Přejít na obsah

Brno a Jihomoravský kraj

Ol@f

Doporučené příspěvky

Jo, dovez neco vzorku na privoneni, at se muzu pro priste pridat i ja. Posledne jsem zkousel visen (tu jsem daval i na zachod :D ), v aute jsem pak mel chvilku vuni 'nove auto', do satny jme davali 'fresh linen', kluci brali i sladky vune jidla, myslim jahody se slehackou a jeste neco :)

A na unorovy sraz, kdyz bude auto hodny, tak mozna dostane filtry, olej a trebas i volnobezku,

Odkaz ke komentáři

takze zavora uz je zpet, videl jsem ze byl otevreny vjezd na to jedno parkoviste co je u toho kruhace na rohu toho expo parking ale jak moc je to ofiko a aby nam tam auta nekdo nezavrel to se mi moc riskovat nechce, jinak dve auta tam stali no. Ja si dam auto dovnitr a budu smirenej s tim ze pripadne zaplatim - cena parkovného je mimo akce 10 Kč/ hod a v nočních hodinách je 5 Kč/hod,
v době konání veletrhů a akcí na BVV je hodinová sazba přes den 20 Kč/hod (MSV 30 Kč/hod) a v noci 10 Kč/hod

Odkaz ke komentáři

Bylo to luxusní, určitě bych někdy zase zopakoval :palec: Jinak finální výsledky jsou následující:

1. Michal 23.245 počet jízd: 5
2. Tomáš 23.904 počet jízd: 4
3. Jirka 24.071 počet jízd: 3
4. Martin 24.092 počet jízd: 2
5. Ol@f 24.110 počet jízd: 5
6. Lubo 24.287 počet jízd: 4
7. Ofeig 24.958 počet jízd: 3
8. Jiří 25.366 počet jízd: 1
9. Kert 26.234 počet jízd: 1
10. Fido 27.066 počet jízd: 1
11. Oja 27.600 počet jízd: 1
12. Daniel 28.889 počet jízd: 1
Jak je vidět, každý odjel jiný počet jízd a tudíž měl jinak natrénováno, navíc v první jízdě nebyl aktivní KERS, takže výsledky jsou čistě orientační, šlo nám hlavně o zábavu a to se myslím povedlo ;)
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...