Přejít na obsah

Octa46

Doporučené příspěvky

Dobré to je, taky zvažuju fólii na masku. Mám v hlavě 3 varianty. První je nalepit na ten chrom matnout průhlednou fólii, aby se docílilo efektu ala hliník. Druhá je nalepit fólii s imitací nerezu, ta fólie vypadá fakt supr k nerozeznání od broušeného nerezu. Třetí varianta je nalepit černou lesklou fólii. Taky zvažuju kombinací černé fólie na horní část masky a tu matnou průhlednou na chrom dole.

Jak obtížně se to lepilo? Hlavně v těch záhybech a pak kolem znaku to asi nebylo snadné, ne?

Odkaz ke komentáři

2libor: no nejhorsi sou ty záhyby.. tam i kdyz tu folii nahrejes, tak ma tendenci popraskat.. myslim ty vnitrni radiusy.. venkovni celkem jsou na pohodu.. A kolem zanku docela sranda, ale nejhorsi opet vnitrni radius.. z dálky to nikdo nepozna, že je to folie. Uvažoval jsem o té matné průhlené, aby to vypadalo jako ty matny kryty zrcatek, ale zalezi na stavu toho Tvyho chromu.. jak moc je od kaminku dotukany. A taky je na ni videt jak se tahala, pac je i to lepidlo takovy tahany.. Tak proto vyhrala folie antracit.. sice o odstín jiná, ale z dálky je to ok.. takže ve tvém případě zkus tu černou.. když máš i ty mračítka tak udělaný :smich: jo a tu folii kup alepson tu 7mi letou, aby něco vydžela.. a u těch hlíníkových a nerezových, tak ty se hoodne spatně tvaruji.. to bych měl strach, ze to popraska v tech vnitrnich radiusech uplne.. takhle mam jeden sedivej vlas a u tady tech bych byl celej sedivej a ve finale to asi rozdupal... celou tu masku :smich:

2michal: 500 je super cena.. :palec: A nikde se Ti to neloupe? myslim od kaminku..

2blondak: no prave, ze moji se libila ta chromova, ale jelikoz parkuju na sidlisti tak, ze k autu chodi z boku nebo zezadu, tak to jeste nevidela :smich:

Odkaz ke komentáři

tak prikladam foto z vypravy do Chorvatska.. to snizeni po nalozeni :smich:

Cesta pres Madarsko vedla po dalnici do Gyoru, pak okreskou k Balatonu a napojeni na dalnici muzu jen a jen doporucit! Pak po dalnici pres Zagreb po Karlovac a pak klasicky pres Plitvice a hory do Trogiru a Slatine.. Vysledek viz. foto :smich:

Jo a vyhled na Split taky neni marnej..

post-1736-1277978819_thumb.jpg

post-1736-1277978829_thumb.jpg

post-1736-1277978843_thumb.jpg

post-1736-1277978857_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
spotreba krasna, kolik vas jelo v aute? a kufr plny? Pres rakousko si nejel proc?

spotreba po dotankovani zase po hrdlo 5,51 s tim, ze jsem tu nejazdil po ostrove cca 70km na trhy a obchody v kolonach za chorvatskyma ridicema NERIDICEMA.. kde to ukazovalo prumer 8,1 tak su spokojenej.. jo a v aute 2 dospeli a 11mesicni dcerka a vedle ni kocar a kufr plny po roletu :o

poznatek: a jeste na me troubi, kdyz jedu s kocarem po silnici! ale chodnik tu nevedou.. :palec:

dycky jsem jezdil pres Rakousko, ale tentokrat jsme na 17dni coz rakouska 10denni je naprd.. a v Madarsku zaplatim 4 denni sem a 4 denni zpatky.. a vyhnu se Slovinsku.. chtel sem to zkusit a prijemne prekvapen prazdnotou dalnic a silnic :angry:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak dnešní sraz Olympia Roof byl vydařený.. :) navíc zakončený díky Fidovi (P2P) možností otestovat jeho 1.8TSI... no a abych to stručně shrnul.. Jede to v nízkých 1500-2000 krásně plynule, což u turbo benzínu pro mě osobně překvapení. Takže jak říká Fido, dá se s tím jezdit jak s naftou.. no a ten zátah pořád graduje bez jakýchkoliv prodlev do 6500.. fakt povedený motor.. takže příští Octa bude 1.8TSI! Akorát ještě zjistit kolik točí DSG na 7° ve 130km/h dle GPS. Manuál točí 3000... A jelikož DSG miluju, tak bych šel do DSG... ach jo.. brouk v hlavě.. takže zároveň děkuju a zároveň su z toho rozladěnej..

Odkaz ke komentáři

Na dalším sraze klidně půjčím 1.8TSI každému, kdo si ji bude chtít vyzkoušet. Budu jen rád, když se mi tak aspoň jednoho podaří přesvědčit, aby si už příště nekupoval smraďocha. :D

Co se týká spotřeby, tak není problém jet dlouhou okreskovou trasu lehce rychleji než podle předpisů za 5,5-6l. Dálnice při 130 pak za 7-7,5, dálnice při 160 cca 8,5, při 200 kolem 11. Město s lehkou nohou cca 8-8,5, město rychleji za 9-9,5. Za ten kultivovaný a tichý chod ta větší spotřeba stojí. Pokud bude s DSG, tak je reálné jezdit ještě za méně.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...