Per Odesláno Duben 13, 2018 Sdílet Odesláno Duben 13, 2018 Otazka 1 : mam dobru info ze sa to ma menit po 210tis km ? mam rocnik 2012 Otazka 2 : aka je cena v beznom servise za material a robotu za komplet vymenu remenov,kladky a aj remena a kladiek na alternator ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Duben 15, 2018 Sdílet Odesláno Duben 15, 2018 Ano meni sa po 210 tis km, alebo 5 rokov (ale to uz nepisu...). Urcite ale menit skor, malokedy vydrzi 210 tis vodna pumpa... Popripade kladky, pumpa mi trosku tiekla (menil som pri 157 tis), ale kladky hucali riadne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Duben 16, 2018 Sdílet Odesláno Duben 16, 2018 já měnil ve 220 po 8 letech protože za chladna byl slyšet trochu napínák... pumpa byla měněna ve 140 bez rozvodů. sekundární řemen na alternátor mám pořád původní :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
richard2360 Odesláno Květen 22, 2018 Sdílet Odesláno Květen 22, 2018 ja jsem měnil na 158000 km pumpa trochu prosakovala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Per Odesláno Červen 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2018 Vcera som to vymenil. Povodne vraj boli este ok vyzorovo. Mam najazdene 202K AKurat remen co ide k alternatoru ma vraj 3 prasklinky. Cize vymenim buduci mesiac. otazka: poculi ste uz o pripade,ze by sa tento remen rotrhol na O2 a zamotal do rozvodov a tym spospobil velke skody ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Červen 24, 2018 Sdílet Odesláno Červen 24, 2018 je to polozka 10eur, men to cim skor mal si to s rozvodmi naraz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Per Odesláno Červen 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2018 dokopy aj s pracou to je polozka za 100 euro..ak ratas aj kladku..v autorizaku mozno aj za 200 :) o to ale nejde..polozil som jednoduchu otazku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Červen 25, 2018 Sdílet Odesláno Červen 25, 2018 Viděl jsi ty rozvody někdy ? Je samozřejmě blbost aby se sekundární řemen namotal do rozvodu, protože jsou do sebe odděleny barierou- plastové kryty. Nikdy jsem neměnil sekundární u žádné mé octavie. Víc než samotný řemen můžou být problém napínací klady, co mají tendenci v prašném prostředí dřív odcházet a v prašném prostředí se pohybuje každý kdo poslední 4 roky jezdí často po D1 , navíc poslední dva roky jsou nás suché a prachu dost přibývá, v prašných prostředí je totiž interval výměny rozvodů snížen na 120K km, víc než samotný řemen, bych osobně řešil jestli kladka funguje jak má. Rozvodový řemen u 1.6 Tdi je zesílený a vydrží levou zadní 300K km, pokud někomu někdy prasknul, tak důvody budou dva 1. sekla se kladka 2. Auto málo jezdí a řemen ztvrdl- pak popraskal. Proto se doporučují měnit rozvody u bazarového auta. Nikdo ti neřekne jak to auto dlouho stálo než se prodalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Per Odesláno Červenec 13, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2018 rozvody som vmenil..boli este ok po 200k km akurat este vymenim ten remen a kladku z alternatora..celkom si ma ukludnil,ze by sa to nemalo zamotat do rozvodovych remenov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.