Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Dnes mě navštívil Doktor Rolbař a po připojení "takové té malé krabičky" bylo zjištěno že to dělá čídlo klimatizace!!! Takže na to je napojený okruh toho snimače oleje a tim pádem mě nešlo a vyhazovala pojistka na ventilaci :huh:

Jarda slíbil že to objedná takže za 14 dni pokračování.Zatím budu jezdit bez klimy.Tak aspon tak.Jsem rád že jsem nemusel do autorizáku kde by na to koukali třeba šest hodin aby na to vůbec přišli :palec:

:)

post-81-0-68266000-1349723664_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

má to jeden společný bod a to je svorka 15 - napáječka čidel, je na to čidlo klimy, panel klimy, čidlo oleje.

Ten počítač jsem ani nemusel připojovat (viz foto), při druhé odpojené svorkovnici už byla chyba doslova cítit :D

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři

Čus Romčo, tak ti to téma sem teda nahazuju :D .

krytky kol Citigo - sundání znaku Škoda

Kluci , ptal jsem Romana který je má, bohužel ale nemá teď auto po ruce, takže mi to nemůže ověřit.

Potřeboval bych zjistit od někoho co je už má, nebo se s tím už nějak zaobíral , jestli by se z nich daly nějak sundat ty chrom okřídlené šípy, kvůli jejich přehození na druhé krytky s větším průměrem 67mm co mám na svých discích Rotor Audi.

Nebo uplně nejlíp, neděláte někdo u toho, že by se to dalo sehnat ? Ten kroužek nepotřebuju , ten je na těch krytkách co mám .A nebo taky zhotovit to zrovna v tom větším rozměru ?

Odkaz ke komentáři

Petane: zkusim Ti to v pátek vyblejsknout,auto mám v Pardubkách ;)

Kluci: dotaz! Měnil někdo už v xenonech výbojku za novou? Prý vydrží okolo 80 až 100 tisic km.Mám nabídku na Osramky nebo Philipsky za 700,-Kč za kus.Co myslíte? V noci už to svíti slabě,vůbec s níma nejsem poslední měsic spokojený tak doufám že to bude těma výbojkama :)

Odkaz ke komentáři

Petane: zkusim Ti to v pátek vyblejsknout,auto mám v Pardubkách ;)

Kluci: dotaz! Měnil někdo už v xenonech výbojku za novou? Prý vydrží okolo 80 až 100 tisic km.Mám nabídku na Osramky nebo Philipsky za 700,-Kč za kus.Co myslíte? V noci už to svíti slabě,vůbec s níma nejsem poslední měsic spokojený tak doufám že to bude těma výbojkama :)

Jo dík Romčo , a jak si pro to auto pujdeš , tak pozdravuj na Hůrkách za žensků basů , byl jsem tam 2 roky v tom kasíně co je na konci Pardubic :pivo: teda , už bývalém :D

Odkaz ke komentáři

Maroš: je to seřízené dobře.

Gerrik: dodržky bys nechtěl? :D

Igore: asi jo,ty výbojky prej "oslepnou" z ničeho nic,ze dne na den těma startama ta výbojka prej jde do hajzlu ;) Měla by vydržet ale záleží na provozu.

Petas: to je směr na Paramo,ne? Jak se jede na letiště směr Opočínek,vid?

Odkaz ke komentáři

Petas: to je směr na Paramo,ne? Jak se jede na letiště směr Opočínek,vid?

Myslíš ty Hůrky ? To ne letiště je na druhé straně , ´jak je dostihovka . Toto je uplně na druhé straně města a je, nebo byla tam ta ženská věznice a pak ještě kousek dál a byly ty kasárny- spojaři . Tam už pak dál nic nebylo, kolem byl takový lesík a byla tam aj taková lesní knajpa .Teď by tam prej z toho měl být nějaký Hotel nebo ubytovna či co :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Vytvořit...