Přejít na obsah

DO jablotron -dálka v klíči

Roman1173

Doporučené příspěvky

Zdravím,prosím dokáže někdo poradit?Koupil jsem Octávku I r.v.1999 jen s 1 klíčem a jednou dálkou k alarmu(akcent CA 320)pro jistotu jsem koupil novou sadu zámků s vystřelovacíma klíčema a nechal v servisu vyměnit.Původní klíč je bez dálky jen s lampičkou.No a nikdo neví jak sladit dálku od jablotronu s dálkou v klíči.Nemáte stím někdo zkušenost?

Odkaz ke komentáři

Tak pokud to někoho zajímá,prý lze propojit.Musím vyměnit comfortku(ta moje nemá dálku) a pak propojit comfortku s modulem alarmu,takže budu ovládat alarm přes comfortku dálkou z klíče.Jen se mě nikdo neptejte na cenu a jak se to dělá,dneska jsem byl ve značkovym servisu a tam mi to tvrdili.Pokud stím máte někdo zkušenost tak prosím poradtte.

Odkaz ke komentáři

1J0 959 753 A - dvoutlacitkovy ovladac do starsiho typu vystrelovaku - ma ovalne tlacitka

1J0 959 753 N - dvoutlacitkovy ovladac do novejsiho typu vystrelovaku - ma hranaty tlacitka a jde do klasickyho vystrelovaku jako ma 3.gen

1J0 959 753 P - tritlacitkovy ovladac do novejsiho typu vystrelovaku - ma hranty tlacitka a taky jde do klasickyho vystrelovaku jako ma 3.gen

Odkaz ke komentáři

Alarm by si měl držet stav i po odpojení napájení, tzn. že pokud by se použilo nějaký překlápěcí relé spínané signálem "zamkni" - "vypni" z kabeláže CZ ..pak by jsi defacto zapojoval a odpojoval napětí od alarmu, kterej by byl trvale v režimu střežení. To mi teď jenom napadlo, mohlo by to nějak jít... Jinak si v servisním režimu alarmu smaž ovladače a přiřaď si jen ten tvůj jeden. Bůhví, kde se druhej toulá... Dalším řešením je nový alarm, třeba http://autoalarmy.heureka.cz/keetec-ts-13-key/ + 300,- Kč za frézování 2 ks planžet (v sadě je typ VW), pak ti stačí jeden vystřelovací klíč na všechno.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Ahoj, koukám že se tu řeší alarm Jablotron a vystřelovací klíče. Mám ve své OC rv2001(komplet v elektrice komfortka myslím 2,5G) namontován Jablotroňácký alarm a chtěl sem taky vystřelováky, tak sem koupil alarm Minicar a zkusil ho napojit místo Jablotronu skoro vše fungovalo zamykání/odemykání, ale alarm po zablokování pokaždé třikrát písknul jako že nejsou dovřeny nějaké dveře. Mám u komfortky i diodové oddělení kontaktů nebo co to je (OC-DV), tzn. šedý drát od jablotronu by měli být dveřní kontakty to sem propojit se vstupem Minicaru na dveřní kontakty a zkoušel sem s odpojeným centrálem blokovat alarm a otevírat dveře jestli reaguje a spustí alerm, reagoval pouze kufr.

Neví někdo co ještě poupravit aby to šlapalo jak má??

Díky.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...