Michal K. Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 CCko by si zaslouzilo nejmene 19ky Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 (upraveno) ona i ta cerna matna folie na strechu je takova lesklejsi, kvuli povrchovy uprave... v tydnu vam sem hodim fotky, jak to vypada na aute Upraveno Březen 27, 2010 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 a umíš si to představit na zimnich 17" ?? Jsem mu rekl, ze to vypada jak Fabia Junior na 13" Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 ona i ta cerna matna folie na strechu je takova lesklejsi, kvuli povrchovy uprave... v tydnu vam sem hodim fotky, jak to vypada na aute toz to budem raaad/raadi, kdyz to sem hodis :lool: Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Nechal bych tyorigo na zimu a na leto dal nejake 19,20ky Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Kalic: jj, jen co se domluvim s chlapikem, aby mi to nalepil, ale v tydnu by to melo byt Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 super.. tak to se tesim o to vic! hele a cenove Te to vyjde?? Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 mno takhle... folie, co se davaji na sloupky, tak jsou takovy obyc a levnejsi (cena asi 300 Kc/m2), ale na tu strechu by se mela dat jina, lepsi, proto neni tak matna. A tam cena vychazi asi 700 Kc/m2, spocitali jsme, ze bych se mel vejit do 1500 Kc i s praci Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 1500,- včetně práce?? tak to je bomba!! tady v Brně chtějí 5000,- za Mat! To Ti bude dělat nějakej kamoš co to děla běžne v nějaké firmě? Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 5000 Kc? :lool: nene, to neni kamarad, je to normalne reklamni firma, co takhle lepi auta bezne. Uz jsem si tam byl nechat delat sloupky a ted tam pojedu na tu folii. No spocitali mi podle strechy cenu folie, strecha ma 1x1,5m a k tomu praci... kdyz dam za 1x1m 700 Kc, tak ten zbytek do tisicovky bude a prace je na 2 hodiny ve dvou lidech. Takze cena kolem tech 1500 Kc mam teda OI, ale velikost ty strechy by se nejak zasadne lisit nemela Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 velikost by se nemela lisit.. tak proto nechapu, jak muzou v Brne chtit takovej ranec?! Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 jak rikam, takhle jsme to spocitali asi na tom chteji panove dost vydelat... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 jinak kdyz si tu vsici hrajo s kolama, tak jsem udelal pokus.. co soudite? Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 jinak kdyz si tu vsici hrajo s kolama, tak jsem udelal pokus.. co soudite? za mě good a ještě lišty do laku!! Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Vzhledem k tomu, že sputniky jsou mnohopaprskové a ty paprsky mají u konce ještě další tvary, zanikne rozdíl mezi stříbrno-černým lakováním. Chtělo by to něco jednoduššího - něco masivnějšího, něco, co bude vypadat trošku brutálněji ( to je můj názor ) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 proste neco takoveho co mas ty.. ale bohuzel musim varit z toho co je.. ale i tak dik Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 jeste detailneji.. a uz dam se Sputnikama pokoj :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Sputniky sú pekné disky, neviem čo proti nim máte :) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 panove, je tu nekdo z Brna a okoli, kdo ma FL?? A byl by ochotny udelat si na me 30 minut cas? Chcu zkusit zadni lampy, jak by to vypadalo s FL.. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 mam FL lampy ale je to porod to uz je lepsi vyfotit a dodelat, se muzeme nekde potkat postavit auta vedle sebe udelat fotku a prehodit. tohle je predelavana fotka a nepoznas prakticky ze je to tam dodelane http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...ost&p=12301 Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 no nikde se mi nezobrazilo to co jsi mi chtel asi ukazat.. Nicmene sem prisel na to, ze kdyz si to prebarvim v Zoneru, tak to neni jako original, protoze i ta cervena je jina a ma i jinou strukturu.. Urcite bych byl rad, kdyby se prehodila a vyfotil si to v realu. A dle toho se mohl definitivne rozhodnout.. Koukam na ty FL a na nektrych barvach se mi to libi a na nekterych hnus.. takze furt nevim a toto by mi pomohlo strasne moc. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 31, 2010 Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 uz by to melo jet, to rozdelani je fakt prcacka a blbej pristup. Se muzem potkat navic kdyz to budou ty dve auta vedle sebe tak se ti to lip predstavi a pak se treba necha udelat fotka a predelat. Nebo teda lampy koupit a zkusit FL urcite prodas. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2010 jj uz to jede.. diky.. no rovnou kupovat se mi nechce.. to rikam na rovinu. Kazdopadne i tak Tve nabidky vyuziju. Kdy a kde? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 v prve rade musim podekovat Ol@fovi, ze se se mnou tak rychle sesel... a mohlo dojit k foceni a tady je fotomontaz.. FL lampy na mem auti... tak co panove?? ano ci ne? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 nalepovaci na zadni naraznik..uz je mam koupeny.. a dam je tam tak ci tak... i se staryma lampama... o vikendu... Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Lampy bych dal, ale ty nalepovací odrazky - tam už bych o tom popřemýšlel Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Tiež som na nimi uvažoval,tak som svetlá prelepil niklovanou fóliou,čo vyzeralo veľmi vierohodne a zvykal som si,ale prišlo mi,že auto pôsobí užšie a vyššie a čím ďalej sa mi to páčilo menej,tak som ich asi po dvoch týždňoch strhol,ale nedalo mi a o 4 mesiace som to vyskúšal opäť,ale nakoniec som ich opäť strhol,nevedel som im prísť na chuť,ale snaha bola Možno do tretice Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 presne stejnej postup sem mel vplanu vcera cestou domu z prace.. chtel sem si koupit stříbrnou folii a zkusit to tam nalepeny.. jestli si zvyknu nebo ne.. Ale zase FL lampy maji i jinou strukturu te cervene.. takze? v Ut koupim folii.. otestuju a mozna dopadnu jako ty.. kazdej mesic nalepit a strhnout.. nalepit a strhnout.. Jeste o vikendu nalepim ty odrazky na naraznik a dam sem foto.. jaky budou reakce.. ale ty FL lampy se mi kdyz preklikavam libi asi vic.. koukam na to od vcera snad co hodinu.. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky