palinator Odesláno Srpen 23, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2018 Zdravim, doufám, že to tu nikde nebylo, pokud ano, pak mě prosím přesměrujte. Byl by někdo tak hodný a změřil mi na původních neopravovaných 5. dveřích přesně místo, kam nalepit originál nápis Octavia s proužkem označení motorizace na kombíku? Asi to změřit od hrany okna a od pravé hrany dveří. Prostě abych to mohl dolepit (dveře jsou už v historii lakované a nápis tudíž chybí) tak, jak to bylo z výroby. Tisíceré díky. Libor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
palinator Odesláno Září 7, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2018 Nikdo se neobětuje a nenajde si 5 minut s pravítkem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 7, 2018 Sdílet Odesláno Září 7, 2018 Ja bych se obetoval, ale nemam combi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Říjen 4, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2018 (upraveno) kombi mam ale kdyz jsem je nechaval kitovat a prestrikavat tak jsem to ani nemeril a pak jsem to nalepil podle sebe a neni to vubec blby samozrejme jsem nedaval original napis ale z dvojky libi se mi vic nez z trojky. pro info sterac tez neni original ten je osklivy :) Upraveno Říjen 4, 2018 uživatelem mazliik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.