romariooo Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Bladik: já vím ale nemohl jsem to nechat na jaro a celou zimu jezdit přes velkou diru Snad to bude dobry ;) Už to zelená :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Gratuluji k novemu baracku, akorat covece ted betonovat v tomhle pocasi, staci aby ti prisel behem 14-ti dni mraz pod -5 a na jare to delas znova...bacha na to.Kazdopadne, vim co to je, take buduji baracek a mam toho jiz plne zuby...ja jsem teda pres leto shodil 15kg a jak tady uz nekdo psal, muzu zacit chodit na fusky, protoze uz zvladam snad vsechno :) ;) .... co si clovek neudela sam to nema :) A hlavně. Co si udělá člověk sám, to má pořádně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 To Romario: hele nemelo by to spis modrat ;) Ze tys setril na cementu a nebo si donejakeho prefabrikatu pridaval pisek :) To joska: Ani nevis jakou mas pravdu, ja bych mohl napsat knizku o tom jak se tady v CR dela ... nekdy jsem i malem z kuze vyletl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 A proto jsem rád že zvítězil zdravej rozum a že jsem nezačal stavět na zelené louce jelikož bych asi někoho zastřelil a nebo v lepším případě byl bílovlasej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Jenze zase clovek ma to co doopravdy chtel a ma tam nechano kus sve predstavivosti. Bohuzel take kus sveho zdravi a ty sediny se take objevily :) Ale uz je to skoro na konci a vsechny radoby odborniky mam uz za sebou a ted pracuju uz jen svepomoci. Je to boj no :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 tak to souhlasím, ... slovo odborník vyřčený z úst řemeslníka je první předpoklad a důvod ho vyhodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Včera jsem poprvé za tři roky byl nabit baterii...celej zděšený jsem volal Zdendovi (Doli) kde ta baterie má nějaké zátky :) Já jsem zvyklej ze Š120 je vyšroubovat aby nevybouchla :) nakonec jsem se dopátral že je bezudržbová a vesele připojil k nabíječce :) K mému překvapení bylo za 6 hodin na dispeji nápis FULL :lool: jsem zvědavej jak kvalitní nabíjení proběhlo a jak dlouho mě ta baterie ještě vydrží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 první větší mráz a deš pěšky.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 první větší mráz a deš pěšky.. :) Asi bych se tomu ani nedivil...to je život...3-4 roky a FINITO. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Asi bych se tomu ani nedivil...to je život...3-4 roky a FINITO. :) Záleží hlavně na tom, jak jezdíš....mamině odešla baterka po 4 letech a 30tis km. Já ju mám 3 roky, má nalítáno 120tis a pořád je na nějakých 80% :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Asi bych se tomu ani nedivil...to je život...3-4 roky a FINITO. :o z niečoho musia tie firmy žiť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Včera jsem poprvé za tři roky byl nabit baterii...celej zděšený jsem volal Zdendovi (Doli) kde ta baterie má nějaké zátky :D Já jsem zvyklej ze Š120 je vyšroubovat aby nevybouchla :o nakonec jsem se dopátral že je bezudržbová a vesele připojil k nabíječce K mému překvapení bylo za 6 hodin na dispeji nápis FULL jsem zvědavej jak kvalitní nabíjení proběhlo a jak dlouho mě ta baterie ještě vydrží ;) Ono zalezi jestli se ta baterka vybila svevolne a nebo si nechal nekde neco zapnute a vycucal si ji sam. Pokud svevolne, tak myslim ze to nebude mit dlouheho trvani a kort jestli budes ted v zime jezdit kratsi trasy tak ji udelas raz dva, ale bacha aby te to nevytrestalo primo na stedry den, Marfi nespi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Romčo a jak dlouho auto stálo ? Vybilo se to přes noc a nebo auti stálo více dní ? A co doma topení už funguje jak má ? Jinak domeček máš opravdu pěknej a ještě jednou děkujeme Zdence za dobrej oběd :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Baterie se nevybila ale měl jsem blbej pocit že když stojim před firmou 12 hodin denně že jednoho dne neodjedu tak jsem ji před těma mrazy nabil. Alessi: díky za pochvalu.Topení už funguje o stošest.Byl tu Davidek a seštoloval mě tu nové ventily takže ted to je opravdu parádní.Už se těšíme na první vánoce v novém hnizdečku :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Pokud auto jezdí každý den, baterka musí vydržet. Na služební felině jsem měl původní Akumu 8 let :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Pokud auto jezdí každý den, baterka musí vydržet. Na služební felině jsem měl původní Akumu 8 let :o Jak se to vezme...když jezdíš denně couračky tak to nemáš šanci a tu baterii dost ničiš.Altik to prostě nestači dobíjet.Někde jsem četl že až po ujeti 30-40 km teprve začíná u baterie proces oživování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Jak se to vezme...když jezdíš denně couračky tak to nemáš šanci a tu baterii dost ničiš.Altik to prostě nestači dobíjet.Někde jsem četl že až po ujeti 30-40 km teprve začíná u baterie proces oživování :o máš pravdu...jazda po meste je hnus - chce to aspoň raz za týždeň nejaký výlet/cestu a pod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Tak garáž je po 14 dnech opět zprovozněná :D těsně předtím než napadlo jsem upravil hnízdo "černoty" tak jsem rád že nemusim každé ráno škrabat a běhat okolo auta :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 máš to tam dosť úzko...my sme toto hneď zavrhli (kvôli malému priestoru) a využili "garáž" inak - do budúcnosti by sme mali mať prístrešok asi :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 jeeeeee to mas pekne cisto ja mam bordel u me jak....vidi se ze je to garaz delnika... tata dela s elektrikou podivej.... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 (upraveno) Já dělám taky s elektrikou a kdybych tam měl něco po stranách tak se tam tuplem nevejdu Dnes nachumelilo dalších 5 čisel a jsem rád že nemusim okolo toho auta běhat a ometat :P Včera proběhnul test zimních Pirellek W210 a vypadá to že to půjde Upraveno Prosinec 20, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 máš to tam dosť úzko...my sme toto hneď zavrhli (kvôli malému priestoru) a využili "garáž" inak - do budúcnosti by sme mali mať prístrešok asi ;) I prt, místa tam má dost...akorát by si musel najet víc ke kraji, aby měl větší prostor na vystupování...takhle nemá místo nikde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 I prt, místa tam má dost...akorát by si musel najet víc ke kraji, aby měl větší prostor na vystupování...takhle nemá místo nikde ty máš čo hovoriť - megaloman ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 ty máš čo hovoriť - megaloman ;) Co já?? ...Já mám garáž akorát na auto...respektive všechen bordel co tam je zabere všechno volný místo, takže zbyde akorát na auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Ja som mal takú čistú garáž len keď som ju kúpil... ;) potom sa tam dialo všetko možné a teraz tam auto nedostanem ani omylom... ale mám ju asi 1,5km od baráku takže aj tak nehrozí parkovať v garáži... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 I prt, místa tam má dost...akorát by si musel najet víc ke kraji, aby měl větší prostor na vystupování...takhle nemá místo nikde :D Přesně tak.Bohatě stači ;) Jen když přijedu v noci tak se mě blbě couve ale to je otázka zvyku Couvu cca 25metru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Přesně jak říkáš...to je čistě o zvyku. Já osobně bych možná radši jezdil dovnitř popředku a vycouvával ven, ale to je taky čistě individuální ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Podlě mě je praktičtější couvat do garáže - většinou když přijíždíš, už nespěcháš, ale nikdy nevíš jak na rychlo budeš odjíždět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Jsem koukal ze se tu resi velikost garazi tak zkusim primo z mobilu pridat svoji novou garaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Jsem koukal ze se tu resi velikost garazi tak zkusim primo z mobilu pridat svoji novou garaz Tý jo...to máš tak tak koukám. Nemít parkasistent, tak se tam ani netrefíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.