Michal K. Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 nalakovaná by byla lepsi Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 Michale, to je jasny, ale beru to jako pokus a hlavne levnej. Jestli casem lakovat nebo zustat u chromu.. Mne osobne se to libi. Jeste to nevidela zena Navic to byla vyzva. Mam z toho prvni sedej vlas za ten vikend. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 nj levna, do jake miry? na kolik to vyslo? 200-300? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 250,- takže ses trefil.. ale použil jsem jen pulku Takže 125,- Zbylo mi eventuelně na druhý pokus a na připadný pokus s mračítky no a na kolik vyjde lakovani? oloupat chrom, naleptat plast, plnič, dvě vrstvy a další krycí.. Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Dobré to je, taky zvažuju fólii na masku. Mám v hlavě 3 varianty. První je nalepit na ten chrom matnout průhlednou fólii, aby se docílilo efektu ala hliník. Druhá je nalepit fólii s imitací nerezu, ta fólie vypadá fakt supr k nerozeznání od broušeného nerezu. Třetí varianta je nalepit černou lesklou fólii. Taky zvažuju kombinací černé fólie na horní část masky a tu matnou průhlednou na chrom dole. Jak obtížně se to lepilo? Hlavně v těch záhybech a pak kolem znaku to asi nebylo snadné, ne? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 lakovani 500 se vsim vsudy, nic jsem neloupal Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Mne osobne se to libi. Jeste to nevidela zena Taky jsem dal masku do barvy a manželce se to nelíbí, ale s tím nic nenadělá! Takže zěně masku neukazovat!! Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 2libor: no nejhorsi sou ty záhyby.. tam i kdyz tu folii nahrejes, tak ma tendenci popraskat.. myslim ty vnitrni radiusy.. venkovni celkem jsou na pohodu.. A kolem zanku docela sranda, ale nejhorsi opet vnitrni radius.. z dálky to nikdo nepozna, že je to folie. Uvažoval jsem o té matné průhlené, aby to vypadalo jako ty matny kryty zrcatek, ale zalezi na stavu toho Tvyho chromu.. jak moc je od kaminku dotukany. A taky je na ni videt jak se tahala, pac je i to lepidlo takovy tahany.. Tak proto vyhrala folie antracit.. sice o odstín jiná, ale z dálky je to ok.. takže ve tvém případě zkus tu černou.. když máš i ty mračítka tak udělaný jo a tu folii kup alepson tu 7mi letou, aby něco vydžela.. a u těch hlíníkových a nerezových, tak ty se hoodne spatně tvaruji.. to bych měl strach, ze to popraska v tech vnitrnich radiusech uplne.. takhle mam jeden sedivej vlas a u tady tech bych byl celej sedivej a ve finale to asi rozdupal... celou tu masku 2michal: 500 je super cena.. A nikde se Ti to neloupe? myslim od kaminku.. 2blondak: no prave, ze moji se libila ta chromova, ale jelikoz parkuju na sidlisti tak, ze k autu chodi z boku nebo zezadu, tak to jeste nevidela Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 Nene, neloupe, to prijde mozna az tak za 2 roky Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 tak prikladam foto z vypravy do Chorvatska.. to snizeni po nalozeni Cesta pres Madarsko vedla po dalnici do Gyoru, pak okreskou k Balatonu a napojeni na dalnici muzu jen a jen doporucit! Pak po dalnici pres Zagreb po Karlovac a pak klasicky pres Plitvice a hory do Trogiru a Slatine.. Vysledek viz. foto Jo a vyhled na Split taky neni marnej.. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 spotreba krasna, kolik vas jelo v aute? a kufr plny? Pres rakousko si nejel proc? Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 hmm k čemu teĎ budou ladit ty stříbrný zrcátka když není chrom maska Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 spotreba krasna, kolik vas jelo v aute? a kufr plny? Pres rakousko si nejel proc? spotreba po dotankovani zase po hrdlo 5,51 s tim, ze jsem tu nejazdil po ostrove cca 70km na trhy a obchody v kolonach za chorvatskyma ridicema NERIDICEMA.. kde to ukazovalo prumer 8,1 tak su spokojenej.. jo a v aute 2 dospeli a 11mesicni dcerka a vedle ni kocar a kufr plny po roletu :o poznatek: a jeste na me troubi, kdyz jedu s kocarem po silnici! ale chodnik tu nevedou.. dycky jsem jezdil pres Rakousko, ale tentokrat jsme na 17dni coz rakouska 10denni je naprd.. a v Madarsku zaplatim 4 denni sem a 4 denni zpatky.. a vyhnu se Slovinsku.. chtel sem to zkusit a prijemne prekvapen prazdnotou dalnic a silnic Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 hmm k čemu teĎ budou ladit ty stříbrný zrcátka když není chrom maska :o zrcatka ladi ke kolum... kdybych je chtel k masce, tak bych bral chrom, ale chrom bleeee Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 o víkendu jsme se vrátili a až dnes jsem se dostal k umytí Octy.. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 tak dnešní sraz Olympia Roof byl vydařený.. :) navíc zakončený díky Fidovi (P2P) možností otestovat jeho 1.8TSI... no a abych to stručně shrnul.. Jede to v nízkých 1500-2000 krásně plynule, což u turbo benzínu pro mě osobně překvapení. Takže jak říká Fido, dá se s tím jezdit jak s naftou.. no a ten zátah pořád graduje bez jakýchkoliv prodlev do 6500.. fakt povedený motor.. takže příští Octa bude 1.8TSI! Akorát ještě zjistit kolik točí DSG na 7° ve 130km/h dle GPS. Manuál točí 3000... A jelikož DSG miluju, tak bych šel do DSG... ach jo.. brouk v hlavě.. takže zároveň děkuju a zároveň su z toho rozladěnej.. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 jaaaaaaaaa to rikal Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 jj nafta patri do kamen... :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Chjo neprovokuj, se s tou 1.8 budu muset svest. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 jj klidne pristi sraz ti ji pujcim ju... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Pekne jede len keby nebola taká rozožraná.... a ešte je nafta lacnejšia než benzín... Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Na dalším sraze klidně půjčím 1.8TSI každému, kdo si ji bude chtít vyzkoušet. Budu jen rád, když se mi tak aspoň jednoho podaří přesvědčit, aby si už příště nekupoval smraďocha. :D Co se týká spotřeby, tak není problém jet dlouhou okreskovou trasu lehce rychleji než podle předpisů za 5,5-6l. Dálnice při 130 pak za 7-7,5, dálnice při 160 cca 8,5, při 200 kolem 11. Město s lehkou nohou cca 8-8,5, město rychleji za 9-9,5. Za ten kultivovaný a tichý chod ta větší spotřeba stojí. Pokud bude s DSG, tak je reálné jezdit ještě za méně. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 tak hosi neprovokujte zase s tim palivem do sekacek tolik Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červenec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Libore, uplne chapu, ze nabizis taky svezeni, protoze vis co mas.. a ten kultivovany chod me dostal! jeste zjistit 7°DSG ve 130km/h kolik toci at mam realnou predstavu.. pac manual ma krasne dlouhy prevody... Coz se mi libi.. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 S tou 7 dsg pocitej otacky -500 . Podle mne bude tocit 3000 jako moje... Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 16, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 Na dalším sraze klidně půjčím 1.8TSI každému, kdo si ji bude chtít vyzkoušet. Budu jen rád, když se mi tak aspoň jednoho podaří přesvědčit, aby si už příště nekupoval smraďocha. :) ....jak chceš Libore, pakárnu si dělá každý sám :lool: Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 to bude asi vzduchac co? Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 zcela určitě a moc to teda neleží na těch 20"... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 dneska, při otáčení na Minské mi vystouplej kolejovej panel škrábl Sputnika :) asi by to chělo 15" Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 nemas to nejaky podhusteny Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky