Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Mároš: já najedu služebním autem zhruba dva tisice km měsíčně tzn.že mě ty zimáky docela vydrží.Dnes jsem najel přes 300km a před půl hodinou nechal vyměnit pneu na zimní,mám nové Barumky.Nechtělo se mi mačkat za pár dní a stresovat se..

Jinak dnes vyhodím podložku pod SPZ.Už mě na to upozornovalo pár lidi a teprve po třech letech jsem se k tomu odhodlal.Jsem zvědavý na výsledek B)

Hurikan: taky jsem Tě rád viděl a poznal i když to hledání bylo nekonečné :D Dej fotečku s mýma světlama :pivo:

post-81-0-37702700-1349278822_thumb.jpg

post-81-0-42494100-1349278833_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Octavius: asi je někde problém protože schránku průběžně čistím :huh:

Hynku: pozdě! :wallbash: Je nalepená asi na šesti místech a do toho ještě lepidlo v tubě takže asi tam bude nadosmrti :lol: :lool:

Mirouch: ta podložka je hrozná,uzbal jsem to po několika letech,bez ní to vypadá čistěji :palec:

Jinak přezuto na zimní provoz :)

post-81-0-58337300-1349540749_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

boukic: nejezdím zásadně na myčku a jednou až dvakrát do roka necham udělat celé auto od profika jménem Štěpan(dal bych odkaz na jeho stránky ale nefunguje to :() .Je to opravdu hodně znát :palec:

Jinak letos jsem přezul o něco dříve ale nelituju toho.Ted o víkendu jsme na Vysočině takže to neni zas až tak předčasné.Počasi se během jednoho dne otočí a jestli najedu a sjedu o decimetr zimní pneu na 500 km to opravdu nepoznáš :)

Zenithy asi taky prodám,pneu tam je na dojetí,cca 3mm takže to půjde z domů,kdyby byl zájem tak se můžu s kymkoliv domluvit na ceně ;)

post-81-0-43376100-1349545882_thumb.jpg

post-81-0-76134400-1349545891_thumb.jpg

post-81-0-25779000-1349545915_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jinak letos jsem přezul o něco dříve ale nelituju toho.Ted o víkendu jsme na Vysočině takže to neni zas až tak předčasné.Počasi se během jednoho dne otočí a jestli najedu a sjedu o decimetr zimní pneu na 500 km to opravdu nepoznáš :)

Romane, myslím, že decimetr už bys poznal lol.gifpivo.gif

Odkaz ke komentáři

No, já o přezutí taky přemýšlím, protože tuhle zimu ještě nebudu mít 2 sady disků. Mám jenom samotné zimní gumy, takže ty letní potřebuju vyzout a zimní na disky nazout. A to trvá delší dobu, než jenom přehodit celá kola, takže z toho důvodu o tom přemýšlím už teď.

Já do myčky taky nejezdím, auto si meju sám jenom ručně. A odkud je Štěpán?

Odkaz ke komentáři

boukic: ten Štěpan bydlí a pracuje kousek od Brna ale není problém aby dojel za Tebou a připravil Tvoje auto přímo u Tebe na dvoře-je k tomu potřeba prostor,přístup k vodě.Jezdí za zákaznikama po celé republice,ted dokonce vyhrál výběrové řízení a připravuje nová auta k prodeji v Rakousku takže toho má poměrně mnoho.Kdybys chtěl tak Ti napíšu telef.kontakt na něj protože webové stránky jsou v rekonstrukci(včera jsem s ním mluvil po telefonů)

Na fotce je krásně vidět ty miliony kapiček když prší :)

Petře: tak znáš to :D Matematika u mě vždy byla slabou stránkou :lool:

Mirouch: to je divny! Schránka musi fungovat.Včera mi psal p2p alias Fido a bez problémů komunikační zácpa je obnovená.Na foru je ještě jeden Romario ale bez tři "o" ;)

Lanci: taky děkuju za obchod a za důvěru :palec:

post-81-0-04730100-1349597964_thumb.jpg

post-81-0-71549100-1349597975_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Mirouch: to je divny! Schránka musi fungovat.Včera mi psal p2p alias Fido a bez problémů komunikační zácpa je obnovená.Na foru je ještě jeden Romario ale bez tři "o" ;)

Vím ale psal jsem opravdu tobě. A nejsem sám komu se nepodařilo ti napsat.

Čím si lepil tu značku? Nebojíš se že jí někde ztratíš?

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři

Já měl SPZetku přilepenou oboustrankou už na třech autech a drží to, rukou to nesundáš. Teď na BMW se na to chystám taky. Co jsem teď prodával Passata, tak jsem to novému majiteli říkal, že je na to dobrej vlasec. No a pak mi večer volal, že zkusil tkaničku od bot a prý to fungovalo.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...