Cubeee Odesláno Září 11, 2017 Sdílet Odesláno Září 11, 2017 Ahoj Koktáci :)... nezlobte se prosím vás potřebuji radu. Po dvou a půl letech co mám koktu tak se najednou ze dne na den začalo ozívat hučení jako by od kufru nebo z kufru.... prostě ze zadní části vozu. Prosím vás v kufru nic nemá subáč mi neblbne. Je možnost že to je buben nebo ložisko? Dnes sem citil i lehčí vibrace v do noh od podlahy. Dělá to tak při 75-100 do 60km/h nic slyšet nejde... Děkuji za rady tipy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cubeee Odesláno Září 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2017 Zdarek chalani aktualizace dnes jsem sundal kolo a našel jsem toto... Co myslíte? tahle boule je na obou pneu. pneu mám asi 2 měsíce koupil jsem je použité v sadě za 4000,- staré jsou 4 roky...Hučení se ozvalo zde dne na den... Ložisko : https://www.youtube.com/watch?v=Rgvz3UkikpA&feature=youtu.be pneu: BridgeStone Turanza 205/55/R16 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 13, 2017 Sdílet Odesláno Září 13, 2017 Gumy vyhodit a lozisko je KO, takze taky vymenit, protoze takovy kovovy zvuk urcite vydavat nema. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cubeee Odesláno Září 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2017 Supr díky moc... vyřešno lock. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.