mitry Odesláno Prosinec 20, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2017 Ahoj, poslední dobou zlobí ESP, i když se rozjíždím pomalu, začne blikat kontrolka ESP a auto prostě nechce jet dokonce ani po suchém asfaltu a to ani po přeřazení na vyšší stupeň. Stává se to od přezutí na zimní gumy čím dál častěji. Při rozjezdu s vyplým ESP je vše v pohodě. Neví někdo čím to může být..?? Napadá mě akorát špatné čidlo ESP, nic jiného, jsem lajk. Díky za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Prosinec 20, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2017 Mas senzor tlsku v pneu? Jestli ano, zkalibroval si to tlacitkem, po prezuti na zimaky? Me to totiz takhle delalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mitry Odesláno Prosinec 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2017 Senzor tlaku v pneu nemám, ale myslíte že na to mohlo mít vliv přezití? Jinak v minulých letech s tím nebyl žádný problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 21, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2017 Nech si to prověřit Vagem. Přezutí se mi nezdá,že by na to mělo vliv. ESP spolupracuje s ABS tak i zde může být problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mitry Odesláno Prosinec 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2017 Dobrá, snad mi to řekne něco víc. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 11, 2018 Sdílet Odesláno Leden 11, 2018 Ahoj.Tak jak to dopadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Leden 12, 2018 Sdílet Odesláno Leden 12, 2018 Ahoj mam presne to same a diagnostika ukazuje cidlo leve zadni.U tebe bude asi taky nejake cidlo. Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.