Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Tak auto stoji pokaždé v garáži ale bohužel včera na Slovensku garáž byla obsazená tak jsem musel vypadnout na sídliště :)

Jinak ted Vás zdravím z Pisárek hotel Myslivna.Jelikož všechny místa byli obsazeny tak jsem černotu pichnul přímo před vchod do hotelu :)

V ponděli zavolám Vittovi a budu chtít prachy za reklamu Octaviaclub na autě :palec: :palec:

Romane škoda, žes neřekl, že budeš v Brně mohli jsme dát sraz a něco podniknout ....

Odkaz ke komentáři

Pár foteček ze včerejška...ráno jsem musel vyrazit směr domov po obědě...abych byl čistej :o

Přijeli jsme jako poslední a tak nebylo kde zaparkovat...musel jsem to pichnout přímo před vchod snad pár metru od vstupních dveři(po dohodě na recepce)

Jinak bylo cca 1500 lidi...masakr masakroucí ;)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Kája byl spontánní a nemělo to chybu ;) Je to opravdu borec v jeho letech :lool:

Olaf: vzádu mám Octaviaclub a po stranách jen skodahome-decentně :palec:

Vsemi: měl jsem trochu lufta... Lidi se vraceli z plesů okolo 4-5 ránní a tak jsem si řikal aby se trefili do vchodových dveři :P

Čertičku: dlabanec byl asi z pěti chodu a po půlnoci byl raut či co.P.S nebýt Káji tak se asi nudím...zpival a bavil nás asi hodinu :o

Odkaz ke komentáři

Přes víkend jsem najezdil cca 500 km a jsem s Octávkou spokojený.Když na to šlápnu tak jde krásně za plynem a co se týče spotřeby tak včetně provozu po dálnicí průměr 5,6 což je taky přijemné číslo....a když vidím že jsem provařil během 3 let pomalu 300 tisic Kč tak bych byl blázen kdybych ji postavil do bazaru...samozřejmě kdybych měl na učtu sedmimístní čislo tak by mě to bylo jedno ale takhle to je fakt vražda...

Ondřeji: to byl ples Českomoravské stavební spořitelny...cca 1700 lidi-jen ty nejlepší z republiky(mimo mě :D ) jelikož to dělám na vedlejší pracovní poměr.Rozpočet plesu Ti raději psát nebudu...abych neměl průser ale byl to megalomanský projekt...

Jinak stavební spoření je velmi výhodné a neni nic lepšího když člověk potřebuje pořešit rychlé bydlení...já měl necelé 3 mega od ních během měsice a půl na učtu...urok 3,5%.Znáš něco lepšího?

Moc děkuju za to krásné slovo až lichotivé jelikož to je opravdu pocta ;) SNAŽÍM SE

Odkaz ke komentáři
Tak Ty jseš samo sebou na prvním místě :D

Jinak jsou včerejší "ztráty" doplněny z vinařské oblasti Bzenec ;) Vynikajicí vínečko tam maji-vřele doporučuju.

Potřeboval bych ještě jeden větší regál na víno :lool:

slusne ale toto by stacilo max na mesic... a to by se musel clovek krotit zejmena tedy dadecek se skajou...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...