Alessi Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Tak auto stoji pokaždé v garáži ale bohužel včera na Slovensku garáž byla obsazená tak jsem musel vypadnout na sídliště :) Jinak ted Vás zdravím z Pisárek hotel Myslivna.Jelikož všechny místa byli obsazeny tak jsem černotu pichnul přímo před vchod do hotelu :) V ponděli zavolám Vittovi a budu chtít prachy za reklamu Octaviaclub na autě :palec: Romane škoda, žes neřekl, že budeš v Brně mohli jsme dát sraz a něco podniknout .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Baterka a zvuk motoru nemaji nic společnýho Nezapomeň toho stavaře, strejdo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Baterka a zvuk motoru nemaji nic společnýho :) Nezapomeň toho stavaře, strejdo :) Jasná zpráva Suzuki Bandit Aldo: měl jsem to hekticky a teprve před 2 hodinkama jsem se zastavil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 (upraveno) Pár foteček ze včerejška...ráno jsem musel vyrazit směr domov po obědě...abych byl čistej :o Přijeli jsme jako poslední a tak nebylo kde zaparkovat...musel jsem to pichnout přímo před vchod snad pár metru od vstupních dveři(po dohodě na recepce) Jinak bylo cca 1500 lidi...masakr masakroucí ;) Upraveno Leden 24, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Kája...kájo..ty mňa neznáš? ;) :o :P :lool: ale ty slečny za ním sů fešné A kde jinde by si chtěl parkovat než před vchodem????to snad u tebe byla samozřejmost ne?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 ty wole co ty samolepky skodahome.cz to je skoro na varovani :o :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Romčo ;) :o a co ten dlabanec?? :P to abys nám udělal chutě jo?? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 (upraveno) Kája byl spontánní a nemělo to chybu ;) Je to opravdu borec v jeho letech :lool: Olaf: vzádu mám Octaviaclub a po stranách jen skodahome-decentně Vsemi: měl jsem trochu lufta... Lidi se vraceli z plesů okolo 4-5 ránní a tak jsem si řikal aby se trefili do vchodových dveři :P Čertičku: dlabanec byl asi z pěti chodu a po půlnoci byl raut či co.P.S nebýt Káji tak se asi nudím...zpival a bavil nás asi hodinu :o Upraveno Leden 24, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 (upraveno) Roman: jen pockej, jak by ti takovy Volvo C30 T5 nakopalo prdel... ty duchodce ;) Upraveno Leden 24, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Co to bylo za estradu Romane ? Ty fotky snad neukazuj radsi nikomu kdo ma stavebnio sporeni... ;) :D A co je to tam za krasnyho bilyho veterana Saaba vedle tvojeho auta ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 (upraveno) Přes víkend jsem najezdil cca 500 km a jsem s Octávkou spokojený.Když na to šlápnu tak jde krásně za plynem a co se týče spotřeby tak včetně provozu po dálnicí průměr 5,6 což je taky přijemné číslo....a když vidím že jsem provařil během 3 let pomalu 300 tisic Kč tak bych byl blázen kdybych ji postavil do bazaru...samozřejmě kdybych měl na učtu sedmimístní čislo tak by mě to bylo jedno ale takhle to je fakt vražda... Ondřeji: to byl ples Českomoravské stavební spořitelny...cca 1700 lidi-jen ty nejlepší z republiky(mimo mě :D ) jelikož to dělám na vedlejší pracovní poměr.Rozpočet plesu Ti raději psát nebudu...abych neměl průser ale byl to megalomanský projekt... Jinak stavební spoření je velmi výhodné a neni nic lepšího když člověk potřebuje pořešit rychlé bydlení...já měl necelé 3 mega od ních během měsice a půl na učtu...urok 3,5%.Znáš něco lepšího? Moc děkuju za to krásné slovo až lichotivé jelikož to je opravdu pocta ;) SNAŽÍM SE Upraveno Leden 24, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Ty jses renesancni clovek... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Romariooo moc pekne...... ale ta scenografie je opravdu pecka....je to moc pekne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 no vidím romčo že jsi to tam pěkně užil ,pěkně to tam bylo velký, :D ,jidlo asi taky super že ? ;) fotky moc pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SnizekZABIJAK Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Tak Ty jseš samo sebou na prvním místě :D Jinak jsou včerejší "ztráty" doplněny z vinařské oblasti Bzenec ;) Vynikajicí vínečko tam maji-vřele doporučuju. Potřeboval bych ještě jeden větší regál na víno :lool: slusne ale toto by stacilo max na mesic... a to by se musel clovek krotit zejmena tedy dadecek se skajou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SnizekZABIJAK Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Ty woe jsi trošku závisláček na tom víně, proti Tobě jsem žabař, co koupím hned vypiju ;) no to mi v poctate taky jenze kluci koupi .. 20 flasek a kazdej vecer daji 4 a vemsi ze do mesice je min 8 veceru .... kdyz nepocitame RMko ci ume v byte kalbu ci nekde jinde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 slusne ale toto by stacilo max na mesic... a to by se musel clovek krotit zejmena tedy dadecek se skajou... A to by nešlo. O krocení nemůže být vůbec řeč :D ...Však už máme objednaný dvě palety, tak co ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Romčo koukám že ti pan Kája na poslední fotce koukal přímo do objektivu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 No fuj takto prezentovať Škodahome a ani jedna fotka s Octaviaclubom ;) :D :lool: jak povedal Ol@f je to na varovanie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 (upraveno) xxx Upraveno Leden 24, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 koukam ze dvojita zluta ti nejak nevadi :D ale pricmrndavacky na fotkach ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 (upraveno) Kubiku: to parkování bylo domluvené s recepci takže vše bylo pod kontrolou ;) Upraveno Leden 24, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 To by mne zajimalo ktere präse tak zaparkovalo pred hotelem Myslivna.... Ten musel byt vozralej az do rana... :) :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 (upraveno) Tak dnes proběhla výměna kotelny v domečku díky Davidkovi který přijel až od Břeclavi 250km jedná cesta Výsledek je tady: první fotečka - nový kotel včetně ohřívače druhá fotečka- původní provedení :) Upraveno Leden 25, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 No hned to vypadá líp, tak ať ti to Romane konečně slouží tak jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Romčo paráda a jde vidět že David je opravdový kamarád když takhle pomůže těch je už dnes bohužel málo :) ps:povedl se ti oběd? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 PROTHERM mam taky a zatim spokojenost. Jen me mrzi, ze jsem si nenechal udelat automaticke rozhaneni vody. Kdyz ted pustim teplou vodu, tak musim vsude cca 20s cekat nez "dorazi"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Hlavne ze slouzi.... A jak to pomohlo s tema radiatorama.... Uz je to v pohode??? Romane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Tie nálepky na bokoch sa mi páčia (nech už tam je napísané "čokoľvek") sú decentné a dávajú autu ten správny šmrnc,páči sa mi,že na ňu dávaš len naozaj jemné doplnky,čo ju robí veľmi elegantnou. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Přesně tak Nikito ;) Až na to tažné které tam mám přes zimu umyslně je to elegance šitá přímo na míru :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.