p2p Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Ja by zrusil ten stromecek jak jsem ti rikal a budes tam mit mista habakuk... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Aldo: tak jestli tam pojedeš tam rozhodně kup Rulandské šedé Fido neboli Petře neboli p2p ten stromeček je v květináči a zjistil jsem to před týdnem :D takže kdykoliv muže skončit na jiném místě. Přemejšlim že bych na jaře předělal ty schody ale nejsem ještě rozhodnutý Ted se k nám vešlo za bránu 5 aut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Ty jo dobry.... jeste mas misto v garage... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 ..... sis tam udělal autobazar jo :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 ..... sis tam udělal autobazar jo :palec: :( No dovol i když červená Fábia je k máni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Na obrázku vidím jen tři auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 (upraveno) Vepředu je ještě aspon 10-12 metru woe :) Upraveno Leden 3, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Pár foteček z dnešního rána...včera jsem přijel po firemním večírku trošku "navátej" ale po dnešním ránu mám hlavu čistou jako beránek :P ;) Soused má čtyřkolku Volvo XC60 tak to ráno protáhnul celou ulici jelikož se naše boční silnice neudržuje ale během chvilky to bylo zapadané zas :D Nevěřil jsem že to projede jelikož napadlo opravdu 60 čisel sněhu ale uplně v pohodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 no pekne ... :-) To mi pripomina udrzovani cest u nasich na vesnici :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 No krasne to mate v tom HK...U nas je ted snehutak max 10 cm...a to je na Brno KALAMITA... ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Dnes ráno nejela ani MHD ;) je vyhlášený kalamitní stav.To vůbec neni dobry... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Dnes ráno nejela ani MHD ;) je vyhlášený kalamitní stav.To vůbec neni dobry... Sa divíš, neviem ako u vás, ale u nás je "vek" mechanizmov v priemere 20 rokov tak sa niet čomu diviť. Treba do toho poriadne zainvestovať a nie iba kradnuť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Dnes ráno nejela ani MHD ;) je vyhlášený kalamitní stav.To vůbec neni dobry... V Rakovníku je troška sněhu a večer to taky byla bojovka - vracely se kamiony do Anexie a zablokovaly všechny cesty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Pár foteček z dnešního rána...včera jsem přijel po firemním večírku trošku "navátej" ale po dnešním ránu mám hlavu čistou jako beránek :) ;) :) Soused má čtyřkolku Volvo XC60 tak to ráno protáhnul celou ulici jelikož se naše boční silnice neudržuje ale během chvilky to bylo zapadané zas ;) Nevěřil jsem že to projede jelikož napadlo opravdu 60 čisel sněhu ale uplně v pohodě :lool: jeeeeeeeeee to tam mate pekne...... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Romariooo,jakou jsi mel dnes stolici? ;) ja pevnou a teplou! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Romariooo,jakou jsi mel dnes stolici? ja pevnou a teplou! :) ;) :lool: Hele mladej! ;) Vůbec sem nelez nebo tě přetáhnu lopatou co mám na odhrnování sněhu :lool: A ještě něco! Mužeš sem ale jedině s básničkou!!! Mluv tady básněma jako za starejch času.Jasny? Odchod! :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 bacha na něj, má před barákem kalamitu to má s tou lopatou dobře secvičený ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 bacha na něj, má před barákem kalamitu to má s tou lopatou dobře secvičený Už jsou takové povedené duo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 ok, Romario pane, ted basnik Vorlik povstane, basen ti tu vysvihne, Krapet ti kridla pristrihne!!! uz nebudes si z neho delat srandu, pac on nema Fiata Pandu. On ma Otesanka eFSiiiii, ten natrhe ti prdel to se viiiii ;) ty mas cernou hifi car, aby se ti motor nevysral, Nezachrani to ani super muzika... dobra leda pro nakyho buzika! :lool: No hod to radsi ze skaly, ty prachy za to nestaly! Priste benal radsi koupis, uvidis,ze neprohloupis! :D Snad se ti versik libil, udelal jsem to,co jsem slibil... Ted uz ale nastal cas, aby pratele jsme byli zas! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Ty krávoooooooooooooooooo :lool: Luxusní dílo ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 ok, Romario pane,ted basnik Vorlik povstane, basen ti tu vysvihne, Krapet ti kridla pristrihne!!! :D uz nebudes si z neho delat srandu, pac on nema Fiata Pandu. On ma Otesanka eFSiiiii, ten natrhe ti prdel to se viiiii :lool: ty mas cernou hifi car, aby se ti motor nevysral, Nezachrani to ani super muzika... dobra leda pro nakyho buzika! :D No hod to radsi ze skaly, ty prachy za to nestaly! Priste benal radsi koupis, uvidis,ze neprohloupis! ;) Snad se ti versik libil, udelal jsem to,co jsem slibil... Ted uz ale nastal cas, aby pratele jsme byli zas! :) ;) :D :lool: :) :) ;) :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Vorlito: moc pekne :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 ;) dost dobrýýý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 :D asi pujdu spat, jsem z toho vykonu vycerpany!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 vorlajz :lool: :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 kluci,zas takova pecka to neni! :D ale diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Hezkýýý :) :D Jsi se Pájo minul povoláním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Moc ho nechvalte nebo bude mit zase nos nahoře a nebude s nim řeč :) Fabia má ode dneška nového majitele z Ostravska :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Proč jsi ji prodával. S čím teď bude Zdenka jezdit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.