Guest tomxass Odesláno Únor 11, 2018 Sdílet Odesláno Únor 11, 2018 Zdravim. Po výmene egr, rozvodov, brzd a oleja v prevodovke mi samozrejme začala trhať na 1tke spojka... Chcem vymenit komplet sadu s dvojmotnym zotrvacnikom. Neviem ale nájsť stránku kde by mi s istotou podľa vin vedeli povedať ktorú sadu kúpiť. V autorizovanom servise to nechcem objednať všetko je tam predražené. Mate niekto skúsenosť? Co je podla vás dobra kúpa? Nechcem sa obabrat dal som do auta za posledné 2 mesiace furu peňazí... Téma ohľadom spojky tu pri 1.6 tdi nie je. 2011 cayc manuál 5st 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Únor 11, 2018 Sdílet Odesláno Únor 11, 2018 Podívej se na www.skoda-dily.cz tam se zaregistruj a můžeš si vytvořit profil tvého vozu vč.VIN. potom vše co budeš hledat, bude zvýrazněno pro tvoje auto podle VIN. Já to používám už léta a nikdy nebyl problém. Samozřejmě nevím, jestli je nějaký podobný e-shop i na Slovensku, ale můžeš si najít případně na tomto shopu typ pro svůj vůz a na Slovensku si ho objednat [emoji6] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 11, 2018 Sdílet Odesláno Únor 11, 2018 Ahoj vdaka za info. Tu stránku poznám je aj sk verzia ale pri spojke mi to pise ze môže byť vhodná. A to mi píše pri jednohmotnom zotrvačníku. Na iných stránkach je písané väčšinou ze 2hmotny je do 10 2010 a ja mam 4 2011 ale dvojmota tam podľa mňa je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 11, 2018 Sdílet Odesláno Únor 11, 2018 (upraveno) No neviem, ale mne tam ide jednohmota: https://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=038105269D Preco sa naopytas v autorizaku, co ti tam presnejsie ide? Upraveno Únor 11, 2018 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 11, 2018 Sdílet Odesláno Únor 11, 2018 Pozrieš mi podla vin? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 11, 2018 Sdílet Odesláno Únor 11, 2018 pre isotu som vymazal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 11, 2018 Sdílet Odesláno Únor 11, 2018 13000 Kč riadna pálka... Je tu aspon jeden clovek, ktory uz menil spojku a auto bolo 2011+ aby nam napisal, co tam bolo? Mala by tam byt jednohmota nakoniec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
r@pid Odesláno Únor 11, 2018 Sdílet Odesláno Únor 11, 2018 Rano v praci to podla Vin pozriem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 11, 2018 Sdílet Odesláno Únor 11, 2018 Ale to co najde podla VIN mam aj v aute? Jednohmotu som nasiel za slusnu cenu: http://www.autodielygafa.sk/inshop/scripts/shop.aspx?action=DoViewProductDetail&CatalogueNumber=VAL835035&code=835035&manufacturer=VALEO&viewas=tecdock 0 Citovat Odkaz ke komentáři
r@pid Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 Oct Elegance 13.4.2011 Prodejni program Slovensko X1H Motor CAYC cislo 92497 Prevodovka LHW pred objednanim noveho dilu nutna fyzicka kontrola stareho dilu Podla Etky je zotrvacnik 228mm 038105269D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 Vdaka. Takze podla VIN tam ide jednohmota. Teraz nech mi niekto povie co tam mam, alebo aky je rozdiel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 (upraveno) Nikto ti nepovie, co tam mas, preto sa v etke pise, ze pred vymenou je nutna fyzicka kontrola stareho dielu. Upraveno Únor 12, 2018 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 To že ti vibruje pedál nebo slyšíš zvuky při sešlapování pedálu nemusí vůbec dělat dvouhmota, ale přítlačák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 Musí sa to rozobrať a vymenit sa za to co tam je... Radšej aj zotrvačník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 Vibruje cele auto keď púšťam spojku a už je skoro v zábere... Celkovo zaberá veľmi vysoko.... Neviem sa normálne bez toho rozbehnúť... Jedine keď pridam viac plynu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 A robilo ti to aj pred tym, ako ti nahrali novy sw? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 Nie...Menil sa aj olej v prevodovke... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fanynek Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 ne nemění odšroubuješ poloosy od převodovky a žadnej olej neteče ten tam zustane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 Ja som to myslel tak, že sa menil olej aj robil sw a odvtedy to robí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fanynek Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 k té spojce ja se ptal ve škodovce ja tam mam jednohmotu ale říkaly mi že je tam lepší lamela která ma pružiny na tlumení kmitu místo dvojhmotného setrvačníku takže nevím jestli někde v autodílech mají takovou lamelu píše se tam že tam sice muže jít ale bojím se aby to nebyla jen nahrada za dvojhmotu a tím pádem by netlumila ty kmity takže ja asi koupím originál nebo když někde najdu že je přesně ta sama v autě tak klidně i neoriginal ale jedině se stejnou lamelou nechci aby auto dostavalo zbytečně zabrat a podle mě ti ve škodovce přesně řeknou co tam je u nás to není problém podle vin mě přesně vždy řekli číslo dílu co mam v autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 To je přece normální že lamela má tlumící pružiny proti vybracím, to má úplně každá lamela od škody 120... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 Moze to vibrovanie mat súvis s novým sw? Predtým síce zaberala spojka vysoko ale nevibroval pedál nikdy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fanynek Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 Jj to ma ale tahle je ma jiný aby pobrala kmity co by jinak pobíral setrvačník každyho volba co si do auta namontuje jen konstatuji co mě řekly v servisu nevidím jediny duvod proč by mi lhaly se vším mi vždy vyšly vstříc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 5 hours ago, fanynek said: podle vin mě přesně vždy řekli číslo dílu co mam v autě Nepovedia co mas presne v aute, ale ked sa dany diel meni, tak ti povedia cislo nahradneho dielu...a to je rozdiel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 Mechanik mi hovori, ze mi tam da dvojhmotu (aj keby tam bola jedno). Ze bude auto komfortnejsie, lepsie sa bude rozbiehat a celkovo je dvojhmota lepsia. Aky mate nazor vy? Cenovo vychadza dvojhmota sada +100€ drahsie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fanynek Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 mě podle vin řekli objednavací číslo lamely,přítlačáku i ložiska tak by podle tebe ztrácela cela etka smysl kdyby systém nevěděl co máš podle vin v autě Ja bych si ji tam nenechal dát nevím jak druhovýroba ale díky konstrukční chybě právě přešly z dvojhmoty na jednohmotu ted z hlavy nevím co tam bylo špatně myslím že přítlačák který pak zničil obal převodovky ve SM o tom psaly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 Ale pri nasich rocnikoch 2011 tam moze byt jedno alebo druhe, preto tam aj pisu, ze je potrebne skontrolovat co je tam... Ja to budem riesit tak, ze objednam aj aj a mechanik vrati to co tam nebolo (ale ukecava ma uz na dvojhmotu)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fanynek Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 Promin hledal sem přesné znění jak to psaly tady je Po tomto datu přešel výrobce na mírně hlučnější, ale robustnější a servisně levnější řešení s pevným setrvačníkem a před-tlumičem lamely. Původní řešení Sachs mívá výrobní vadu, jejíž vinou praskne takzvaná frikční pružina. Posune se vám krok spojkového pedálu, hlavně však její odchlípnutý kus začne brousit skříň převodov-ky. Po pár kilometrech v ní udělá díru, vyteče mazivo a zničí se i mechanika převodovky.Jestliže se změnil chod pedálu a slyšíte kovové mlácení, okamžitě zastavte. Snaha dojet domů, na důležitou schůzku, do práce či na poradu vyjde na 117 000 Kč za novou převodovku.Motor je proti 1.9 TDI o tolik tišší, že se obešel dokonce bez zadního tlumiče výfuku. Pohled 3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fanynek Odesláno Únor 12, 2018 Sdílet Odesláno Únor 12, 2018 píší tam i že vozy vyrobené po říjnu 2010 by měly mít pravě jednohmotu že po tomto datumu na ni výrobce přešel nevím no udělej jak ty uznáš za vhodné ja vím že tam mam jednohmotu a dám do vozu co tam je od výroby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.