Storm Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 A co mu vlastně bylo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 (upraveno) A co mu vlastně bylo ? Stormiku: máš to v SZ. Jinak tento měsic jezdím po přejimkách na hory a pro tyto učely mám nafasované Pajero :D ten projede i nemožné Upraveno Září 2, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Dneska se mi zdál otřesnej sen...ještě ted jsem z toho zmatený jako blázen...Zaparkoval jsem auto v kopečku...zatáhnul ruční brzdu a jelikož na silnici bylo hodně mokrého listi tak auto se dalo do pohybu a ve výsledku udělalo několik kotrmelcu a dopadlo na střechu šílenej pohled...TOTÁLKA :D To bylo hrozny probuzení v 6 ráno...Mimochodem se můj sen odehrával v Českém Krumlově :D Mě se zdají taky dobré sny o autech, hlavně jak jsem dělal loni autoškolu tak se mi zdáli sny, že dojíždím na křižovatku mačkám brzdu a auto brzdí strašně málo (asi jako s novými deskami a kotoučky :D ) a že to neubrzdím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Kluci: jede z Vás někdo na CIAF do Hradce Králové? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Já jdu akorát na Den NATO v Ostravě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Tak to se tam možná potkáme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dan-Zlin Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Já asi pojedu - tak na 99% A sám... Brácha je v USA a nikoho jiného už letadla nebaví. P.S.Jo, jdu v sobotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 Tak po delší době dávám nějaké fotečky z práce...Výrovka TS dálkové ovládání trafostanice.V ten den jsem přejimal trafačku a dělali se funkční zkoušky ale bohužel došlo k prodlení a tak jsem využil času a udělal pár foteček okoli-je to tam nádherny :( Pec pod Sněžkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 To je krása, že se pak ani nechce pracovat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 Kluci: jede z Vás někdo na CIAF do Hradce Králové? :( na 95% v neděli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2009 (upraveno) Přesně tak! V Krkonošich je práce za odměnu a nejlepší to je v zimě když se tam prohánime na sněžných skutrech :( jelikož jinak se tam nedostanete :( Upraveno Září 5, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 nadherny fotečky ,že je to bobma jezdit na snežnych skutrech co ?? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 nadherny fotečky ,že je to bobma jezdit na snežnych skutrech co ?? :( .... a ještě k tomu v pracovní době :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 .... a ještě k tomu v pracovní době :( jo presně a ješte k tomu dokonce to :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2009 Já jsem moc rád že mě to můj zaměstnavatel umožnuje jelikož v zimních měsicich na výše položené trafostanice se nedá jinak dostat ani čtyřkolkama.Tento rok mi ta akce bohužel končí ale stálo to za to jelikož do těch zon se dá dostat jen na povolení vlády...a ta povolenka trvá než se zajistí zhruba tři měsice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2009 Dnes chci udělat maličko udržbu...pneu na obou autech,mrknout na olej,náplně a tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 :D :D akoby to bola neviem aká práca - podľa autoškoly ako nás učili to máš robiť pre každou jazdou :( :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 keby som mal robit setko to co nas ucili v autoskole tak musim ist z byt o 10minut skor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 to mi je jasné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Zitra jedu na výměnu zadního nárazniku...konečně! Jsem zvědavej jak to dopadne s odrazkama...mám je dát nový nebo nechat původní...přece jenom jsou tam přes dva roky a jsou malinko vybledli...Co myslite? Jak to dopadlo s odrazkama?? Mi došla teprve včera ze servisu faktura za opravu Raketky tak, jak to budou posílat pojišťovně a teď jsem koukal, že tam dali automaticky obě dvě odrazky nový, aniž by těm starým cokoliv bylo. Měl jsem jen lehce "prasknutej" nárazník úplně zespodu, takže odrazky netknutý. Buďto to dávají dycky s nárazníkem nový, nebo si řekli, že to jde na pojistku, tak ať pojišťovna platí. Každopádně tím líp pro mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Skajo len či tam tie nové odrazky aj máš... či si ich šikovný mechanik nenechal a niekomu ich strelí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Tak to je věc druhá, ale na faktuře sou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Vlastne ty ju neplatíš takže je to jedno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Svým způsobem jo...ty starý byly pořád pěkný, takže o nic v podstatě nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 To je mazec... Jake to je jezdit na sneznych skutrech... podel se o zazitek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Skájo: já asi jezdim do špatného servisu ale mě bylo řečeno že ty staré odrazku bezpečně sundaji a použiji.Pojištovna to odmitla plnit jelikož nejsou poškozeny. Ukecali mě at tam nechám původní a jelikož jsem dával do servisu auto zasrané jako howado tak mi řekli že rozdil tak je nepatrný a že stači jednou za čas to auto umýt :D ;) tak jsem je nakonec neobjednal.Je to osm kilo a ted ty prachy litaji o stošest tak jsem se na to vykašlal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 U jaké jsi pojišťovny?? ...já měl doteď Allianz a zacvakaly dycky všechno a bez keců, ale teď jsem přešel k České, tak snad nebudou dělat takový drahoty se vším, jako u tebe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Přesně tak! V Krkonošich je práce za odměnu a nejlepší to je v zimě když se tam prohánime na sněžných skutrech ;) jelikož jinak se tam nedostanete :D To je mazec... Jake to je jezdit na sneznych skutrech... podel se o zazitek palec.gif Sorry, reagoval jsem na tenhle prispevek.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Sorry, reagoval jsem na tenhle prispevek.... Ahoj Petře.Je to tak.Jezdíme tam s provozákama jelikož opravdu jinym způsobem než rolba a zminovaný skutr se tam nemáš šanci dostat.Jaký pocit? :D Skok padákem je lepší ;) volnej je je volnej pád :D Skájo: drahoty dělá právě Česká pojištovna! Hlavně všude machrujou jak jsou nejlepší a tak dále...škoda mluvit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Hmm, to sem zvědavej...já k nim šel, protože mimo leasing stojí u České pojistka polovinu toho, co u Allianz ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.