Urbi13 Odesláno Září 13, 2017 Sdílet Odesláno Září 13, 2017 Zdravím, mám dotaz, mám Octavii 3 Combi 2016, 1.4 TSI, manuální převodovka 6-ti stupňová, startstop systém skoro vždy vypínám a mám bezklíčové startování, parkovací senzory vepředu i vzadu. Asistent rozjezdu do kopce. Píšu všechny tyto informace, protože nevím co by stím mohlo souviset. Problém je v tom, ze když zařadím zpátečku tak jakoby šel přes zub to zaštrachá, když ale auto úplně zastavím a snažím se zařadit zpátečku pomalu neudělá to nic a jde to zařadit v pohodě, a třeba když ještě jedu pomalinku dopředu a chci zařadit zpátečku a zase jako kdyby přes zub. Nevíte čím by to mohlo být ? Díky za postřehy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Září 14, 2017 Sdílet Odesláno Září 14, 2017 To je OK, zpátečku máš řadit když auto stojí, když ještě jedeš i hodně pomalu dopředu tak to zarachotí, na tom není nic nenormálního. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pava Odesláno Září 23, 2017 Sdílet Odesláno Září 23, 2017 Přesně, zpátečka jen když auto stojí. Já navíc, když sešlápnu spojku cca sekundu počkám, aby se kola úplně zastavily. Pak tam zpátečka padne jak do maminy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.