krocan Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 čím si ho lepil romane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červen 30, 2012 Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 super :palec: a na černém autě prostě bomba, už mi to začíná taky hlodat v hlavě a černé auto mám naštěstí taky To vidím tak, že v pondělí si to na firmě hned objednám a přes týden mi budou nahazovat masku, mračítka a nárazník, tak to rovnou nechám nahodit tím jejich superlepidlem :palec: Přidávám si tě do virtuálního seznamu lidí jejichž auta mě inspirují při tunění svého mazlíka (ještě storm a Libor F.) U tebe to začalo s jedním tvým videem na youtube ohledně tvého duplexu ( to video nemá chybu) :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Krocan: zjistím co to bylo za lepidlo ale dávat to na oboustarou pásku je málo,na kufru by to opravdu odstávalo a neni to prostě hezky ;) Gracho: se budu červenat :D děkuju :) Houmik: těžko říct jestli ty znaky budou stejny,během měsice dvou bude to jasnější. Boukic: objednej dva přední.Ten původní znak jde docela dobře vyloupnout,rozhodně to jde líp,než ten přední ale stejně musiš dávat bacha abys neškrábl šroubovákem metalízu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 sú pekné tie znaky a na tej čiernej vyzerajú super...jedínka Romane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Jo je to vazne pecka ..ale uvazoval bych Romane i o tom prednim kdyz uz..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 A ty tam máš Romane teda ten přední nebo zadní znak ze Citigo? Jestli i ten přední nedoléhá, tak i z toho důvodu bych počkal na Rapida, jehož pátý dveře se přeci jen podobají těm z Octavie více. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Rom,paradni ten znak,ja daval dozadu zadni CITIGO a dopredu predni,mas to moc hezky kamarade!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 (upraveno) Ataner: určitě k tomu předku dojde ale zatím tam nechám původní. Viktore: přední tam pasuje na ten zadek,když budeš chtít měnit tak kup oba přední stejně tak jsem dal na rady kluků kteří už to tam maji ale chce to prostě posadit na lepidlo,nedá se nic dělat :) Jinak jsem před chvíli v rámci nedělního "nudění"(děcka odjeli na tábor) odlepil vršek loga a nechal tam pouze OCTAVIA CLUB a hned to vypadá líp s tim novým znakem.Snad! Juraj: kdy se stavíš? :) Upraveno Červenec 1, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Jinak jsem před chvíli v rámci nedělního "nudění"(děcka odjeli na tábor) odlepil vršek loga a nechal tam pouze OCTAVIA CLUB a hned to vypadá líp s tim novým znakem.Snad! A foto by nebylo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Mozna bych samolepku zezadu sundal celou a lipnul jinam..potom teprve ti ten znak vyleze..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Mám jet dnes na otočku do Poděbrad tak to zkusím někde přibrzdit a udělat pár fotek ale celou samolepku se mi sundávat nechce,myslím že se tam docela i hodí :) Mirouch: rozkaz šéfe! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Tak tady je ta drobná úprava ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Vypada to luxusne,co ty lysty cerne fuuuj,jakto ze nejsou v barve?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Princ: nejsem blázen cpát do šestiletého auta peníze...to už raději dám stranou na jinou "raketu" a fakt nemám tátu který by mě to chtěl sponzoroval :lool: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 romane, třeba ti ještě další 6 let bude spokojeně sloužit:-) to mě ted čeká první stk, ještě rok lízačka a pak teprve bude na úpravy:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Romane luxus auto. Kup už si něco novýho a černotu mi prodej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 super foto rome a neviem ale snad niekedy cez vikend by som prisiel na kafe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 ja taky nemam sponzora :-D a jeste mi musi zhruba 5 let vydrzet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 proste nádhera Možno sa niektorí budú čudovať,ale ja tiež nemám sponzora.Všetky úpravy financujem ja,na ktoré som si zarobil sám,nie dostal a mám oveľa lepší pocit . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 To tady tak čtu, tak jsme tady všichni bez sponzora, no to je teda divné. :prcprc: Jinak super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Ja se sponzoruju sam, takze spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 (upraveno) Jirko: "nezavěšuj" :D jsi v pořadi :) (však víš jak to myslím,psali jsme si...) Dokud nemáš bydlení tak auto neni priorita i když na druhou stranu furt škudlit,šetřit...a otáčet každou korunu stokrát taky neni život... Houmajz: máte volno na pensionu? Otáčko nás asi čeká! Upraveno Červenec 2, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Tak to je fajn ze se vsichni sponzurujem samy ja uz navic za 3 tydny budu sponzorovat svou dceru ktera prijde na svet :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 MOžná obráceně by to vypadalo taky dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Roman: Netusim vubec, ohledne penzionu prosim kontaktovat rovnou nase, ja mam ted plno starosti sam se sebou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Honzo: Ty se z toho šestiválce jednou zblázníš :D :lool: Ok zavolám tatíka jestli dopadne Krumlov přes ten prodloužený víkend. Válčím se Samsungem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Ještě k tvému duplexu, máš tento, že >> http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/ladene-vyfuky-skoda/octavia-ii/octiidxrkv4.html - budu brát taky ten, i když jsem původně zvažoval dva ovály, ale který máš ty - 80mm nebo 90mm ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Martin: hele kecal bych.Až budu doma tak se mrknu do PC na fotky ale jako směrodatné info můžeš brát průměr origo RS koncovek na které jsme to dopasovaváli.Takže třetí O2 s duplexem? ach jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 THX njn, když ono to vpadá tak hezky a zvuk taky není k zahození Jinak jsem z Ov, takže se nemusíš bát, že bych provokoval a parkoval vedle Tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 bude parkovat za tebou, aby ty tvoje nebyly vidět :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.