jurach Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 To nevypadá zlé.... Ad difuzor - objevujete objevené, pánové - to mám na autě už rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Ad difuzor - objevujete objevené, pánové - to mám na autě už rok ten diffuzor už je pěkně dlouho v prodeji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Ad difuzor - objevujete objevené, pánové - to mám na autě už rok :lool: ten diffuzor už je pěkně dlouho v prodeji ;) :D Tak mě řekněte číslo dílu Vím, že se to řešilo, ale pak jsem to nějak přestal sledovat a až se to teď zas objevilo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Vím, že se to řešilo, ale pak jsem to nějak přestal sledovat a až se to teď zas objevilo :-) Roman to na čiernu neriešil takže :lool: ;) Skús stranu č.7 v katalógu ale neviem či je ten spodok rovnaký ako RS :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 pojistene ? znam na opravu pokud nechces menit vybornou firmu mam na ne skvele reference byl u nich i tatik s BMW pac podcenil cenu celniho skla pri pojistovani. POkud chces opravovat co nejdrive prelep misto izolepou at do praskliny nepadaji necistoty sklo na OII vyjde na cca 10t SK = 300€ aj s prácou v servise Jse hodnej Olafe ale udelam si to sam u znameho v servisu. Cena skla vcetne lepidla je 3400 Kc je to za nakupku, ale menit to budu az bude teplo... Podle mne prelepit to nema cenu protoze je to uz docela velika prasklina a postupuje dal... Svina jedna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Roman to na čiernu neriešil takže :D ;) Skús stranu č.7 v katalógu ale neviem či je ten spodok rovnaký ako RS :D To taky neviem, snad to jurach rozlouskne :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Jse hodnej Olafe ale udelam si to sam u znameho v servisu. Cena skla vcetne lepidla je 3400 Kc je to za nakupku, ale menit to budu az bude teplo... Podle mne prelepit to nema cenu protoze je to uz docela velika prasklina a postupuje dal... Svina jedna... Co to máš za sklo?? Mě jen boční u spolujzdce kdysi stálo 5 tis. Kč bez práce!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Klasika Skoda co tam mam ted praskle... Mam to za nakupku ze servisu od kamose co to budem menit. Zjistoval mi cenu...Presne to je 2800 KC a zbytek je lepidlo a ten sajrajt na cisteni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Velmi zajímavé...chci taky kámoše v servisu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Prijed do brna a mas ho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 p2p a koľko stojí to "polarizované" fialové sklo? Keď som ja menil tak stálo až 2x toľko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Prijed do brna a mas ho... Co vše může zprostředkovat? Myslím jaké ND, všechny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 To taky neviem, snad to jurach rozlouskne :-D Ve svém vlákně k tomu myslím něco mám a číslo dílu nevím nemám to ze servisu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Těch 30 stránek se mi nechtělo prolézat :) A odkud to teda máš když ne ze servisu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 p2p a koľko stojí to "polarizované" fialové sklo? Keď som ja menil tak stálo až 2x toľko :) Co vše může zprostředkovat? Myslím jaké ND, všechny? Sem tam pomaham kamosovi v servisu a vzajemne si pomahame... On s autem a ja z PC atd... Proto neni problem neco sehnat za nakupku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Těch 30 stránek se mi nechtělo prolézat :D A odkud to teda máš když ne ze servisu? Přímo od výrobce - Benet, kousek od Bolky... velice fajn jednání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 (upraveno) Tady jsou slíbeny fotečky před několika dny... Koupil to ten známý v Německu kde to vyšlo cca o 700 tisic levněji jako nový vůz :( P.S koukám že to je nějaké malé :) zkusim s tim něco udělat... Upraveno Únor 5, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 to stím zkus něco udělat nebo si na to musím vzít lupu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Už asi nemá kapacitu na fotky v profile :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 To vypadá na Evo desáté generace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SnizekZABIJAK Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Tady jsou slíbeny fotečky před několika dny...Koupil to ten známý v Německu kde to vyšlo cca o 700 tisic levněji jako nový vůz P.S koukám že to je nějaké malé :) zkusim s tim něco udělat... romco jak to vypada... je to male nic na tom neni vydet.. nechces to zvetsit...???? A jak to vypada stim zdilenim dat co jsi rikal ze udelas... jinak to smaznu.. uz to tu mam pomale pul roku a zabyra to moc GB v notysku... tak to bud posli nebo to smaznu.. me to tu jen zabira prostor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 (upraveno) Snížo: DVD Ti pošlu poštou jak jsme se domluvili po mobilu...jen potřebuju Tvou adresu.Jinak fotečky mi nejdou zvětšit což je škoda jelikož zrovna ta jedná zimní je velmí povedená :o Jinak že by takhle vypadala nová Octávia? Upraveno Únor 5, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Dneska si to každý dáte do topicu? Už je to jinde na foru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Jinak fotečky mi nejdou zvětšit což je škoda jelikož zrovna ta jedná zimní je velmí povedená :D však ich nahraj znova :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Dneska si to každý dáte do topicu? Už je to jinde na foru... jeden opakuje od druhého :o :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 JJ, a všichni chcou OIII co vypadá jak SII křížená s OII :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Na Slovensku už OIII predávajú :D :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Tiež som to počul, za pár set euro, v apríli si asi pro jednu až dve prijďem :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Tady jsou slíbeny fotečky před několika dny...Koupil to ten známý v Německu kde to vyšlo cca o 700 tisic levněji jako nový vůz P.S koukám že to je nějaké malé zkusim s tim něco udělat... pridávam fotky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.