Guest houmik Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Romane, ty si minuly rok rikal neco o otacku, ze byste chteli jit... kdyby jo, tak aby pak zase nebylo pozde, znas se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Konečně jsi pochopil jaký motor je ten správný Jsi ho precenil, motor absolutne neresil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Asi máš pravdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 (upraveno) Jsi ho precenil, motor absolutne neresil Ne? A jak to prosím tě mužeš vědět big boss? jako vždy se pleteš :) Upraveno Leden 13, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Scirocco se povedlo jak cip...ani upravovat se to nemusí. Pořeší se podvozek, kola ...a je hotovo. Ten xicht už je samo o sobě brutalita !!! Fakt krasavec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Nemôžem si pomôcť,možno budem sám,ale mi je to Scirocco skoro až protivné,čo sa mi páčilo bolo Corrado,no takýto koncept by sa mi tiež páčil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Tak to je moc pěkný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 VW Scirocco R 2.0 TSI DSG 195 kW k tomu neni asi co dodat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 hmmm asi jsem se zamiloval ty křivky jsou úžasný ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Ty kráááávo !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Z predu vyzerá dobre a v čiernej a v interieri to nejak moc vidieť nie je,ale v exterieri môže byť akejkoľvek farbe a vynikne na ňom ten úzky zadok ako na volve C30,ktorý keď som ho videl už nie raz naživo sa popri predku až strácal a to sa mi veľmi už príťažlivé nepripadalo, inak by nebolo zlé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Niki: nemužeš je mezi sebou srovnávát ;) Volvo C30 je vozítko pro důchodce Rozdil mezi těma dvouma vozitkama je maximální ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Ja som myslel len siluetu toho zadku,ale inak jasne že nie ;) ,z predu je Scirocco hodne husté ;) ale tá číerna mu fakt sekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Ja som myslel len siluetu toho zadku,ale inak jasne že nie ;) ,z predu je Scirocco hodne husté ;) ale tá číerna mu fakt sekne Přesně tak.Koukal jsem na mobile.de a dá se dva roky staré Scirocco koupit okolo 19 tisic euro. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Romane v té černé to vypadá o dost líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Tuším,že černá eleganca má už dni spočítané ,alebo že jej prikúpil kamaráta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Tuším,že černá eleganca má už dni spočítané ,alebo že jej prikúpil kamaráta? Niki: koupíl jsem domeček takže o "zábavu" mám postaráno...ale ukáže čas jak to půjde s odmazávaním uvěru.Každopádně pro svoje příští auto dojedu do Německa-to už ted vím na 98%. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Tak to už ano, je parádný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Romario jak se zase divam na ten Tuj peknej domecek, a zajima me mas to jako Tvoje cele nebo jen pulku, jak je to rozdelene na zalenou a cervenou.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Romario jak se zase divam na ten Tuj peknej domecek, a zajima me mas to jako Tvoje cele nebo jen pulku, jak je to rozdelene na zalenou a cervenou.... Naše je levá půlka-bílá fasáda,tmavy dřevěny okna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Naše je levá půlka-bílá fasáda,tmavy dřevěny okna ;) boze me to spomina na nakou cervenou.... no je to pekne..... taky je to v Hradec Kralove? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 VW Scirocco R 2.0 TSI DSG 195 kW k tomu neni asi co dodat... Tak jsem v tom s tebou bracho :P ;) :o :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 VW Scirocco R 2.0 TSI DSG 195 kW k tomu neni asi co dodat... Ti to řikám pořád že černý šíro je nejhezčí a konečně si na to přišel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Nemôžem si pomôcť,možno budem sám,ale mi je to Scirocco skoro až protivné,čo sa mi páčilo bolo Corrado,no takýto koncept by sa mi tiež páčil zdielam tvoj nazor..corrado sa mi este paci kedze ho mam vo verzii VR6 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Tak dnes v noci proběhla zatěžkávací zkouška baterie :) V noci minus 18 a auto bylo zaparkované pod širým nebem...Ráno po nastartování to mělo zvuk jako nikdy za dobu co Octávku vlastním přesně jako traktor napoprvé to chciplo ale druhý pokus byl uspěšný...snad to poslední zimu vydrží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Tak dnes v noci proběhla zatěžkávací zkouška baterie :) V noci minus 18 a auto bylo zaparkované pod širým nebem...Ráno po nastartování to mělo zvuk jako nikdy za dobu co Octávku vlastním přesně jako traktor napoprvé to chciplo ale druhý pokus byl uspěšný...snad to poslední zimu vydrží :) Mam stejne dojmy :) :o Zetor jak cyp :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 hlavne že štartuje ...mne sa ten zvuk páči a takú 120ku by si nenatočil btw. čo má byť že auto stojí vonku také divné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Tak dnes v noci proběhla zatěžkávací zkouška baterie :) V noci minus 18 a auto bylo zaparkované pod širým nebem...Ráno po nastartování to mělo zvuk jako nikdy za dobu co Octávku vlastním :) přesně jako traktor napoprvé to chciplo ale druhý pokus byl uspěšný...snad to poslední zimu vydrží :) Romane já to parkuji jenom venku (dnes -16) a vždy mě to chytne na brnknutí a ten zvuk jak traktor to dělá v takovéhle zimě pokaždé. Už to ani nevnímám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Tak auto stoji pokaždé v garáži ale bohužel včera na Slovensku garáž byla obsazená tak jsem musel vypadnout na sídliště :) Jinak ted Vás zdravím z Pisárek hotel Myslivna.Jelikož všechny místa byli obsazeny tak jsem černotu pichnul přímo před vchod do hotelu :) V ponděli zavolám Vittovi a budu chtít prachy za reklamu Octaviaclub na autě :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Tak dnes v noci proběhla zatěžkávací zkouška baterie :) V noci minus 18 a auto bylo zaparkované pod širým nebem...Ráno po nastartování to mělo zvuk jako nikdy za dobu co Octávku vlastním přesně jako traktor napoprvé to chciplo ale druhý pokus byl uspěšný...snad to poslední zimu vydrží :) Když jsi den předtím jel, tak ještě aby to nechytlo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.