Melo Odesláno Listopad 25, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2017 Zdar chlapi.Nefunguje mi vyhrievanie zadneho skla.Spinac je v poriadku aj ide prud do okna.Nic neni prerusene ani na okne a neviem preco mi nevyhrieva.Chcem sa opytat ci neni kdesi rele na vyhrievanie skla.Poradte prosim.Mam octaviu 1.6 55KW r.v.99 dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 25, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2017 Jak jsi poznal, ze ti nevyhriva, kdyz ti proud do okna jde? To sklo pri vyhrevu nebude teple a pozna se, ze vyhriva hlavne pri teplotach kolem nuly nebo pod nulou... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Melo Odesláno Listopad 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2017 Lebo ked polozim ruku na sklo tak je furt studene a neni citit ziadne teplo ani teraz v chladnom pocasi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 26, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2017 Mam to stejne a ver, ze mi funguje :D . Ono kdyby to sklo bylo na dotek teply, tak by bylo velke riziko, ze praskne, protoze v tak velke plose by vznikalo velke pnuti (drive s tim byly problemy, ze zadni sklo u OI pri pustenem vyhrevu praskalo)!!! Pockej az budes mit na skle namrazu, pak pust vyhrev a pokud se ti behem par minut zacne namraza kolem vyhrivacich dratku rozpoustet, tak ti vse funguje, tak jak ma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Melo Odesláno Listopad 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2017 Dik za odpoved.Vyskusam a uvidim ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 26, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2017 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=35951 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 30, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2017 Tak jak to dopadlo, vyhriva to zadni okno? Ted je na odzkouseni idealni pocasi... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasko19 Odesláno Říjen 12, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2019 Mne nejde vobec...ani mi nesvieti vipinac a nevyhrieva mi...poradite niekto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 12, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2019 Vymen pojistku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasko19 Odesláno Říjen 13, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2019 V 12. 10. 2019 at 9:48, Konny napsal: Vymen pojistku Poistka je nova nejde aj tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 13, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2019 Vytahni spinac vyhrevu a zmer, jestli ti do nej jde napeti, pokud ano, tak bude spinac KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasko19 Odesláno Říjen 14, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2019 před 23 hodinami, Konny napsal: Vytahni spinac vyhrevu a zmer, jestli ti do nej jde napeti, pokud ano, tak bude spinac KO před 23 hodinami, Konny napsal: Vytahni spinac vyhrevu a zmer, jestli ti do nej jde napeti, pokud ano, tak bude spinac KO Elektrika mi ide az na zadne sklo som meral...ale ked som odpojil kable od skla zadneho vyhrevu tak mi aj zacal svietit vipinac ohrevu..ale ked som zapojil kable naspet na sklo hned mi zhasol vipinac ohrevu...vcom moze byt chyba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Říjen 14, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2019 Chyba je v elektrice. Budou zlámané kabely v průchodce do dveří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasko19 Odesláno Říjen 15, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2019 před 11 hodinami, Martin ASV napsal: Chyba je v elektrice. Budou zlámané kabely v průchodce do dveří. Aj ked je v nich prud mozu byt zlomene tie kable? V 13. 10. 2019 at 16:42, Konny napsal: Vytahni spinac vyhrevu a zmer, jestli ti do nej jde napeti, pokud ano, tak bude spinac KO Skusal som ci mi ide prud do zadneho skla..prud ide.ked odpojim kable zo zadneho skla tak mi aj vipinac zasvieti ale ked dam naspet tie kable tak mi hned zhasne vypinac vcom moze byt chyba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 15, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2019 Tak to netusim, napada me zkrat, ale to by palilo pojistku... Zkus odpojit kontakty ze skla a vloz mezi ne 12V zarovku (klidne halogenku 55W). Pokud bude svitit, tak bude chyba ve vyhrevu skla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasko19 Odesláno Říjen 15, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2019 před 14 minutami, Konny napsal: Tak to netusim, napada me zkrat, ale to by palilo pojistku... Zkus odpojit kontakty ze skla a vloz mezi ne 12V zarovku (klidne halogenku 55W). Pokud bude svitit, tak bude chyba ve vyhrevu skla Ziarovka mi svieti...takze mi bude trebalo zadne sklo nove? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Říjen 15, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2019 Skôr než budeš meniť sklo hľadaj pozorne prerušenie toho„drátu“ na skle zvnútra. Jesto na to opravná sada. Možno si ušetríš starosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Říjen 16, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2019 Máš je zlámané a propojené mezi sebou. Jestli nerozumíš základní elektrice,dej to do servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasko19 Odesláno Říjen 29, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2019 Nemam ani kable spojene ani prasknute v tej casti kde sa otvara kufor...ako zistim ze vipinac je zly ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasko19 Odesláno Listopad 1, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2019 V 15. 10. 2019 at 10:13, Konny napsal: Tak to netusim, napada me zkrat, ale to by palilo pojistku... Zkus odpojit kontakty ze skla a vloz mezi ne 12V zarovku (klidne halogenku 55W). Pokud bude svitit, tak bude chyba ve vyhrevu skla Zdravim.na vyhreve skla mam 3 kable..2 cierne na pravej strane a1 na lavej strane zadnych dveri...len ten 1cierny ked stiahnem manzetu pri dverach tam neni je tam len 1 hnedy hruby.a 2 tenke...mam 1.8 20V 98..tak kolko ma mat vyvodou to zadne sklo...a tie 2 cierne niesu zlomene nikde je pozeral som aj tahal za ne a je v nich prud...len neviem co stym na lavej strane.moze byt nejako spojeny stym hnedym?? před 1 minutou, Tomasko19 napsal: Zdravim.na vyhreve skla mam 3 kable..2 cierne na pravej strane a1 na lavej strane zadnych dveri...len ten 1cierny ked stiahnem manzetu pri dverach tam neni je tam len 1 hnedy hruby.a 2 tenke...mam 1.8 20V 98..tak kolko ma mat vyvodou to zadne sklo...a tie 2 cierne niesu zlomene nikde je pozeral som aj tahal za ne a je v nich prud...len neviem co stym na lavej strane.moze byt nejako spojeny stym hnedym?? Podotykam vyhrev skla mi siel minulu zimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 Caues, nebudu zakladat nove tema, protoze se to vyhrivani zadniho okna tyka na liftbacku. Jak je okno zamrznute a zmacknu vyhrivani tak se 95% okna rozmrzne, ale u jednoho prouzku co vede skrz sklo je porad zmrzle. Resil to nekdo? Prece kvuli jednomu prouzku nebudu menit cele sklo ne? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 Jeden prouzek bych neresil, kdyz ti hreje zbytek okna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 Opravny lak, a najit preruseni toho dratku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 Jo jenom me to sere, neni to uplne nahore, neni to uplne dole, je to uprostred a proste mi to vadi. To se patla primo na sklo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 13, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2019 V tom pripade kup elektrovodivy opravny lak, najdi prerusene misto, treba elekr. izolackou si v tom miste udelej cesticku a lakem ji vypln. Vyhrev by ti mel pak zase fungovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Únor 13, 2020 Sdílet Odesláno Únor 13, 2020 No, ani jsem nestihl opravit ty pruhy co nefungovaly a prestalo fungovat uplne. Mam upadly konektor na prave strane, ktery je priletovany k oknu. Pristup tam je jak k penezum. Resil to nekdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Únor 13, 2020 Sdílet Odesláno Únor 13, 2020 Kdysi jsem to řešil. Hlavně se to tam nesnaž letovat, jinak Ti praskne okno. Bohužel výsledek mého pokusu o opravu (1x doma a 1x ve skloservisu) znamenal stejně výměnu okna, protože to vždy po chvilce přestalo být funkční. Asi jsi to nechtěl slyšet, ale má zkušenost. Mě to štvalo o to více, že jsem si utrhnul kontakt při oddělávání čalounění u půl roku starého auta. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Únor 13, 2020 Sdílet Odesláno Únor 13, 2020 Aha, hm tak se s tim zrejme naucim zit. Diky 😞 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Duben 11, 2020 Sdílet Odesláno Duben 11, 2020 Skoncily mrazy, tak jsem se pustil do vyhrivani zadniho okna xD. Pouzil jsem priravek viz foto. Pripomenu v cem byl problem - uvolnil se mi kontakt prilepeny na skle na prave strane. Pristup 0. Tak jsem to odmastil. Aktivator ma prijit na sklo a ma stetecek, tak tam kde jsem se dostal jsem to napiplal. A lepidlo ma prijit v tenke vrstve na kontakt. Ale nesel mi vubec vytahnout tak, abych to lepidlo mohl nahnout a udelat na tom malou vrstvu. Tak jsem tam neco napiplal, abych mel jistotu ze tam vubec nejaka vrstva je, prilozil na sklo a udelal 30 sekund stronzo dokud se to nechytlo. Pak jsem sel pryc a asi po dvou hodinach jsem se vratil s merakem abych zjistil jestli tam jde proud. A to je vec u ktere bych potreboval poradit. Vi nekdo kde mam dat cerny kabel od meraku? Cerveny dam predpokladam na jakoukoliv spiralu co je na skle. Ale kam s cernym? Nejradsi bych to dal na kontakt co je prilepeny na skle. Na prave strane (co sem lepil) jsou dva konektory a na leve je tusim jeden. Nejlepe kdyby mi to nekdo fotnul nebo z google ukazal obrazek kam dat cerny kabel. A kolik to ma ukazovat. Doufam, ze to nekdo docte az sem xD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.