Přejít na obsah

Octa46

Doporučené příspěvky

ona i ta cerna matna folie na strechu je takova lesklejsi, kvuli povrchovy uprave... v tydnu vam sem hodim fotky, jak to vypada na aute :palec:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

mno takhle... folie, co se davaji na sloupky, tak jsou takovy obyc a levnejsi (cena asi 300 Kc/m2), ale na tu strechu by se mela dat jina, lepsi, proto neni tak matna. A tam cena vychazi asi 700 Kc/m2, spocitali jsme, ze bych se mel vejit do 1500 Kc i s praci :palec:

Odkaz ke komentáři

5000 Kc? :lool: nene, to neni kamarad, je to normalne reklamni firma, co takhle lepi auta bezne. Uz jsem si tam byl nechat delat sloupky a ted tam pojedu na tu folii. No spocitali mi podle strechy cenu folie, strecha ma 1x1,5m a k tomu praci... kdyz dam za 1x1m 700 Kc, tak ten zbytek do tisicovky bude a prace je na 2 hodiny ve dvou lidech. Takze cena kolem tech 1500 Kc :palec: mam teda OI, ale velikost ty strechy by se nejak zasadne lisit nemela

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, že sputniky jsou mnohopaprskové a ty paprsky mají u konce ještě další tvary, zanikne rozdíl mezi stříbrno-černým lakováním. Chtělo by to něco jednoduššího - něco masivnějšího, něco, co bude vypadat trošku brutálněji ( to je můj názor ) :smich:

Odkaz ke komentáři

no nikde se mi nezobrazilo to co jsi mi chtel asi ukazat.. Nicmene sem prisel na to, ze kdyz si to prebarvim v Zoneru, tak to neni jako original, protoze i ta cervena je jina a ma i jinou strukturu.. Urcite bych byl rad, kdyby se prehodila a vyfotil si to v realu. A dle toho se mohl definitivne rozhodnout.. Koukam na ty FL a na nektrych barvach se mi to libi a na nekterych hnus.. takze furt nevim a toto by mi pomohlo strasne moc.

Odkaz ke komentáři

Tiež som na nimi uvažoval,tak som svetlá prelepil niklovanou fóliou,čo vyzeralo veľmi vierohodne a zvykal som si,ale prišlo mi,že auto pôsobí užšie a vyššie a čím ďalej sa mi to páčilo menej,tak som ich asi po dvoch týždňoch strhol,ale nedalo mi a o 4 mesiace som to vyskúšal opäť,ale nakoniec som ich opäť strhol,nevedel som im prísť na chuť,ale snaha bola :palec: Možno do tretice :palec:

post-313-1270282426_thumb.jpg

post-313-1270283041_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

presne stejnej postup sem mel vplanu vcera cestou domu z prace.. chtel sem si koupit stříbrnou folii a zkusit to tam nalepeny.. jestli si zvyknu nebo ne.. Ale zase FL lampy maji i jinou strukturu te cervene.. takze? v Ut koupim folii.. otestuju a mozna dopadnu jako ty.. kazdej mesic nalepit a strhnout.. nalepit a strhnout.. Jeste o vikendu nalepim ty odrazky na naraznik a dam sem foto.. jaky budou reakce.. ale ty FL lampy se mi kdyz preklikavam libi asi vic.. koukam na to od vcera snad co hodinu.. :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...