karelkopp Odesláno Říjen 12, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 Dobrý den prosím vás nevěděl by nekdo co mám dělat stále mi svítí kontrolka ESP zkoušel jsem základní nastavení a taky nepomohlo diagnostika hlásí 00778 - Snimac uhlu rizeni (G85) 003 - mechanicka chyba Předem mockrát děkuji za jakoukoliv pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
driemotan Odesláno Říjen 12, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 Ja si myslim, ze je mechanicky poskodeny snimac naticenia volantu, medzi volantom a packami pod smeroviek, stieracov. Odoslané z GT-N7100 pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karelkopp Odesláno Říjen 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2017 dalo by se to nejak overit??? protoze ten snimac neni zrovna nejlevnejsi :( jedine co vim tak v bloku hodnot se mi normalne pohybuje stupne natoceni volantu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Říjen 13, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2017 Asi se smazalo základní nastavení ,udělej jo znova ,neměl jsi sundany volant? Odesláno z mého VFD 610 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karelkopp Odesláno Říjen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2017 prave ze ne, jedine co si tak vybavuju je ze to zacalo delat od te doby co mi v servise vymenovali predni dily vyfuku s katem a museli povolit napravnici aby se tam dostaly od te doby to zacalo blbnout nejdrive se kontrolka esp zobrazovala obcas ale posledni dobou sviti furt a diagnostika hlasi to co jsem psal jiz pred tim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Říjen 14, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2017 Tak tam zajeď ať ti překontroluje tu napravnici jestli je v pořádku ,jinak popis chyby je v příloze Odesláno z mého VFD 610 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karelkopp Odesláno Říjen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2017 tak nakonec pomohlo nastaveni snimace uhlu natoceni volantu do nulove polohy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.