p2p Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Ty jo.... to je smula.... :) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 nemas to nejaky podhusteny nemam.. 2.3 předek :) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Ty jo.... to je smula.... :) nejdriv jsem pi*oval.. a pak malem brecel.. doted bez jedinyho skrabance.. a ted toto... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 znam borca co to spravi za 300 ale je extremne casove nespolehlivej takze pres zimu no Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 tak to bysme se pak domluvili.. bude se muset sundavat v mym pripade pneu? a rovnou bysme prihodili 2ks z kamosovyho Mondea.. ma na obou odrenou hranu.. coz bude jiste drazsi, ale i tak bysme mu dali vydelat :) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 pres noc mi nekdo ukradl chromovy ventilky.. :lool: a ja myslel, ze takovy veci uz dneska nekradou... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 práve naopak, to mi ukradli hneď po výmene (pár hodín) na letné disky :lool: Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 vim, ze je to drobnost za par korun.. ale nasere to.. myslel jsem, ze v soucasne dobe je na poradu dne Columbus a Xeny... ale toto? Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 (upraveno) po dvoch ukradnutých sadách chromových som sa na ne vykašlal.. ale pred dvomi mesiacmi som zistil že na predných kolách nemám ani obyčajné čierne plastové... :) to už som vôbec nechápal... :lool: Upraveno Srpen 17, 2010 uživatelem lubinob Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 tak to u Vas krize dolehla i na corkare.. ze berou i cernej plast :lool: Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 po dvoch ukradnutých sadách chromových som sa na ne vykašlal.. presne tak, nemá to cenu, ale mám vytipovaných kto to berie - bmx/bikeri aby si to dali na kolesá a to je teda naša "skvelá" mládež :lool: Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 tak to je potom jasny! ukradl 2 kousky.. takze biker! Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Tak ja musim zaklepat, uz druhou sezonu a zatim porad drzi chromove cepicky i s prevlekem :lool: ... ikdyz tedka uz nejsou chromove ale v metalize no :) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Tiež si myslím že to boli bikeri.. párkrát som videl ako sa u kamaráta v mototechne pýtajú na ozdobné čapičky, ale väčšinou odídu s tým že je to pre nich drahé.. tak skúšajú na autách na sídliskách.. ale teda že im stačili aj obyčajné plastové to už je moc... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 neco malo se chysta.. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 chtel jsem lampy RED/BLACK od LiboraF, ale na Combi nebyly tak jsem si je vyrobil sam.. a tady je vysledek.. foceno o5 mobilem, tak nic moc.. az to umyju, tak udelam nove foto Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Líbí se mi to. Jak jsi to udělal, lepil fólii nebo stříkal lakem? Ten červený vnitřek bych asi vzal taky, ale to bys pak neměl zadní odrazky, když nemáš FL nebo RS nárazník. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 je to strikany.. odrazky jsem zachoval umyslne.. oblepit to a vyrezat bylo neco na me a to nemluvim o demontazi a montazi.. ten pristup nic moc.. a nechtel jsem kuchat celej tapec.. tak jen skrz tu dirku co ja ne vymenu zarovek Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 toz pekna prace, mam tu jedny svetla na lifta na kterejch by sis to mohl zopakovat jestli chces :D :D :D Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 díky... kazdopadne o Tve nabidce popremyslim... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 něco, co jsem včera konečně dokončil.. Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Kutil Tim nebo brouk Pytlík? Zabudoval jsi LED denní do mlhovek. Ukaž více, jak to vypadá na autě a jak to svítí. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Libore, spis brouk pytlik :) (pro rejpaly - ty drátky byly jen k zafixovaní polohy) lepeno sklenarskym tmelem.. ukazu Ti to na Rozkosi.. :lool: Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Zdarec, tak chrom ventilky mi na kolech vydrzeli taky tak mesic a pak zustal jenom jeden, nechapu, kdyz uz tak proc ne vsechny, a jeste si to kokot vzal jen cepicku ale nadstavec ventilku v chromu tam zustal. Ted uvazuju o novych cepickach a o velice pekne zabudovanych kouskach ziletky prave do cepicek, jen pak clovek musi v servisu upozornit mechanika :lool: ale je to jen plan. Jinak sem disk skrabl velice podobne a mel sem i podobny stavy, nejdriv picovani a pak skoro brekot. Neboj po case to odezni :). Zrcatka pekny, maska by chcela do barvy auta, pac je videt ze je to trocha bokem a hagusy se muzu optat co by stal lak. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 od hagusu jsem upustil.. ty LED meli vyssi prioritu.. a pro cepicky si du dnes. tak snad do Soboty vydrzi.. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2010 přikládám foto denního svícení (díky Rolbarovi správně nakódované) Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 díky za super pokec na sraze!! na fotky z deutschlandu myslím zítra dám nějaký dohromady a pošlu Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2010 haluz.. před chvílí jsem Ti poslal zprávu! Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 A v cem byl problem s tim kodovanim??? Jinak na dalnici jsem te poznal jak jsem k tobe prijizdel... pekna haluz te tam potkat... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2010 jj haluz jak svina... taky jsem Te poznal jak ses radil prede me.. jinak tam dal Ameriku a mlhy jako denni.. nam nic nesvitilo, ale musi se dat rucka dolu a pak to sviti.. vis jak to myslim? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky