Halen23Lajk Odesláno Leden 26, 2018 Sdílet Odesláno Leden 26, 2018 ahojte, potreboval bych nutne pomoct uz dlouho mam problemy s trepanim { rozchveje se, rozvibruje do kabiny } celeho auta pri rychlosti 4 a 5 na plny plyn byl jsem si naprosto jisty ze jsou to kinetaky od prevodovky ale pri vymene se to jen malinko zlepsilo chci se zeptat na otazku, pri vyndani poloosy mela kratsi poloosa vuli jako by ta vule byla mezi miskou a segerevkou, je mozne aby tam byla ta vule ? myslim to tak ze ten kloub malinko v tom lita, nevim mozna 2/1mm, ma to tam byt uplne napasovane na tesno ze segerovka zapadne do krazky a kloub se ani nehne tam a zpet??? {na te hrideli] a nebo je to normalni ? nejhorsi na tom je ze v originalu je tisicihranova podlozka kterou jsem tam musel Dat z5 {starou k novemu kloubu] protoze nova miska byla normali podloskou ktera mi propadla celou tyci snad ma nekdo s timto problemem zkusenost snad mi rozumite na co se ptam, neverim tomu ze by to byla prevodovka Predem diky moc za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 26, 2018 Sdílet Odesláno Leden 26, 2018 Manuál nebo dsg? Značka nových kloubů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halen23Lajk Odesláno Leden 26, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2018 Ano mamual a znacka kloubu Meyle jenze jak jsme se dival da se koupit zvlast jen ta miska ktera mi propadne celou hrideli coz nechapu neprodava se tisicihranova podlozka kterou tam mam. je to romalni ta vule mezi miskou a segerovkou ktera yapadne presne do drazky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Leden 26, 2018 Sdílet Odesláno Leden 26, 2018 No možná bych hledal problém aj v tom meyle. S tou miskou máš asi na mysli prohlou pérovou podložku která tlačí kloub k segrovce. No nevím na kolik je tam důležitá, nicméně nepředpokládám že by její absence zapříčinila třepání. To dělá z 90% kloub. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Halen23Lajk Odesláno Leden 27, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2018 presne tak to myslim, udelal jsem to tak ze jsem tam nechal starou prodlozku {vnitrni obvod je tisicihran} a starou segerovku. jenom kloub jsem menil, musim se podivat na nejakou jinou poloosu jestli tam je malinka vule, neverim tomu ze je to v prevodovce, vnejsi kouby byli OK bez vule pekne se kroutily. zrejme zkusim vymenit ulozeni prevodovky ale fakt to dela jenom v zaberu pri zaradeni 4/5 rychlost, a kdyz vyradim v 120 tak volant kope, tak fakt nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mejla Odesláno Červenec 25, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2018 Ahoj Mám 1,9TDI PD 77kw r.v.2006 najeto 240tis. Na dálnici při 120km se lehce roztřepe volant,můžou to být jak se již zmiňuje ty vnitřní klouby?Kola 2x převážena ve dvou servisech . Děkuju za radu .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 26, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2018 Pokud to dělá v tahu tak můžou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JEFFO Odesláno Květen 18, 2021 Sdílet Odesláno Květen 18, 2021 Mám O2 combi fl. 2.0 TDI, 81kw. mám rovnaký problém. Trasenie volantu najmä pri cca 100 - 130 km/h pri zošliapnutí plynu, akonáhle plyn uberiete trasenie je fuč. Začiatky sa prejavujú jemným trasením na diaľnici pri miernych vytočených kolesách do zákruty ako náhle sa dostanú ložisko do vybehanej polohy začne jemne trasenie a akonáhle jemne pootočíte volantom tak sa trasenie buď zjemní alebo ustane. Stále však platí, že trasie pri stačenom plyne a akonáhle sa povolí tak trasenie prestane. Nie je to len u O2 alebo aj ďalšie značky VW concernu - seat ibiza, seat altea xl a pod... V prvom rade treba premazať vnútorné kĺby. Natlačiť tam kopec vazelíny na mazanie kĺbov. Chvíľu pojazdiť a malo by to ustať ak nie tak je potrebné vnútorné kĺby vymeniť. No stále pomohlo premazanie dôvodom je ten, že od výroby je tam málo vyzelíny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.