romariooo Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Tak jste mě to asi přechválili :D Z ničeho nic tato hláška na maxidotu.Dolil jsem olej ale hláška tam pořád je. Navic pořád vypadavá pojistka ventilátoru a tim pádem nesvítí displeje oba od digiklimy.Nevím proč ale asi to s tou hláškou nesouvisí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 tak píše to snímač oleje, ne dolejte olej.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Podívej se na tog snímací co je na vaně ze spodu jestli je v pořádku kabeláž dostává to tam dosť zabrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 (upraveno) Doprdele...doufám že to nebude nic vážnyho.Zajedu at to napíchnou na diagnostiku a pak se uvidí :( Upraveno Říjen 8, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Taky nemusi holka mazat... ale videl by jsem to na kabelaz dole kolem cidla nebo cidlo KO... Nejhorsi varianta by byla kdyby odeslo cerpadlo a tim padem nemazalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Dnes mě navštívil Doktor Rolbař a po připojení "takové té malé krabičky" bylo zjištěno že to dělá čídlo klimatizace!!! Takže na to je napojený okruh toho snimače oleje a tim pádem mě nešlo a vyhazovala pojistka na ventilaci Jarda slíbil že to objedná takže za 14 dni pokračování.Zatím budu jezdit bez klimy.Tak aspon tak.Jsem rád že jsem nemusel do autorizáku kde by na to koukali třeba šest hodin aby na to vůbec přišli :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 aspon ze to dobre dopadlo--- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 (upraveno) Hlavně v servisu by se s tim srali celej den...Rolba měl během pěti minut jasno Upraveno Říjen 9, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 (upraveno) má to jeden společný bod a to je svorka 15 - napáječka čidel, je na to čidlo klimy, panel klimy, čidlo oleje. Ten počítač jsem ani nemusel připojovat (viz foto), při druhé odpojené svorkovnici už byla chyba doslova cítit :D Upraveno Říjen 10, 2012 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Hlavně to Rolbo objednej prosím! Kdybys to měl v sobotu tak dej echo,jedu do školy,do Čelákovic tak bych se mohl stavit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Parada!!Presne jak pise v autorizaku jsou magori..chtel jsem zjistit blbej pin k memu radiu co mam v aute a masakr 45min a nic! Pak jsem mu rekl co kdybyste odpojil radio od kabelu a hned za 3 min to naslo kod...NO COMENT! :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Čus Romčo, tak ti to téma sem teda nahazuju :D . krytky kol Citigo - sundání znaku Škoda Kluci , ptal jsem Romana který je má, bohužel ale nemá teď auto po ruce, takže mi to nemůže ověřit. Potřeboval bych zjistit od někoho co je už má, nebo se s tím už nějak zaobíral , jestli by se z nich daly nějak sundat ty chrom okřídlené šípy, kvůli jejich přehození na druhé krytky s větším průměrem 67mm co mám na svých discích Rotor Audi. Nebo uplně nejlíp, neděláte někdo u toho, že by se to dalo sehnat ? Ten kroužek nepotřebuju , ten je na těch krytkách co mám .A nebo taky zhotovit to zrovna v tom větším rozměru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Petane: zkusim Ti to v pátek vyblejsknout,auto mám v Pardubkách ;) Kluci: dotaz! Měnil někdo už v xenonech výbojku za novou? Prý vydrží okolo 80 až 100 tisic km.Mám nabídku na Osramky nebo Philipsky za 700,-Kč za kus.Co myslíte? V noci už to svíti slabě,vůbec s níma nejsem poslední měsic spokojený tak doufám že to bude těma výbojkama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 A máš dobre nastavené svetlá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Petane: zkusim Ti to v pátek vyblejsknout,auto mám v Pardubkách ;) Kluci: dotaz! Měnil někdo už v xenonech výbojku za novou? Prý vydrží okolo 80 až 100 tisic km.Mám nabídku na Osramky nebo Philipsky za 700,-Kč za kus.Co myslíte? V noci už to svíti slabě,vůbec s níma nejsem poslední měsic spokojený tak doufám že to bude těma výbojkama :) Jo dík Romčo , a jak si pro to auto pujdeš , tak pozdravuj na Hůrkách za žensků basů , byl jsem tam 2 roky v tom kasíně co je na konci Pardubic teda , už bývalém :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Co dělá v Pardubicích? Na vrakovišti? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 Výbojky zvyknú vydržať aj viac, ale je pravda, že časom slabnú a začnú byť viac do fialova. Cena 700 Kč je dobrá, ja by som neváhal a vymenil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Maroš: je to seřízené dobře. Gerrik: dodržky bys nechtěl? :D Igore: asi jo,ty výbojky prej "oslepnou" z ničeho nic,ze dne na den těma startama ta výbojka prej jde do hajzlu ;) Měla by vydržet ale záleží na provozu. Petas: to je směr na Paramo,ne? Jak se jede na letiště směr Opočínek,vid? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 Petas: to je směr na Paramo,ne? Jak se jede na letiště směr Opočínek,vid? Myslíš ty Hůrky ? To ne letiště je na druhé straně , ´jak je dostihovka . Toto je uplně na druhé straně města a je, nebo byla tam ta ženská věznice a pak ještě kousek dál a byly ty kasárny- spojaři . Tam už pak dál nic nebylo, kolem byl takový lesík a byla tam aj taková lesní knajpa .Teď by tam prej z toho měl být nějaký Hotel nebo ubytovna či co :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 origo výbojky seženeš mnohem levnějc než za 1500. Nesmíš je kupovat ve Škodovce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 Taky přidám zkušenost čína hrůza des blikají teď jsem kupoval od badyse origo osram a cena i s poštou 1350kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 1500? tyk v autorizáku ne? na cc-autodíly tak 800,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 To by měla být ono: http://www.cc-autodily.cz/vybojka-plynova12v-35w :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Ale jestli se nemýlím tak toe na OI ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 ty potrebujes D1S kup od Badyse ma dobre!Meli by vydrzet 3800hodin svitit!Mam ted pres 90tis.km a porad sviti dobre a prej od Philipsu sviti lepe nez Osram sviti do modra kdezto ty Oshram do zluta! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Ale ta žlutá je lepší za špatnýho počasí. Mokrá silnice pohltí víc modrýho světla než žlutýho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 jo vsim sem si,Ja mam tez Oshram a nejak mi to nevadi!Jen pisu vase nazory co tu jsou ohledne vybojek!Je fakt ze ty oshramy sviti v jakemkolí pocasi dobre!Navic oshram se specializuje na zarovky kdezto philips na elektroniku vseho druhu :-D ja bych stejne zas kupil oshram! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Taky už jsem poptal do novýho autí komplet osvětlení od Osramu. Mlhovky H3 Allseason, dálky H7 nightbreaker plus a výbojky uvidíme co mi nabídne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Právě čerstvě zajetá strojovna... :D Byl tu dnes Rolba,mám vyměněný snímač na klimě tak zase mám na duši klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 pekne Rome! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.