Michal K. Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Ja mam v planu v listopadu koupit tu stejnou co ma Doli...tuhle zimu by ta moje uz totalne nedala :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Jj.Nabijel jsem ji před rokem ale před zimou ji budu muset zase oživit a uvidí se.A nebo jsem řikal zajet někam kde se měří hustota elektrol.a zkusit to tam-však oni by měli poznat kdyby nějaký článek byl vadný.Je to tak? Jj, pouznají, ty bys to taky poznal, kdybys změřil hustotu v každém článku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Roman: jestli se ti chce? Nejlip oddelanej ten krouzek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Zdendo: děkuju moc za ten odkaz co se týče nové baterie.Je to docela pálka člověče...počital jsem že bude stát okolo dvojky :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 http://www.oilcentrum.cz/portal/?menuId=49...namic/VSD533096 ja ji nasel tady v ove za docela pekny peniz...ani ne 3 tacy :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Dnes to nastartovalo naprosto v pohodě ale každopádně si to nechám přeměřit jestli neni článek v hajzlu... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Tak co baterka už jsi si ji nechal přeměřit? :o :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Nech, bruder taky furt tvrdil jak je v pohodě a v pondělí jsme neodjeli z garáže :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Amatéři...jste měli trošku potlačit (nebo potahat) a bylo by :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Amatéři...jste měli trošku potlačit (nebo potahat) a bylo by :o myslím si, že sa auto nesmie roztlačovať keď nechce naštartovať tak to uvádza aj v manuále ŠkodaAuto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 myslím si, že sa auto nesmie roztlačovať keď nechce naštartovať :o tak to uvádza aj v manuále ŠkodaAuto Může, ale pokud má katalyzátor, tak maximálně na dráze 50 metrů, pak by mohlo dojít k poškození :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Může, ale pokud má katalyzátor, tak maximálně na dráze 50 metrů, pak by mohlo dojít k poškození Maximálně 50 metrů proto, aby se nedostal nespálený benzín do katalyzátoru, a tam se pak nevznítil a nepoškodil katalyzátor. :o Jinak mně když před loni kiksla baterka, tak stačilo do auta jen "šťouchnout" a startovalo.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Maximálně 50 metrů proto, aby se nedostal nespálený benzín do katalyzátoru, a tam se pak nevznítil a nepoškodil katalyzátor. :) Což jaksi u TDIčka nehrozí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Což jaksi u TDIčka nehrozí Vskutku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Tak hlavně tu nezačínejte řešit spotřebu chlapi...je fakt že s benzinem ve městě bych se pod 9 litru nikdy nedostal.S naftou na krátky prcačky jezdim za 6. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Chtěl jsi oživit téma?! Chtěl! Tak to máš! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 Tak hlavně tu nezačínejte řešit spotřebu chlapi...je fakt že s benzinem ve městě bych se pod 9 litru nikdy nedostal.S naftou na krátky prcačky jezdim za 6. :) Ale dostal, Ja jezdim pod 9 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 :( Ale dostal, Ja jezdim pod 9 :) Já jezdím pod 6 (s fabkou) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 Tak hlavně tu nezačínejte řešit spotřebu chlapi...je fakt že s benzinem ve městě bych se pod 9 litru nikdy nedostal.S naftou na krátky prcačky jezdim za 6. No vidíš...a já jezdím za desítku a taky si nestěžuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 No vidíš...a já jezdím za desítku a taky si nestěžuju :) U Tvého auta konkrétně udělali někde chybu soudruzi v NDR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 To teda udělali...když vymysleli šílenost jménem DPF 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 31, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2009 Já jezdím za nula, mám týden auto od našich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Zase mě blbnou ty LEDky na osvětlení reg.značky :P Včera mi to hlásilo závadu na osvětlení vozidla ale nesvítil symbol prasklé žárovky...vylezu z auta,podívám se na to a svíti to jak má :lool: Prostě si to dělá co chce :) už jsem to měl rozdělané a kontakt je tam dobrý tak nevím...sere mě to! Jinak se mi pomaličku blíži technická tak jsem zvědavej jestli to půjde jako po másle a nebo budu muset sundávát xena a dávat zpět halogeny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 jeden z důvodů proč nechci ledky, jsem vyléčen s jakoukoliv elektrikou vozidla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 jeden z důvodů proč nechci ledky, jsem vyléčen s jakoukoliv elektrikou vozidla... Tys měl s tim taky nějaké trable nebo proč to pišeš? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Tys měl s tim taky nějaké trable nebo proč to pišeš? :lool: mal iba zadný corner...to myslím že ti bude stačiť a bol si toho svedkom ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 mal iba zadný corner :smich: :o :( :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Maroš to si perfektne pomenoval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Jo jo...Márošek dneska válí :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Maroš to si perfektne pomenoval... Smát se cizimu neštěsti jo? Chudak Doli včetně Milana :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.