Aminochelat Odesláno Září 8, 2018 Sdílet Odesláno Září 8, 2018 Ahoj. Prosím o radu nebo spíš o sdělení na co se můžu těšit. Dnes jsem na dálnici dojel na benzínku...po opětovném nastartování a zvolení R, jsem couval a slyšel takové lupnutí / prasknutí, v ten moment nešla z motoru žádná síla, otáčky reagovaly na plyn normálně, rozblikaná ikonka režimu převodovky > odtah domů. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Aminochelat Odesláno Září 8, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2018 před 1 minutou, cosby napsal: homo kloub Omlouvám se, nerozumím tomu...to bude asi ta lepší varianta? Moc děkuji za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 8, 2018 Sdílet Odesláno Září 8, 2018 Homokinetický kloub u kola,pokud je to ono,je to to nejlepší,co tě mohlo potkat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Aminochelat Odesláno Září 8, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2018 Díky moc. Tak snad to bude ono Každopádně, až budu vědět přesnou příčinu, tak to sem napíšu, třeba to někomu pomůže od zbytečných nervů. Ještě jednou díky pianisto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Aminochelat Odesláno Září 8, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2018 před 3 minutami, p2p napsal: Pricina???? Nechápu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 8, 2018 Sdílet Odesláno Září 8, 2018 Pls necituj, odporuje to pravidlum fora... Ptam se na pricinu proc te odtahli... Sorry, ale nevsiml jsem si ze je to moc cerstve... Promin, jenom jak budes vedet dej veet... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Září 9, 2018 Sdílet Odesláno Září 9, 2018 Kloub, ale spíše prdla poloosa, pokud skrytá koroze udělala svou práci ... Oboje viditelný při pouhým pohledu pod auto, když Ti někdo mrkne na oba výstupy z převodovky ke kolům 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 9, 2018 Sdílet Odesláno Září 9, 2018 No ještě jsem neviděl prasklou poloosu u 7 st DSG z příčiny koroze tedy a to nám toho na servis jezdí docela dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Aminochelat Odesláno Leden 31, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2019 Už je to dlouho, ale třeba to někomu pomůže, servis hotov. Po diagnostice mi vyběhla chyba: P17BF - Hydraulické čerpadlo P189C - Omezení funkce nedostatečnou tvorbou tlaku To znamená výměna mechatroniky. Úplně prasklé a odpadlé sedlo akumulátoru mechatroniky. Tak snad už bude klid...ťuk ťuk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RARK9 Odesláno Únor 1, 2019 Sdílet Odesláno Únor 1, 2019 Měl jsem taky, teda u mě byla jenom drobná prasklina a tekl olej. Při zatížení nebyl tlak a převodovka skočila do nouzáku. I tak jsem s tím najel asi 800km. Pro jistotu jsem měl sebou olej, velkou injekční stříkačku a hadičku, po odstranění zátky tam jde tlakem olej nacpat. Není potřeba měnit mechatroniku za 34 tisíc + práce. Dokonce jsou varianty dvě. Jedna firma kousek od Brna, která to umí opravit a za díly a práci chce cca 26 tisíc a dá záruku, fakturu... Maj na to ze zahraničí opravárenskou sadu + se upravuje současný tělo, auto u nich cca na týden. Druhá lepší varianta je jeden chlapík, kterej na to má origo díly, který nejdou normálně sehnat. Má toho plný šuplíky v dílně. Celý tělo, tlakový akumulátor (válec), všechny těsnění, gumičky...prostě vše. Specializuje se na opravy DSG a má furt haldu práce. Zrovna tam měl vytaženou 6°DSG z Golfa a úplně rozebranou. No u něj mě to stálo 14 tisíc. Přijel jsem, diagnostika - zjistil tlak a hned věděl. Zvednout auto, vytáhnout mechatroniku, vyměnit tělo + těsnění, gumičky atd., nalejt olej, zpětná montáž, diagnostika, testovací jízda. Byl jsem tam cca tři a půl hodiny, na vše mohl koukat a skvěle jsme pokecali. Jinak jde o běžnou závadu - málo materiálu v namáhaném místě, na těch 50 barů to nějak špatně vymysleli. Přibližně od 2014 je jiný tělo a jiný válec. Jiná síla materiálu a jiný počet závitů u válce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Aminochelat Odesláno Únor 2, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2019 RARK9 Že jsi mi tohle neporadil před 4 měsíci...ušetřil by jsi mi hodně peněz tak snad to pomůže ostatním Edit: hlavně jsem se tohle nikde nedočetl.... Před hodinou, RARK9 napsal: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mildee Odesláno Únor 4, 2019 Sdílet Odesláno Únor 4, 2019 Nějaký kontakt na toho chlapíka? Někdy bych k němu preventivně zajel :-) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Insuranc Odesláno Prosinec 21, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2021 Lze to opravit bud pomoci opravne sady anebo koupit komplet repasovanou mechatroniku. Tady kluci prodavaji veskere Díly na dsg7 https://www.expert-autodily.cz/opravna-sada-mechatroniky-dsg7-0am-0cw-dq200/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.