:

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem ty světla viděl naživo a musim říct že neskutečná BOMBA :palec:

Vypadá zezadu jako nový SuperB :D

Světla maji homologaci a v reálu fakt moc pěkné včetně blikání jakoby po celém obvodu žlutého "céčka".

Hynku: řekl jsem si že mimo Štěpana do toho auta už nic pořizovat nebudu tak zatím to platí i když ty ledky bych mohl mit za necelou trojku...

post-81-0-01952400-1329591570_thumb.jpg

post-81-0-84199400-1329591579_thumb.jpg

post-81-0-95950900-1329591588_thumb.jpg

post-81-0-66206000-1329591598_thumb.jpg

post-81-0-53975200-1329591609_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...