Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Petře: v pohodě,mě to nehrozi,já nos nahoru nikdy neměl a mit nebudu a o tom co jsem napsal si myslim svy :) ale děkuju Ti za názor,zčásti máš určitě pravdu.

Davidku: s Tebou budu mit řeč,Zdenka chce žaka,tentokrát to je vážny člověče :D

Krocan: to asi nepůjde ty světla,prý se museji měnit cely lampy což je nesmysl.Jinak jak jsem už psal,auto jsem vzal i z toho důvodu že ty upravy nechci provádět,je to ve slušné výbavě,dnes mi v BMW řekli že se taková trojka vidi jen výjimečně,moc mě tam potěšili.

Fido: nebojim se,auto je pojištěné na nulovou spoluúčast,konkrétně u toho myho se jedná zatím jen o výměnu oleje kde mám nastavený 20 tisicový nebo jednou za rok.Olej v převodovce vyměnim na 120 tisicich ale musi prý být vyměněná i celá vana-otázka komplet 8 tisic.

První servis mě čeká až v řijnu kde se bude měnit pouze olej.Na autě jsou nové zadní brzdy a na předku je vyčtenoo že vydrží cca 17 tisic km.Uvidíme...ukáže čas.Kdyby cokoliv tak za ty prachy se hodně rychle prodá.

Sázim na kvalitní motor a zpracování.

V žádném případě se nenech ukecat na jakékoliv prasení auta. :palec: Tak jak to je je to OK.

Olej v převodovce, nepamatuju si to přesně jak mi to kámoš říkal, ale prej je to nějaký složitěší, protože se s tou výměnou nějak nepočítá. Samotnej olej je snad jen zlomek ceny za výměnu.

Odkaz ke komentáři

Hynku: to jsou hajzlové! Němci zasrany! Jezdi jako hovada a v De jako slušnáci :lool:

To auto jak stálo vedle mě ta červená Octavka tak to byl někdo odsud,měla samošku octaviaclubu,docela náhoda,byla v ni pani a já se na ní usmival a zamaval.Chudak s asi myslela že ji balim :lol:

Tomas: přesně tak,ve 120 tisicich musi jit na vyměnu ta vana jak jsem psal protože je v ní filtr který je nedilnou součásti té vany.

Jofree alias Patr: no hele,já byl po sto letech dnes na nákupu :D normálně 99% nakupuje Zdenka :lol: Jsem ji odvezl do velkeho Tesca,protože pár metru od toho je autor.dealer BMW a děcka řikali že se do toho leze jako do Formule :D což je pravda,je snížená diky m-packetu.Hele asi takhle-fakticky je o 48mm kratší než Octavia a zase o 50 mm širší než Octavia,kufr neřešim ale vzádu je mista podle mě stejně jako ve dvojce tak opravdu nevim jestli jsem ještě v oblacich a nebo to je realita :)

Fido alis p2p: každý si mysli jak je BMW drahá záležitost ale pro srovnání-poptával jsem nové tlumiče na zadní kufr-vzpěry.Origo nové v BMW je otázka tisicovky a v ACM náhr.dily o 300,-Kč dražší takže nemusi to být pravidlo.To samé znak na zadni kufr,který budu v ponděli měnit-origo 600,- a ACM kde dělaji repliky 800,- To jsou fakta.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

to, že kouknou a nenapíší neznamená zrovna, že závidí. Nemůžeš chtít gratulace od všech. By jsi spychnul a vyrostl by ti pinďourek jako jednomu nejmenovanému, který si taky pořídil BMW a pak už rozuměl úplně všemu a nic mu nebylo dobrý...

Závist poznáš ne na netu, ale ve svým okolí, až na tebe začnou lidi koukat jinak, nebavit se, připrav se, že se najde někdo kdo rád vyndá klíče z kapsy a tomu hajzlovi co si nakrad na BMW to odře atd....

Tak to Petře je sto pro pravda po několika dnech se najde parchant který se odváží.Zde jsou moje dveře z Turka

post-48-0-67478000-1357990892_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak to Petře je sto pro pravda po několika dnech se najde parchant který se odváží.Zde jsou moje dveře z Turka

tak přesně tohle mě dokáže nasrat úplně nejvíc, bych jim ty ruce zauzloval šmejdům a sešil tak, aby se už nenažrali a klidně ať hlady pojdou,,, co to je za lidi takhle něco úmyslně ničit? do piči a už jsem zase vzteklej, kundy nenechavé závistivé :angry:

Odkaz ke komentáři

Tak po pořádku:

Krocan: auto je koupené z BMW salonu,od chlapa který si kupuje jen pěkné kousky a poušti je dál.Jestli to je od pana nebo od babičky to fakt nevim.

Alessi: díky moc,doufám že se s Ivetkou stavíte :pivo:

Michale: zimáky řešim.Asi koupim solo disky a solo pneumatiky.

Miloši: diky,potřeboval bych aby ještě chvilku nechumelilo :(

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Ahoj Romane, gratulace k novému autu, BMW je dobrá volba, ale já se těchto aut vždycky, kvůli pojistce a servisním nákladům, bál. Třeba mě přesvědčíš a moje příští auto bude taky BMW :palec:

Důležitý, že sis splnil sen a teď by to chtělo jen nějakou pořádnou značku, třeba 5H5 5555, 5H6 5656, 5H6 0001 B) Doufám, že nezklameš jako u "černoty" ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...