romariooo Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 pěkna garaž.kolik maš mista na vystupovaní ?? Mám na každé straně půl metru - nic moc ale dá se to :( díky Bohu za to :) V pátek zdemontuju dálkové ovládání ze Světi kde jste skoro všichni byli a vyhodim ty hnusny vrata do hajzlu.Už se těším na dálku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Romčo proč vlastně měníš sídlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Romčo k novému domečku jsem Ti gratuloval již po telefonu, ale dnes jsem měl konečně čas mrknout na fotky a je to opravdu paráda :) , a protože se během 14 dni chci za tebou stavit, tak už se těším až ho uvidím na vlastní oči ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 ...tak to máš super..aspoň se můžeš 14 dní vkuse těšit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 1. malej byt 2. špatná dostupnost děti na sporty,kroužky a školu 3. výhodná investice jit do domečku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Jinak jsem dnes s mladym zateploval Orsilem celou střechu a asi pojedu na pohotovost...něco šílenyho! Dal jsem po celé ploše 30-40cm té hnusny žluty vaty včetně vyčištění :) P.S když já jsem hroznej magor...když se do něčeho pustím tak to chci mit pokud možno co nejdříve hotové ale ten výsledek co ted mám na plicích je fakt ŠPATENKA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Tak jsem ted prohlizel vas baracek a mate to pekny....na jare naplanuji vylet s mladou a prijedu se podivat jaky to tam mas....jinak prace s vatou je pekny hnus....taky to znam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Romane netreba to toľko preháňať s tou aktivitou.... ten baráček Ti už neuteče... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Jinak jsem dnes s mladym zateploval Orsilem celou střechu a asi pojedu na pohotovost...něco šílenyho! :lool: Dal jsem po celé ploše 30-40cm té hnusny žluty vaty včetně vyčištění :) P.S když já jsem hroznej magor...když se do něčeho pustím tak to chci mit pokud možno co nejdříve hotové ale ten výsledek co ted mám na plicích je fakt ŠPATENKA A proč jsi si nevzal roušku stojí pár kaček, to není sranda mít tu vatu v plících, může se ti tam udělat zánět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 A proč jsi si nevzal roušku stojí pár kaček, to není sranda mít tu vatu v plících, může se ti tam udělat zánět. Protože jsem DEBIL :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Evers Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Zdáárek Romčo , blahopřeju k baráku Pozdravuj doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 čoveče, když nám borci zateplovali střechu tak bez roušky ani ránu a každej den novou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 týjo Romane, gratuluju k baráčku, vypadá pěkně tak ať se vám tam dobře bydlí a hlavně příjemný sousedy :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Díky kucí! Zatím to je pohodička a s minulym bydlením se to nedá srovnávat i když tam bylo lepší parkování :o V pátek budu zdemontovávat dálku tak jsem zvědavej jak mi to půjde (garážovy vrata) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 A proč ji budeš zdemontovávat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 A proč ji budeš zdemontovávat? Protože ten dálkovej pohon stoji necelých 9 tisic a ten mi už nikdo nezaplati 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Taky se připojuju ke gratulacím. Baráček vypadal pěkně i po tmě. ;) Asi jsem u tebe byl jako jeden z prvních z fóra, co? Líbilo se mi i místo. Klid a blízko do centra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Ahoj Josko.Na domečku mě už přijel pomoct Petr z Brna a viděl to jako jeden z prvních.Na jaře se nahlásil na navštěvu Davidek a ted před vánoci by měl přijet Aleš(Alessi).Včera jsem betonoval před garažovýma vratama ale ten beton v tomhle počasi schne hrozně špatně :D Každý den něco málo udělám ale je to fajn pocit makat na svém ;) Auto je špinavé ale brzo ho dám dopucu.Na to nekoukát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Ahoj Josko.Na domečku mě už přijel pomoct Petr z Brna a viděl to jako jeden z prvních.Na jaře se nahlásil na navštěvu Davidek a ted před vánoci by měl přijet Aleš(Alessi).Včera jsem betonoval před garažovýma vratama ale ten beton v tomhle počasi schne hrozně špatně :D Každý den něco málo udělám ale je to fajn pocit makat na svém ;) Auto je špinavé ale brzo ho dám dopucu.Na to nekoukát luxusnii vrata romcoo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Lukyne: snad tam ještě letos zaparkuju Svině betonová směs vůbec nechce schnout! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Pekný domček Romane,za chvílu chytíš takú prax v stavebných prácach,že budeš chodiť na fušky,vraj sú dnes lepšie platení ako menežéri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Ty mas spinave auto vic nez ja... a to je co rict... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Nikita: mě manuální práce nikdy nebavila a ted to prostě beru jako nutnost tu zedničinu :D Petře: když v tomhle počasi to fakt nemá cenu mýt.Spiš uvažuju o tom jak tu psal Jarda o ošetření karosérie kdy by to nějaký čas mohlo zustat čisté 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Stormiku,Libore a Lubo: je to pěkný pocit ale zas na druhou stranu platit 14 tisic měsičně po dobu 15 let taky neni žádná sranda ale jakmile jsou na to dva tak to docela jde.Uvidime co nám to přinese a jestli to byl dobrý tah ale DOUFÁM ŽE ANO Tak pozitivní u hypoték bývá, že se dají po určité době (např. 5 let) skládat mimořádné splátky, takže ve finále to člověk může splatit daleko dříve a finančně výhodněji :D přesně tak, já taky platil hypotéku dříve, je to totiž jediná možnost jak to rozumně řešit, oni tě k tomu taky "přinutí" výpisy hypo, až uvidíš kolik z těch 14.000,- jsou úroky, trochu se to zjemní tím, že na jednu splátku budeš mít každý rok z vrácených daní, kde se snad ještě úroky dájí odečíst, osobně jsme to udělali tak, že jsme zafixovali na pět let, a během této doby maximálně šetřili (bylo to hodně drastické, žádné nákupy ničeho, jen životně důležité věci), po pěti letech jsme hypo splatili najednou. Museli jsme si na část splátky vzít klasický peněžní úvěr, ale byly na něj super podmínky, dal se splácet kdykoliv a úroky byly z denního zústatku, výsledkem bylo splacení všeho za sedm let (místo dvaceti), byla to drsná doba, ale nelituju, dnes už je líp. Jinak jsem dnes s mladym zateploval Orsilem celou střechu a asi pojedu na pohotovost...něco šílenyho! :( Dal jsem po celé ploše 30-40cm té hnusny žluty vaty včetně vyčištění :D P.S když já jsem hroznej magor...když se do něčeho pustím tak to chci mit pokud možno co nejdříve hotové ale ten výsledek co ted mám na plicích je fakt ŠPATENKA ;) s tou vrstvou jsi udělal dobře, ono nejde jen o zabránění úniku tepla z vnitřku ven (což je nějakých 25 stupňů), ale hlavně o zabránění vniknutí tepla dovnitř ze střešní krytiny, tam je to nějakých 80 stupňů, aby jsi v podkroví nechcípal vedrem v létě Ahoj Josko.Na domečku mě už přijel pomoct Petr z Brna a viděl to jako jeden z prvních.Na jaře se nahlásil na navštěvu Davidek a ted před vánoci by měl přijet Aleš(Alessi).Včera jsem betonoval před garažovýma vratama ale ten beton v tomhle počasi schne hrozně špatně :( Každý den něco málo udělám ale je to fajn pocit makat na svém :D tak moje nabídka pomoci je stálá a mám to k tobě skoro asi nejblíž, telefon znáš :) :o jinak samozřejmě gratulace a myslím, že dobré rozhodnutí, vzhledem k věku dětí dost ušetříš na benzinu a času, který by jsi strávil taxikařením pro zájmy dětí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 To jako nebudes mit auto??? Nebo pouzijes nejaky zazracny prostredek??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 nechápu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Jasné,len som žartoval,každopádne je super mať svoj barák na peknom mieste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Románku, kamaráde, jaká byla ta internetová adresa kde kupuješ kosmetiku? Jde mi o leštěnku SONAX pro taťku k Vánocům. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Románku, kamaráde, jaká byla ta internetová adresa kde kupuješ kosmetiku? Jde mi o leštěnku SONAX pro taťku k Vánocům. Tady to máš Mišáku: http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika...sah-b-s27461023 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Ahoj Josko.Na domečku mě už přijel pomoct Petr z Brna a viděl to jako jeden z prvních.Na jaře se nahlásil na navštěvu Davidek a ted před vánoci by měl přijet Aleš(Alessi).Včera jsem betonoval před garažovýma vratama ale ten beton v tomhle počasi schne hrozně špatně :( Každý den něco málo udělám ale je to fajn pocit makat na svém ;) Auto je špinavé ale brzo ho dám dopucu.Na to nekoukát :) Gratuluji k novemu baracku, akorat covece ted betonovat v tomhle pocasi, staci aby ti prisel behem 14-ti dni mraz pod -5 a na jare to delas znova...bacha na to. Kazdopadne, vim co to je, take buduji baracek a mam toho jiz plne zuby...ja jsem teda pres leto shodil 15kg a jak tady uz nekdo psal, muzu zacit chodit na fusky, protoze uz zvladam snad vsechno :) ;) .... co si clovek neudela sam to nema :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.