shikaree Odesláno Srpen 26, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2018 Tak Octa koupená a na foru zůstane, ale moc aktivní zde v topicu zřejmě nebudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 26, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2018 Tak alespoň občas nám dej vědět jak se má... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Leden 5, 2019 Sdílet Odesláno Leden 5, 2019 Auto slouží, akorát přestal fungovat centrál vpravo vzadu. Rozeberu to na jaře a kouknu, jestli není někde uvolněný nějaký káblík. Jinak auto dostalo novou baterii Exide 74Ah 680A, zadní silentbloky na přední nápravě, uložení stabíků a lanovody k ruční brzdě. Ještě na jaro je v plánu udělat rozvody s olejem a filtry a možná nějaké další drobnosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Duben 25, 2020 Sdílet Odesláno Duben 25, 2020 Auto stále slouží, dnes dostalo nový interiér z Golfu IV. Posez luxusní! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Duben 29, 2020 Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 Moc pěkný sedačky... [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]Odesláno z mého HRY-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Duben 29, 2020 Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 Díky! Rozdíl v posezu teda fakt je velký. Člověk v tom sedí jak přibitý a nelítá v každé zatáčce z leva doprava. Jediné mínus asi je, že jsou vyšší než klasiky z Octavia 1 a tudíž sedím výš než jsem seděl, což je trošku nezvyk a níž to už nejde. Sedačky jsou totiž větší a těžší. Vzadu prostor víceméně stejný. Ještě jsem zvědavej, až pojedu delší vzdálenost, tak jak se v nich budu cítit. Hlavně to podepření stehen je příjemné, je to skoro až ke kolenům. Takto by to mělo mít každé auto! A nemá tak dlouhý sedáky ani dvojkový Superb, což nechápu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Duben 29, 2020 Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 Já mám polosporty z golfa a rozdíl je veliký... Odesláno z mého HRY-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Duben 29, 2020 Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 jj viděl jsem. Pročítal jsem různě sekci "vaše Octavia", hledal inspiraci a vymýšlel, které nakonec koupím a nakonec natrefil na tyto Recara. Tvoje jsou takový standartní sedačky z Golfu a na naše auta super... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 29, 2020 Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 Sedacky z Golfu jsou super. Uz i ty obycejny maji lepsi polstrovani nez ma octavia 1, takze jakykoliv sedacky jsou posun k lepsimu 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KryštofKoska Odesláno Duben 29, 2020 Sdílet Odesláno Duben 29, 2020 Parádní sedačky! To se musi sedět 😎 Škoda ze jsou vyšší no... mne přijde celkový dojem z posezu v Octavce takovy vyšší, oproti sourozencům.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Duben 30, 2020 Sdílet Odesláno Duben 30, 2020 Konny: přesně tak. Záda a stehna budou teď spokojený 😁 KryštofKoska: díky moc. Sedi se v tom výborně a tělo drží presne tak jak maji, zadne litani ze strany na stranu. A že jsou trochu vyšší, to nevadí. Je to trochu o zvyku. Samozřejmě mít 185cm a víc, tak už by to nebylo ono. Ono je to hlavne auto manzelky, tak ji to vyhovuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červenec 8, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2020 Sedačky vypadají suprově, jen mi tam nějak nesedí ty hlavové opěrky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Červenec 10, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2020 Ty operky mám ze standardních sedaček. Nemůžu sehnat ty "Recaro" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub99 Odesláno Červenec 10, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2020 před 7 hodinami, shikaree napsal: Ty operky mám ze standardních sedaček. Nemůžu sehnat ty "Recaro" Ahá, to je škoda 😕 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Červenec 11, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2020 Ale ono se jednou zadaří, i když mě to zase tak netlačí 😁 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Červenec 15, 2020 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2020 Na TDi z důvodu sem tam poblázněných předních stěračů vyměněn motorek a už fungují jak mají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Srpen 1, 2022 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2022 https://auto.bazos.cz/inzerat/155825162/7jx16h2-et46-antia-original-skoda-rapid-fabia-3.php Kdyby měl někdo zájem o kola Antia na Octavii, tak ať se ozve a můžeme domluvit i lepší cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.