Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

super :palec: :palec: a na černém autě prostě bomba, už mi to začíná taky hlodat v hlavě a černé auto mám naštěstí taky

To vidím tak, že v pondělí si to na firmě hned objednám a přes týden mi budou nahazovat masku, mračítka a nárazník, tak to rovnou nechám nahodit tím jejich superlepidlem :palec: :palec:

Přidávám si tě do virtuálního seznamu lidí jejichž auta mě inspirují při tunění svého mazlíka (ještě storm a Libor F.) U tebe to začalo s jedním tvým videem na youtube ohledně tvého duplexu ( to video nemá chybu) :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Krocan: zjistím co to bylo za lepidlo ale dávat to na oboustarou pásku je málo,na kufru by to opravdu odstávalo a neni to prostě hezky ;)

Gracho: se budu červenat :D děkuju :)

Houmik: těžko říct jestli ty znaky budou stejny,během měsice dvou bude to jasnější.

Boukic: objednej dva přední.Ten původní znak jde docela dobře vyloupnout,rozhodně to jde líp,než ten přední ale stejně musiš dávat bacha abys neškrábl šroubovákem metalízu.

Odkaz ke komentáři

Ataner: určitě k tomu předku dojde ale zatím tam nechám původní.

Viktore: přední tam pasuje na ten zadek,když budeš chtít měnit tak kup oba přední stejně tak jsem dal na rady kluků kteří už to tam maji ale chce to prostě posadit na lepidlo,nedá se nic dělat :)

Jinak jsem před chvíli v rámci nedělního "nudění"(děcka odjeli na tábor) odlepil vršek loga a nechal tam pouze OCTAVIA CLUB a hned to vypadá líp s tim novým znakem.Snad!

Juraj: kdy se stavíš? :)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Jirko: "nezavěšuj" :D jsi v pořadi :) (však víš jak to myslím,psali jsme si...)

Dokud nemáš bydlení tak auto neni priorita i když na druhou stranu furt škudlit,šetřit...a otáčet každou korunu stokrát taky neni život...

Houmajz: máte volno na pensionu? Otáčko nás asi čeká!

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...