Přejít na obsah

Brno a Jihomoravský kraj

Ol@f

Doporučené příspěvky

Uvidíme, co budou mít. Tuším ta akce zítra končí. Já mám zatím tři tipy:

1. Kančí pečínka na česneku s dýňovým zelím zdobená vídeňskou cibulkou s domácím bramborovým knedlíkem

2. Grilovaný zvěřinový hamburger s pečeným jablkem, slaninou a listy salátu, steakové hranolky (tohle jsem měl už dvakrát a luxus největší :palec: )

3. Kančí steak na černo s mandlemi, rozinkami a sušenými švestkami, americké brambory

Odkaz ke komentáři

Mi by i dost pomohly fotografie jídel, přece jenom fotka prodává. Znám takhle jednu restauraci v Praze, kde mají jídelní lístek asi 6 stránek jídel pojmenovaných kdo ví jak světuborně, nemáš tak tušení co si pod tím máš představit, no a přitom na webu mají co jídlo to velká detailní fotka. Ale chápu, dát ke všem jídlům fotku do jídeláku, je z toho katalog na dlouhé zimní noci.

Odkaz ke komentáři

Díkec...Octa je srdcovka...kort ta první (mám ji ještě v galerii na OctaviaClubu)...S touhle začínám pomaličku, zatím jsem sloupnul jen bočni lišty a vzadu nápis...Chtěl jsem ještě objednat výplň masky Honeycomb, je to sice za raketu na to, že je to kus plastu, ale líbí se mi to jak sviňa...bohužel nikdo to v republice nemá...:(

Odkaz ke komentáři
Jen pro informaci...budou zvěřinové hody, viz mail od pana provozního a jídelníček :wub:

Dobrý den,

potvrzujeme níže uvedenou rezervaci, jen pro informaci upozorňujeme, že v této době v restauraci probíhají zvěžinové hody, jídělníček je tedy omezen většinou na zvěřinové jídla, popř. více na našich webových stránkách.

kurwaaaaaaaa

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...