ViktorMPI Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Za chviličku jdu pro auto do servisu tak jsem zvědavej na ty mamlasové...během dne nezavolali tak zatím to vypadá slibně.Jinak tu výměnu předního nárazniku musim nejdříve zaplatit a teprve potom mě to vyplati pojištovna... cca 20 tisic. Tak good luck! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Evers Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Tak jak ?? Ses tam nejak zakecal ne?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 to asi plati v naturaliich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 I prd Kelišová :) Jasan, bylo tam Jaromíre :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Co se stalo Romčo, že máš buchnutej pření nárazník?? "Že Vy jste se pane doktore zase kochal ..." :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Co se stalo Romčo, že máš buchnutej pření nárazník??"Že Vy jste se pane doktore zase kochal ..." :-) Aleee Máro...nějaký jouda se učil asi couvat a naprcal mě "malinko" zezadu... Auto je hotové a stálo to 13805,-Kč Vypadá to dobře nicméně je tam udělaný nepatrný dolík...vůbec nevím co to je...všiml jsem si to až doma-je to hodně málo ale zajimalo by mě co to asi je. Najim se a půjdu nafotit hotovou práci.Zitra mě čeká Kooperativa. P.S ten zadní nárazník se řeší pro změnu s českou pojištovnou a ted servis musi napsat vyjádření že zadní náraznik je po nárazu taky celý na výměnu...Uvidíme jak to nakonec dopadne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 já myslel, že dostaneš novej nárazník, tak jakej tam může být dolík? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 ale povodny naraznik ti nechali ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 ale povodny naraznik ti nechali ze? Ano.Původní přední náraznik vezu zitra na opravu a pak ho prodám za malou částku. Jinak ted tam je uplně novej předek ale to o čem pišu skoro neni vidět...nevím ale co to je.Fakt to nechápu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 (upraveno) Tak tady je výsledek... :) Na té noční fotce vyníká ten reflexní nápis Octaviaclub Upraveno Červenec 21, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Tak tady je výsledek... :) Na té noční fotce vyníká ten reflexní nápis Octaviaclub No jo jako novej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 S kvalitou práce jsem docela spokojený...horší to je s cenou ale jde to z havárka i když stejně zaplatím tisicovku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Tak tady je výsledek... :) Na té noční fotce vyníká ten reflexní nápis Octaviaclub Good job :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 já to chci mít taky takový čistý :) Jako když vyjelo z MB... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 já to chci mít taky takový čistý :D Jako když vyjelo z MB... Malá rada úplne zadara -umy a vylešti. :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 já to chci mít taky takový čistý :) Jako když vyjelo z MB... Dvě hodiny čistého času před nástupem do servisu...a leštěnka tato: http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmetika...sah-b-s27461023 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 prosim te a kde mas ten dolik ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 prosim te a kde mas ten dolik ? Asi v hlavě... Neni vidět na fotce ale v reálu nepatrně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 tak to na te fotce nejak oznac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Mám jet v dohledné době do Brna tak uděláme menší srazik jako minule na Olympii a uvidíš to na vlastní oči. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Tak je to tady...díky Vám kluci Dobrý den, potvrzujeme rezervaci termínu Vašeho seskoku: Datum: 09.08.2009 Hodina: 11:00 Letiště: Prostějov Na letiště se, prosím, dostavte nejpozději 50 minut před objednanou hodinou seskoku. Pokud jste si objednali záznam na DVD, nebo fotografie, dostanete je vyhotovené do 60 minut po seskoku. Na adrese http://www.jump-tandem.cz/cz/page/sluzby/t...de-mohu-skocit/ naleznete mapku s popisem cesty na letiště. Pokud budete mít problém s navigací na letiště, můžete nás kontaktovat na telefonním čísle 724 175 175. Na seskok Vám bude zapůjčena kombinéza, parašutistické brýle (možno nasadit i přes dioptrické), v případě zájmu i pokrývka hlavy. Na sebe si vemte pohodlné sportovní oblečení a obuv na zašněrování, nejlépe tenisky. V případě nepříznivé předpovědi počasí Vás budeme informovat nejpozději den před plánovaným termínem seskoku a domluvíme se na náhradním termínu seskoku. Těšíme se na setkání s Vámi na letišti! S pozdravem Tým JUMP-TANDEM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 ...už ti cvaká u zadku, nebo v pohodě ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 ...už ti cvaká u zadku, nebo v pohodě ? :) Stormiku: těším se moc...vždyt o tom mluvím už hodně dlouho...a teprve ted díky Vám se mi to splní Doufám že se na mě brnáci aspon přijedou mrknout a rozloučit se s jejich spamerem :o :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Tak v tom případě přeju Good luck 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Tak v tom případě přeju Good luck Děkuju Stormiku...už mám místo v letadle...hned první 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Hmm, další borec na konec Vem tam někoho s sebou, ať může aspoň odvézt auto domů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Tam bude hodně lidi co to auto v připadě "nouze" odvezou a mě to v horším připadě bude pak uplně jedno...však víš jak to myslím ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Romane nestraš. No já bych do toho nevlezl ani za milion. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Romane nestraš. No já bych do toho nevlezl ani za milion. Byl to můj dlouhodobej cíl a sen Libore a ted jsem to dostal od kluku z fora...těším se na to.Jak daleko to máš do Prostějova?...že by ses na mě přijel podívat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Do Prostějova to mám 75 km. Jestli mi do toho nic nevleze tak by to mohlo vyjít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.