Rouballik Odesláno Září 15, 2017 Sdílet Odesláno Září 15, 2017 Rád bych na 1,8T nainstaloval klapku výfuku. Chtěl bych docílit toho, abych mohl vybírat mezi sériovým a sport zvukem. Mělo by to na přepnutí vybírat okruh výfuku. Tzn třeba vyřadit poslední tlumič a nebo všechny tlumiče. Takhle nějak si to představuju Jako řešení je tahle klapka s dálkovým ovladačem. https://tatechnix.cz/72941-elektricka-vyfukova-klapka-76mm-bypas-4251016715938.html Kam tu klapku dát? Dát ji před poslední tlumič výfuku a nebo rovnou za svody? Máte někdo zkušenosti s instalací? Kde vzít šťávu? Má jí tenhle za svodama? Tady je pak s přepnutou klapkou: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Září 15, 2017 Sdílet Odesláno Září 15, 2017 (upraveno) Umístění záleží na Tobě, jak chceš, aby to dělalo velký bordel. Přivedení 12V odkudkoli, odkud to půjde nejlépe. Některá relé mají třeba 12V až po zapnutí klíčku. Jen teda mít tohle kvůli zvuku, o tom si myslím své. Tohle má primárně jiný účel. To mi připadá lepší koupit homologovanou koncovku, která bude mít decentní zvuk. Upraveno Září 15, 2017 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rouballik Odesláno Leden 9, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2018 Jdem to montovat. Táhnem dráty z pojistkovky ať to má pojistku. Pochlubim se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PuceK Odesláno Leden 9, 2018 Sdílet Odesláno Leden 9, 2018 Více méně k ničemu když tak na to koukám.... Dej pak vědět co na technický až na ní pojedeš :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Leden 9, 2018 Sdílet Odesláno Leden 9, 2018 Až teď mi naběhly videa. Ta černá Octa combi to bude mít asi před katem. Ale teda ten zvuk se mi nelíbí. Pucek: Smysl to má pouze u nějakého auta na závody, s kterým se jinak jezdí v běžném provozu. Kde se tímto vyřadí katalyzátor. Otázkou ale stále je, jak na to budou koukat na technický. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.