Robí Odesláno Říjen 17, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2017 (upraveno) Tak jelikož už mám zaplacenou zálohu a čeká se pouze až budu mít čas tam sjet se svým autem na protiúčet a odvézt si odtamtuď Octavii III RS 2.0 TDI 135KW, tak jsem si dovolil založit toto téma. Hodně jsem přemýšlel nad benzínem, ale tak nějak od narození mám větší vztah k naftě a při mém nájezdu kolem 40 000km ročně to vyhrála nafta. Je to rok 2016 a má 45tkm. Příští týden, jen co jí vyzvednu, tak dodám foto :-) Co nás čeká? :-) - nalepit samolepku oc clubu - sehnat alu na zimu a gumy - odblokovat koukání na video za jízdy - led spz - led osvětlení interiéru - led nástupní zony - odstranit rámečky spz (ale to přemýšlim jestli si nenechám vyrobit vlastní spz) - vypnout start/stop systém Upraveno Prosinec 12, 2017 uživatelem Robí Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2017 Tak jsem si jí dnes přivezl domů :-) Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Říjen 26, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2017 Tak to je ale krásnej kousek! Gratuluju! Ať slouží bez problémů. Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2017 Díky, díky :-) Snad bude sloužit holka jedna :-) Tady foto z dnešní ranní projížďky. Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Říjen 26, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2017 Ty červený doplňky k černý kastli je fakt bomba! Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2017 Jo to se mi na ní strašně líbilo, že je odlišená. Akorát doufám že to teď nebude mít každej. Já mám dokonce někde úpravy že jsem to chtěl udělat na dvojkovku, když jsem jí měl. Tak jsem si to v malování zkoušel, jenže se pak pokazila a byla drahá oprava. Tak jsem jí pak prodal a teď to měla tahle, a má i vnitří červenej paket, takže se to krásně hodí. Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 30, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2017 Moc krásná... Ať dělá jen radost. :palec: Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 30, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2017 Parádní výměna za RS ! Ať dobře slouží ! :palec: Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2017 Díky všem :-), snad bude sloužit holka. Dneska jsem na ní už hodil zimáky a máme za sebou už 2300 km s průměrnou spotřebou 5,5l. Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 31, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2017 To je právě u nafťáku super - ta spotřeba i když jedeš svižně. Mi klesl roční nájezd na 16-18 tisíc ročně, tak příští auto bude asi benzínové..... Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2017 Jo spotřeba je super i když co jsem četl tak už i ty benzínaci mají spotřebu dobrou, ale když člověk jede těch 130 po dálnici tak ta spotřeba u benzínu je úplně někde jinde než u nafty no. Ale zase benzín je levnější na opravy a údržbu. Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Říjen 31, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2017 No současný benzín už moc ne. Nemá akorát filtr pevných částic. To se ale příští rok změní. Pak už to bude skoro jedno. Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2017 No jsem na to zvědavej. To už pak taky nebude moc auto na popojížděčky :-( Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 Tak trošku pro oživení, o víkendu jsem nalepil samolepku. Musel jsem čekat na druhou, jelikož první nešla za boha dostat z toho bíleho na průhledný. Zkoušel jsem i nahřívat a nic. Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Prosinec 30, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2017 Krásné eRSko, ta černá + červená = super :palec: Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2018 Díky díky :-) Přemýšlel jsem jak jí odlišit a povedlo se :D Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 černá s červenou to sedí jak zadel na hrnec, prostě bomba Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Únor 13, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2018 Něco pro oživení. Jsem trošku naleštil, ale ty zimáky to pořád kazej Odkaz ke komentáři
ooonnn Odesláno Listopad 19, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2018 je to pěkný, ... ale TSI 2.0 je dnes někde jinde.... a po mých zkušenostech se škodovkou, poměrně hodně... Nové RS TSI 2.0 245HP jsem projížděl a skoro jsem si u..... móóóc pěkné svezení. Ale s rodinou a přibývajícím věkem jsem v rámci důvěry přešel na SUPERB. PS: Měl jsem nové auto : OCTAVIA II 2.0 TDI Combi 103KW, potom OCTAVIA III SCOUT 2.0 TDI 135KW, a nyní SUPERB III LK 2.0TSI 200KW (2018) a celkem najeto cca 500 jenom s těmito auty. Všechny povedená a příjemná auta, se kterýma jsem si užil Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2019 Tak Vám můžu říct že RS III je opravdu bezpečné auto.. Zachránila nám život, když do nás z boku vrazil v plné rychlosti osobní automobil Honda Civic a odhodil nás do sloupu. Ihned jsme vystoupili z vozu bez vážného zranění - přítelkyně na místě spolujezdce má monokl pod okem a pohmožděný krk a já na místě řidiče, pohmožděniny a popáleníny od airbagu. Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 11, 2019 Sdílet Odesláno Leden 11, 2019 jaj, je jí škoda. Ale je důležité, že se vám dvěma nic nestalo! držím palce, ať vše dopadne dobře Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Leden 11, 2019 Sdílet Odesláno Leden 11, 2019 Ty vole ! Ještě že se vám nic vážného nestalo. Přesně nárazu z boku se bojím nejvíce a podle mě je to asi nejhorší varianta, kde do tebe může někdo narazit. Víš jak, ve předu tě chrání celý motorový prostor.. Civic nedal přednost ? Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2019 Ano, Civic nedal přednost... Ano, z boku náraz je nejhorší. Děkuju hoši, teď když vim že nám nic není tak řešim auto. Abych nám mohl koupit jiné. Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 11, 2019 Sdílet Odesláno Leden 11, 2019 No nazdar teda, pěkně ve mě hrklo, když jsem viděl první fotku, ale jsem rád, že jste oba v pořádku. Octávka zafungovala. Tak ať se rychle otřepete a pořídíte zase něco bezpečnýho. Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 12, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2019 Nedivim se ti, a to co s ní ještě udělala odtahovka. Jí nenaložili rukou, ale tahali jí a to se rozpadla ještě víc a to jsem si myslel že to už nejde :D Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Leden 13, 2019 Sdílet Odesláno Leden 13, 2019 To potěš koště. Hlavně, že jste v pořádku. Co to bylo za magora? Chudák auto, srdce mi krvácí. Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Leden 21, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2019 To mně pořád také.. Takové práce na ní a jak jí člověk opečovával. Nevim co to bylo. Nebrzdil a asi se lekl že přidal než aby brzdil. Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Leden 22, 2019 Sdílet Odesláno Leden 22, 2019 Vím, o čem mluvíš. Mně naboural auto mechanik v AS Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Únor 4, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2019 Prosím o uzamčení tématu. Založím nové - nové Octávce Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky