Přejít na obsah

Brno a Jihomoravský kraj

Ol@f

Doporučené příspěvky

Ta supina na Fb je na prd. Chvíli jsem tam byl, pak mě vykopli, protože jsem tam nesázel pořád nějaké fotky auta, nebo nebyl aktivní a nepřidával tam kdejakou kok...tinu nebo jsem neměl čas a naládu postávat jak puboš na parkovišti u Globusu na jejich úžasných srazech.

Takže pokud trpíš úchylkou na posílání fotek svého auta a máš spoustu volného času, klidně se přidejte.

Odkaz ke komentáři

Bylo to luxusní, určitě bych někdy zase zopakoval :palec: Jinak finální výsledky jsou následující:

1. Michal 23.245 počet jízd: 5
2. Tomáš 23.904 počet jízd: 4
3. Jirka 24.071 počet jízd: 3
4. Martin 24.092 počet jízd: 2
5. Ol@f 24.110 počet jízd: 5
6. Lubo 24.287 počet jízd: 4
7. Ofeig 24.958 počet jízd: 3
8. Jiří 25.366 počet jízd: 1
9. Kert 26.234 počet jízd: 1
10. Fido 27.066 počet jízd: 1
11. Oja 27.600 počet jízd: 1
12. Daniel 28.889 počet jízd: 1
Jak je vidět, každý odjel jiný počet jízd a tudíž měl jinak natrénováno, navíc v první jízdě nebyl aktivní KERS, takže výsledky jsou čistě orientační, šlo nám hlavně o zábavu a to se myslím povedlo ;)

Tak nakonec jsme byli radi, ze jsme se vubec vecer nekam vmestnali a stihli jsme aspon kafe a bohuzel jen jednu jizdu.

Michal 23.209

Martin 23.731

Ondra 24.445

Kazdopadne vysledky sly lehoulince hore, jelikoz bylo i damske publikum ^_^

Bohuzel tato tiha zodpovednosti, ze jsme byli pod pohlednym drobnohledem, nakonec Ondrovi lehce uskodila.

Odkaz ke komentáři

skoda toho ze jsme neudelali rezervaci po posledni zkusenosti me to jaksi nenapadlo ze je nas vlastne jen par a ze dohromady to nebude vic jak 15 jizd a nebude treba zaloha. Jinak urcite pujdeme po nedeli zase mozna hned zitra ale az tak v 21:30 uvidi se behem dne.

Zda se ze mam novy cil, no co uz dieta konci a je dobre mit neco dalsiho v hledacku tak tedy ziskani licence na 5 a 6 vykonovy stupen, radeji neriakam do kdy ale letos by to bylo fajn

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...